Dont Wake Me Up פרק 24

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifDont Wake Me Up פרק 24 ../images/Emo9.gif../images/Emo214.gif

יאיייי חחחח המשפחה שלי עכשיו מתכוננת לראות סרט ואני פשוט חייבת לפרסם חחח
מקווה שתהנוו
תתודה לכל מי שמגיבה אוהבת אתכןןןן
פרקים קודמים: http://www.tapuz.co.il/TapuzForum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=132280316 שורות אחרונות: "כן...מתי לאסוף אותך?" "עוד שעה וחצי...אני אהיה ביציאה השלישית" "אוקיי...אני אוהב אותך" אמרתי וקיוויתי שהיא תענה לי ככה בחזרה "הארי...גם אני אוהבת אותך" בבקשה שזה לא יסתיים... פרק 24, קריאה מהנה
*פרנקי* אחרי שניסיתי לשכנע את דאגי (חצי שעה!!) להביא לי את פרסלי כי הם משגעים אותו שם, יצאנו מאולפן. "אולי אני אשכנע את דאג לקנות לי כלב כמו ברוס?" שאלתי את ג'יו וג'יין. הן התחילו לצחוק וג'יו אמרה "את לא חושבת שאת מגזימה? כמה כלבים יש לכם??" "אבל אני אוהבת את ברוס, הוא פשוש כזה. לא כמו הבעלים שלו" צחקתי "פרנקי כדאי לך להירגע, הוא אולי פשוש אבל הוא יכסח את פרסלי אם אני אגיד לו" ג'יין הסתובבה וצחקה "סורי, את יודעת שהכול מאהבה" "מאהבה...כן...שמענו עלייך" ג'יו חייכה ולקחה את פרסלי "אז מה שלום דני?" שאלתי את ג'יין והיא הלכה לידי "הוא מרגיש יותר טוב, אני חושבת..." "יופי...אני מזה שמחה בשבילו שהוא הכיר אותך" למה לא לפרגן? "תודה" היא הסמיקה "הוא הציע לי לעבור לגור אצלי..." "מה??" ג'יו ואני היינו בשוק "ואוווו...אני לא יודעת אם את מבינה מה זה אומר ג'יין, אבל אני אסביר לך בכל מקרה" ג'יו צחקה "דני הוא לא מאלה שממהרים לגור עם החברות שלו, כי את רובן הוא זורק אחרי פרק זמן קצר... והוא לא מתחבר לכולן, קשה לו. וגם חלק מהבנות לא יודעות איך להתמודד עם העבר שלו... אז אם הוא הציע לך דבר כזה סימן שהוא באמת אבל באמת אוהב אותך" ג'יו חייכה וראיתי איך עיניה של ג'יין נהיות אדומות "זו סוג של התחייבות מצידו אני חושבת" אמרתי לשתיהן "נכון...הוא בחיים לא הגיע רחוק כמו זה" ג'יו החזיקה את ידה של ג'יין כי היא כבר התחילה לבכות. "את לא צריכה לבכות ג'יין...חמודה" חייכתי וחיבקנו אותה. *דני* כמה דקות לפני שפלטצ' הגיע לאולפן התיישבנו לשחק בווי. "ג'יין עוברת לגור איתי" פלטתי טום התחיל להיחנק, דאגי הפסיד במשחק והארי פשוט פער את פיו. "מה??" שלושתם שאלו ביחד "אה אה" עניתי והם הסתכלו עליי בפליאה, כן אני יודע מה הם חושבים. "פשש..מישהו פה לוקח את העיניינים לידיים" דאגי חייך "עוד חודש נראה טבעת" הארי צחק "היי...אני באמת אוהב אותה" אמרתי להם, זה עיצבן אותי שהם היו מדברים ככה "צוחקים איתך דן, אנחנו באמת שמחים בשבילך. ג'יין היא באמת בחורה מדהימה" כאילו שלא ידעתי את זה...