Dont Wake Me Up פרק 22

../images/Emo146.gifהעאהא מדהים ../images/Emo99.gif

סורי שלחק לי שנייים כדי להגיב :S האעהא הפרקים היו מדהימים, וכמו תמיד אני מאוהבת בג'ין ודני
גאד הם הזוג הכי חמוד שקיים אני פשוט מתה עליהם !! :] אעאהעא איזה חמודים, כל הקטע עם הבוקר והשוקו וזה ^^ ! D: איזה חמודות ג'יו ופראנקי D: , מתה לדעת על מה הן ידברו בפיקניק
אמג הארי ואייזי
, למה בלכ פיק הקשר שלהם רע ?!?! כ"כ עצוב
אוף, אני פוחדת ממה שלאורה עומדת לעשות. נכון שהיא עומדת לעשות משהו ?B | בקיצור, הפרקים מדהימים וכמו שאת רואה אני -מתה- לדעת מה יקרה בפרקים הבאים :]

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחח שטויות ../images/Emo23.gif

חחחחח איך את היחידה שחושבת שג'יו ופרנקי חמודות- כאילו שפרנקי חמודה XDDD הכול יהיה בסדר חחחח
שמחה שאהבתתת

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאיזה חמודייייםםם!!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

איזה פרקים קיצ'ים ומתוקים
מקווה שזה יישאר ככה לתמיד
דני וג'יין כלכך מתוקים ביחד!!! אני כלכך שמחה שהם עוברים לגור ביחד
[הבנתי נכון?!
] אני עדיין שונאת את פראנקי
אולי תעשי בעיות בינה לבין דאגי כמו שיש בין הארי לאיזי?
אולי דאגי סופסוף יגלה שהיא גבר?!
"...דני חייך ומלמל "פרנקינשטיין..." אני כבר אמרתי כמה שהוא חמוד?!?!
כלכך חבל שלא באת היום
....רציתי לפגוש אותך ושתספיילרי אותי בקשר לפיק...נו טוב תמיד יש פעם הבאה
~הערת אגב, אני שומעת עכשיו את השיר DWMU
~ כשכתבת שג'יו לא מתחברת לקינגס אוף ליאון התכוונת לעצמך?!?!
[עוד הערה לא קשורה
] בקיצור פרקים מדהימים ומחכה ליום רביעי

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחח :)

איזה פרקים קיצ'ים ומתוקים מקווה שזה יישאר ככה לתמיד אני אשתדל לשמור ככה על הקיצ'יות חחח דני וג'יין כלכך מתוקים ביחד!!! אני כלכך שמחה שהם עוברים לגור ביחד[הבנתי נכון?!] חחחח כן הבנת נכון
אני עדיין שונאת את פראנקי אולי תעשי בעיות בינה לבין דאגי כמו שיש בין הארי לאיזי?אולי דאגי סופסוף יגלה שהיא גבר?! חחחחחחחחחחח אולי! P: "...דני חייך ומלמל "פרנקינשטיין..." אני כבר אמרתי כמה שהוא חמוד?!?! כמה פעמים, אבל תמשיכי לומר את זה חחחחחחחח כלכך חבל שלא באת היום....רציתי לפגוש אותך ושתספיילרי אותי בקשר לפיק...נו טוב תמיד יש פעם הבאה חחח אני לא הייתי מספיילרת אותך !! זה היה הורסססס חחחח אבל אולי בפעם הבאה
כשכתבת שג'יו לא מתחברת לקינגס אוף ליאון התכוונת לעצמך?!?! [עוד הערה לא קשורה] חחח לא, אני אוהבתתתתת אותם!!
. פשוט חשבתי על זה וג'יו לא נראית אחת שאוהבת להקה כמוהם חחח אבל אי אפשר לדעת... שמחה שאהבתת ותודהה

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gif אעאאעאעאע

אהבתי! הפרקים חמודים כ"כ! דני וג'יין זוג ממש חמוד, אני מקווה שלאורה לא תהרוס את זה... אהבתי שהכנסת את שאר הלהקה לפרקים האלו, במיוחד את הארי שכנראה שמערכת היחסים שלו עם אייזי לא מחזיקה מעמד לפי זה.....
ג'יו ופרנקי ממש הצחיקו אותי...פרנקי תמיד אוכלת הכול, וג'יו תמיד מעירה לה על זה"
יש סיכוי שאת עושה לנו ספויילר קטן בנוגע למה שקורה עם לאורה וג'יין? -------------------- גם אני התבאסתי שלא באת למפגש...רציתי לראות אותך
בקיצור, פרקים מדהימים[כמו תמיד] ומחכה ליום רביעי!!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifספויילר?!

אני לא רוצה להרוס שום דבר...את הכול אתן תבינו בהמשך אין צורך לדאגה חחחחח
אני כ"כ שמחה שאהבתתת!! אי אפשר לדעת מה יקרה בין הארי לאייזי, אפשר לקוות רק לטוב
חחח כן אני אוהבת את ג'יו ופרנקי הן ממש חמודות ביחד, אולי נעשה איזה קטע לסבי ביניהן בהמשך XDDDD תמיד יש פעם הבאה, נקווה שיהיה עוד מפגש
שמחה שאהבת וכמובן תודההה

למעלה