חייכתי. "איך ברוס מקבל אותה?" דאגי שאל והתחלנו לצחוק "מה?? זה מאוד חשוב!!" "דאגי" טום אמר לו "מה?" "שתוק, תעשה טובה תמשיך לשחק" הוא צחק "יש לי זכות להביע את דעתי" "לא בלהקה הזו" התחלנו לצחוק וגם דאגי נשבר וצחק גם הוא "תודה באמת...איזו תמיכה.." "בנים!" פלטצ' נכנס לחדר והתיישב "מה קורה?" "בסדר" "אחלה" "מעולה" "חרא" דאגי צחק "יופי דאג, שמח בשבילך" פלטצ' חייך והביט בנו "כפי שאתם יודעים גם השנה עושים את ה BBC cin. אבל הפעם זה בצורה שונה" "הסבר בבקשה" טום חייך "אוקיי אז ככה...כפי שאתם יודעים אנחנו מנסים לגרום לאנשים לתרום כמה שיותר, אז השנה ההפקה שינתה את החוקיות שלה והיא אומרת דבר כזה...כמה שיותר אומנים, ככה יותר כסף לתרומות. הם פנו כבר לכל האומנים הגדולים בבריטניה והציעו להם חלק בזה, הרוב הסכימו, יותר נכון כולם הסכימו לשתף פעולה. השנה הם החליטו לשתף פעולה בין כל האומנים, למשל להקה מסוימת תבצע שיר עם שחקן מסוים, וזו באמת תהיה תחרות. הקבוצה שלפי דעת הקהל תהיה הכי טובה יהיו כרטיסים להופעה שלה בחינם" "ואוו..." הגבנו ככה ארבעתנו "כן, זה פרויקט עצום. האסמסים הם בעצם התרומה, כל אסמס זה 5 פאונד. כולם מרוויחים חוץ מהאומנים כמובן... אבל זה לא באמת חשוב" "ברור שלא!" טום קפץ. "אז איך בוחרים מי שר עם מי?" שאלתי "הגרלה. אתם יכולים לשיר עם דוגמנים, שחקנים, אתלטים, מי שהציעו לו להשתתף כמובן..." "אבל למה לא מצביעים??" דאגי הביט על פלטצ' והוא חייך "זה לא משנה...אתם לא תשירו עם להקה אחרת, מצטער דאג" "אה...כאילו שחקנים ושחקנים לא ישירו יחד?" דאגי שאל וכולם צחקו "לא..." "בסדר, אפשר לחשוב!! אז שאלתי שאלה מטומטמת, לכל אחד יש את הימים האלו!" "אבל לך זה ככה כבר כל הזמן" טום צחק וקמנו להמשיך עם החזרות *ג'יין* השמש יצאה, וזה היה מוזר מאוד. התלהבנו שזכינו למזג אוויר כ"כ טוב. הכנו את הכל בפארק כלשהו שאין לי מושג מה שמו, זה לא באמת חשוב...בכל מקרה! ברוסי ופרסלי השתובבו יחד, פרסלי כמה פעמים אפילו הבהיל את ברוסי שרץ ישר אליי והתחבא ממנו. "זה ממש הפוך מהמציאות" פרנקי התיישבה לידי וצחקה "למה את מתכוונת?" "דני זה שתמיד מתעלל בדאגי" היא צחקה והחזקתי את ברוס בידיי "את רוצה לרסן את הכלב שלך או שאני אעשה את זה במקומך, פרן?" ג'יו צחקה "פרסלי! בוא הנה!" היא קמה והחלה לרדוף אחרי פרסלי, זה לקח לה לפחות 10 דקות לתפוס אותו ולקשור אותו. "אייזי הגיעה לשדה התעופה" ג'יו אמרה אחרי שסגרה את הפלאפון והכניסה אותו לתיקה. "מאיפה היא חזרה?" שאלתי, תמיד ידעתי כמה אייזי מוכשרת. אני לא אחת שאוהבת כינורות אבל אייזי תמיד גרמה לי להקשיב לזה אחרי שהיא והלהקה שלה השתתפו בתוכנית "britain got talent" הצבעתי לה בכל אמצעי קשר אפשרי. "מפריז" פרנקי ענתה לי ונגסה מהתפוח שלי ואז כשהבינה היא צחקה "מצטערת..." "תהני" חייכתי ולקחתי תפוח אחר. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרק 25../images/Emo214.gif

*הארי* יצאתי אחרי שפלטצ' הסביר עוד כמה דברים לא מובנים על האירוע של הבי.בי.סי. כשנסעתי במכונית חשבתי כל הדרך על מה יכול לקרות, היא בטח תרצה להיפרד או משהו... אני לא חושב שאני אוכל לעמוד בזה. עוד לפני ששמתי לב הגעתי לשדה התעופה ועוד מצמוץ אחד של העין והיא עמדה מולי, קורנת מאושר. היא רצה אליי וחיבקה אותי, הרגשתי איך כל המתח מהגוף שלי עוזב אותי ומיד כשהיא עזבה אותי הכול התמלא בחזרה. "מה שלומך?" היא שאלה בחיוך מתוק שכזה, חייכתי אליה ולקחתי את המזוודות. "אתה לא מתכוון לענות?" היא נעמדה מאחורי אחרי שניסיתי לדחוף את המדוודות לתא המטען. הוצאתי אחת שפשוט סירבה להיכנס והכנסתי אותה למושב האחורי. "אני לא יודע מה לומר פשוט" אמרתי לה והיא הנהנה ונכנסה למכונית. נשמתי עמוקות והקפתי את המכונית למושב של הנהג. שתקנו לכמה רגעים ואז היא נאנחה "אתה חושב שאנחנו יכולים לשרוד את זה?" היה רמזור אדום, תיזמון מושלם. הסתכלתי עליה וחייכתי "כן" "אוקיי, אני שמחה שענית ככה...פשוט החודש האחרון היה קצת מבלבל ולא פשוט בשבילי" "אני יודע, אבל את צריכה לדבר איתי, גם אם זה קשה" אחזתי ביד אחת בהגה וביד השנייה בידה. "אני מצטערת שהייתי סגורה כ"כ, אתה יודע שאני בדרך כלל לא כזו" היא חייכה והנהנתי. "אני מתה כבר לראות את כולם..." "יש כמה דברים שאני צריך לספר לך, דברים שפספסת" "מה? אני מקווה שלא דברים רעים" היא עשתה פרצוף חמוץ ונדתי לשלילה "לדני יש חברה, אנחנו נשתתף שוב בפרויקט של הבי.בי.סי, חברה של דני עוברת לגור איתו" חייכתי אליה כשהיא פשוט הייתה בהלם. "אתה רציני?? מי זו?" "ג'יין ברוקס" "די!!!!" היא צחקה "כן, איזה עולם קטן" "אתה יודע שהיא ולאורה היו חברות טובות...מאוד..." "מאיפה את יודעת?" שאלתי אותה והיא חייכה "יש לי את המקורות שלי" "והם?" "בעונה הראשונה של הסדרה שלה התארחנו שם והכרתי אותה, בקיצור לאורה הייתה מסתובבת בסט הרבה" "ולאורה היא האקסית של דני..." התחלתי לחשוב "כן...אז תגיד איפה כולם? אמרת בטלפון שאתה יוצא מהאולפן" "כן, היינו באולפן דיברנו הרבה עם פלטצ'. הם עדיין שם והבנות ג'יו ג'יין ופרנקי הלכו לפארק עם פרסלי וברוס" "אוי...רציתי לראות את ג'יו..." "אני אקח את הדברים שלך לדירה אם את רוצה...תהיי איתם קצת ואני אהיה עם הבנים" "לא אכפת לך?..." ראיתי שהיא התלבטה אם להיות איתי או אם ללכת להיות עם הבנות. חשבתי על זה שגם ככה יש לי אותה לתמיד והרבה זמן היא לא ראתה את הבנות אז אני יכול לוותר...למרות שזה קשה, התגעגעתי אליה... "לא איזה...אני רוצה שתהני, את בטח מתגעגעת לא?" חייכתי והיא נרגעה אחרי שהיא ראתה איך הגבתי. *דני* "אחי הפלאפון" דאגי סימן לי הפלאפון ריקד לו על השולחן וכמעט שנפל, מזל שיש לי תנועות חדות ומהירות חה חה "הלו?" עניתי לפני שראיתי בכלל מי התקשר "דני?" קולה של לאורה נשמע מעבר לקו השני "כן..." אוקיי מה פתאום היא מתקשרת אליי עכשיו?... "זאת לאורה, מה נשמע?" "בסדר, למה אני זוכה לשיחה ממך?" שאלתי בקרירות ודאגי שניגן על הבס הביט בי "התקשרתי כדי להודיע לך שיש מסיבת יום הולדת למארק..." "כן אני יודע...התכוונתי להתקשר אליו יותר מאוחר, היומולדת שלו זה עוד יומיים לא?" "כן. חשבתי שבגלל שאני אחותו הקטנה אני אוכל להשקיע מעט במסיבת הפתעה נחמדה, ואני יודעת שאתם חברים טובים אז אתה כמובן מוזמן, זה יתחיל בשעה עשר. בשעה עשר ועשרה הוא כבר יהיה בבית אז תגיע בזמן לשם שינוי" "אוקיי, אבל אני מביא איתי את חברה שלי" תקעתי לה, נראה אותה מסרבת לזה "האמת שזה יותר מסיבה לחברים קרובים..." איך היא משחקת אותה...כולם יהיו שם. "חשבתי שגם דאגי, טום והארי מוזמנים הם גם חברים טובים של מארק" "כן הם גם מוזמנים" "אז את יודעת שחברות שלהם יבואו גם" חייכתי בערמומיות "אוקיי, אבל אם היא תשתעמם שם או משהו אל תאשים אותי" היא ענתה במרירות "אל תדאגי אני אשעשע אותה" דאגי התחיל לצחוק, הוא כנראה כבר הבין עם מי אני מדבר. "נדבר" היא אמרה וניתקה "כלבה" "אכן אכן...מה היא מנסה לשדל אותך להגיע לבד למסיבה של מארק?" דאגי חייך "מנסה" חייכתי והתיישבתי לידו "מתי היא עוברת אלייך לדירה אחי?" דאגי שאל אחרי שכמעט ונרדמתי "היום, כבר התקשרתי מקודם לכמה אנשים מחברת הובלות, הם העבירו כמעט את כל הדברים שלה" "אתה חושב שזה הזמן הנכון?" הוא הניח את הבאס על המעמד והביט בי רציני. טום נכנס והתיישב עם בקבוק קולה מולנו "כן, זה הזמן המתאים. ואתה!" פניתי לטום "מה איתנו? מה אנחנו עיזים?" "קרוב...כבשים" "מה השעה כבר..." דאגי מלמל ובדק בשעון מה השעה ונאנח "היא משגעת אותי, כל פעם היא רוצה שאני אלמד אותה לנגן בגיטרה שיר אחר. ושירים מעפנים" "חשבתי שהיא אוהבת את הלהקות שאתה אוהב" טום אמר אחרי לגימה ארוכה מהקולה, ואז הוא התחיל להשתעל "רואה? זה סימן שאתה צריך להביא קצת" חייכתי ולקחתי לו מהידיים את הקולה. כמעט וסיימתי לו את הבקבוק. אבל לא באמת אכפת לי "היי!! עכשיו לך תקנה לי" "כשנלך הביתה אני אקנה לך, תסתפק בשאריות" צחקתי והחזרתי לו את הבקבוק "כן היא אוהבת נגיד את new found glory אז איכשהו אנחנו יכולים להסתדר" אני וטום הבטנו אחד בשני ואז בדאגי והתחלנו להרביץ לו, כי הוא כזה ילד כאפות! *הארי* "הנה הן" הצבעתי על שלוש בנות שהתרוצצו בדשא עם שני כלבים, זה היה מחזה מצחיק להפליא היא חייכה ונישקה אותי "נראה אותך יותר מאוחר" "תהני" "תודה" היא נישקה אותי שוב "אני אוהבת אותך" "גם אני" חיכיתי עוד דקה-שתיים והסתכלתי עליה, איך שהיא יצאה מהמכונית והלכה לעבר הבנות. שמחתי שזה לא נגמר, ושהיא בכלל לא חשבה ככה. התנעתי את האוטו ולא הפסקתי לצחוק כשראיתי איך ג'יו רצה לאייזי. בנות... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פרק הבא יום ראשון
מצטערת על שתי ההודעות, תפוזבל...
אזז מקווה שאהבתןן ותגיבוו
לילה טוובבב ותהנווו מכל רגע בחיים!! ואל תריבו עם חברות שלכן, שומדבר לא שווה את זה...

../images/Emo146.gifלאורה ../images/Emo69.gif../images/Emo11.gif

אהעאהאע ג'יין עוברת לדני !
יואוא איה חמוודים ! ^^ אני ממש ממש פוחדת שלאורה תעשה משהו
, *בכי מר* חח דני הרג אותי "כלבה" D: דאגי מקנא? או שאני מדמיינת :S ? אווההה הארי ואייזי
, אני שמחה שהם לא נפרדו
אעהא איזה חמודות כל הבנות בפיקניק ! :) הוו ואיזה חמודה פרנקי יצאה בהתחלה D: קיצר, פרקים מדהימים כמו תמיד
מחכה לבאים*__* :)

xXxAmitushxXx

New member
סוכריה|חחחחחח

יאפ "לאורה"
דאגי מקנא? חחחח אני לא יודעת... חחח כמו תמיד את חושבת חיובי על פרנקי, ואת היחידה שחושבת ככה XDD אין לי לב להרוס להארי ולאייזי חחח
שמחה שאהבתת
ותודהה

../images/Emo34.gif אעעע מהמם ../images/Emo99.gif .

רק אממ, כמו שאמרתי לך, שרק עכשיו התחלתי לקרוא, מי זו לאורה?
אהבתי ממש ודאגי כזה פושוני אעאעאע
#%^$& .

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifתודהה ../images/Emo9.gif ולאורה זו מישהי שיצאה עם

דני לפני...הרבה זמן XD היא מלכת היופי של אנגליה. מקפליי הופיעו במיס עולם ודני נפגש איתה מאחורי הקלעים ואמרו שהם התנשקו ובגלל זה דני נפרד ממנה או משהו כזה...
אני לא אוהבת אותה........חחח

../images/Emo73.gifמדהים!*-*

לאורה ה**** הזאת בא לי להכניס לה איזה בוקס לכלבה הזאת!!
ואיי אני כבר יודעת שהיא תהרוס הכל לדני וג'יין!
אוווו דני וג'יין כל כך חמודיים! הם עוברים לגור ביחדד!!העאהעה איזה כיף להה!*-* גם אני רוצה דני!! או יותר טוב דאגגיי!!העאהעאהעהאהעאהעהאע
~נושמת~ ~נרגעת~ ~ממשיכה לכתוב~ ואיי איזה כיף שהארי ואייזי לא נפרדו!
ואייי איזה חמודות הבנות שהן עשו כזה פיקניק וזה, זה נשמע ממש כיף! "בסדר, אפשר לחשוב!! אז שאלתי שאלה מטומטמת, לכל אחד יש את הימים האלו!" "אבל לך זה ככה כבר כל הזמן" טום צחק וקמנו להמשיך עם החזרות חיחיחייחח דוגרי! דאגי האידיוטי!
אבל זה מה שעושה אותו כל כך חמודד!!
"האמת שזה יותר מסיבה לחברים קרובים..." איך היא משחקת אותה...כולם יהיו שם. היא כל כך רוצה את דני! טוב אני לא מאשימה אותה, אבל בכל זאת.. דני לא רוצה אותך תביני כלבה!!
ואיי אני ממש יוצאת כרגע עם פיצול נדיר!
תגידי יש מצב שמקפליי וג'ין ישירו יחד במופע התרמה הזה? או שלאורה ה**** הזאת תגיע משום מקום ותהרוס!?!? ואייי עמית אני פשוט מאוהבת בפיק שלך!
הפרקים פשוט משתפרים מפעם לפעם וזה ממש כיף לקרוא אותו! הפרקים הפעם היו ממש ממש יפים! וזהו
מחכה כבר ליום ראשון *-*

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחח תודהה ../images/Emo9.gif

לאורה ה**** הזאת בא לי להכניס לה איזה בוקס לכלבה הזאת!! ואיי אני כבר יודעת שהיא תהרוס הכל לדני וג'יין! יהיה בסדר
אוווו דני וג'יין כל כך חמודיים! הם עוברים לגור ביחדד!!העאהעה איזה כיף להה!*-* גם אני רוצה דני!! או יותר טוב דאגגיי!!העאהעאהעהאהעאהעהאע חחחחחח גמאניי רוצההה, ותחליטי- או דאגי או דני אי אפשר את שניהם XDD ~נושמת~ ~נרגעת~ ~ממשיכה לכתוב~ ואיי איזה כיף שהארי ואייזי לא נפרדו! כהה...חח חמודיםם
ואייי איזה חמודות הבנות שהן עשו כזה פיקניק וזה, זה נשמע ממש כיף! לגמרי !! XD חיחיחייחח דוגרי! דאגי האידיוטי! אבל זה מה שעושה אותו כל כך חמודד!! חחחח כן....XDDDD היא כל כך רוצה את דני! טוב אני לא מאשימה אותה, אבל בכל זאת.. דני לא רוצה אותך תביני כלבה!! ואיי אני ממש יוצאת כרגע עם פיצול נדיר! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שטויות, כל אחד והקטע המוזר שלו
תגידי יש מצב שמקפליי וג'ין ישירו יחד במופע התרמה הזה? או שלאורה ה**** הזאת תגיע משום מקום ותהרוס!?!? הכול יכול לקרות
ואייי עמית אני פשוט מאוהבת בפיק שלך! הפרקים פשוט משתפרים מפעם לפעם וזה ממש כיף לקרוא אותו! הפרקים הפעם היו ממש ממש יפים! וזהו מחכה כבר ליום ראשון *-* יאאאאאאא תודההההההה
כ"כ שמחה שאהבתתתת!!!!

../images/Emo73.gifחיחיח אני ילך על דאגי ../images/Emo99.gif

את יכולה לקחת את דני אם בא לך *סנוב1*

McLife135

New member
../images/Emo55.gifפרקים יפים../images/Emo70.gif D:

חחחחח אינלי כוח לכתוב תגובה ארוכה כי גם אני עצלנית, וגם אני רואה the O.C חחחח פעם הבאה

DannyMcFly

New member
../images/Emo1.gifחח פרקים מעלפים!! D:

רק שאת כמעט לא כותבת על הארי לדעתי...אבל מה שבא לך כאילו הכל חוץ מלהרוג מישו
חחחח למה אני עכשיו סיימתי לקרוא את הפיק של יא בייבי ואני קיבלתי מזה טראומה!! התחלתי לבכות ואף אחד לא הבין למה חיחיחי
את באמת כותבת מדהים תמשיכי ככה לעוד הרבההההההההההה פרקים

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחח אני זוכה לתגובה ממך פעמיים?!

תודה חחח
אמממ האמת שהפיק יותר על היחסים בין דני וג'יין, השאר זה סתם כדי להוסיף. אבל אני כותבת גם על הארי ועל אייזי. יש כ"כ הרבה דמויות בפיק שזה קצת יהיה מוגזם אם נפתח את כל המערכות יחסים אז אני מתמקדת בדני וג'יין
בכל מקרה אני אשתדל שלא להרוג אף אחד XDD ושוב תודה רבהה

DannyMcFly

New member
../images/Emo1.gifחח בקשה... ואם את כן הורגת מישו

אז פליזזז שלא יהיה סדיסטי כמו יא בייבי עדיין יש לי סיוטים מימנו שאת לא קולטת!!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחח סבבה, ואהבתי את הבחירה של התמונה

XDDDDDDDDDD "i blame you" חעחע

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo142.gifאעאעאעאעאאע../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

"הוא הציע לי לעבור לגור אצלו..." הגיע הזמן....
טום התחיל להיחנק, דאגי הפסיד במשחק והארי פשוט פער את פיו XDDDDDDDDDDDD "דאגי" טום אמר לו "מה?" "שתוק, תעשה טובה תמשיך לשחק" הוא צחק "יש לי זכות להביע את דעתי" "לא בלהקה הזו" חחחחחחחח "אתה חושב שאנחנו יכולים לשרוד את זה?" היה רמזור אדום, תיזמון מושלם. הסתכלתי עליה וחייכתי "כן" איזה חמודים....
"אוקיי, אבל אם היא תשתעמם שם או משהו אל תאשים אותי" היא ענתה במרירות "אל תדאגי אני אשעשע אותה" איזה חמוד דני
..אני שונאת את לאורה כ"כ
"ואתה!" פניתי לטום "מה איתנו? מה אנחנו עיזים?" "קרוב...כבשים" חחח...זה נכון במקרה של דני...
------------------------ כל הזמן צחקתי......
דאגי יצא אידיוט...שוב...חחח
לאורה יצאה כלבה...מה שהיא באמת.....למה את לא מגלה לנו מה הקשר בינה ובין ג'יין? את הורגת אותי..זה מה שאת עושה.... וממש ממש אהבתי שלא הרסת להארי ולאייזי את מערכת היחסים כי שמתי לב שזה קורה בכמה מקומות....
לסיום, ממש אהבתי ואני מחכה ליום ראשון!

למעלה