Dont Wake Me Up פרק 24

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifדאגי לא אידיוט!!!

ישלו פשוט יציאות שרק הוא מבין...

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifרותם חבל...אני יודעת איפה את גרה....

שתינו יודעות שדאגי לא אידיוט...והוא אכן חמוד

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifחחחחחחחח

יופי אני רואה שצחקת בכל המקומות שרציתי להצחיק...זה אומר שמישהי מבינה את החוש הומור המוגבל שיש לי XDDD כל הזמן צחקתי...... יאייייי חחח
דאגי יצא אידיוט...שוב...חחח זה כבר נהיה הרגל בשבילו XDDDD לאורה יצאה כלבה...מה שהיא באמת.....למה את לא מגלה לנו מה הקשר בינה ובין ג'יין? את הורגת אותי..זה מה שאת עושה.... כי את הכול אני רוצה שתבינו בהמשך
ולהרוג אותך??! חס וחסהה !! חחח
וממש ממש אהבתי שלא הרסת להארי ולאייזי את מערכת היחסים כי שמתי לב שזה קורה בכמה מקומות.... אני לא רוצה להרוס להם, הם יותר מידי נוווושים בשביל זה חחחח לסיום, ממש אהבתי ואני מחכה ליום ראשון! זה מה שחשוב, שאהבתת
תודהה

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifבאיזשהו שלב נגמרות הכותרותXDD../images/Emo9.gif

אבל הפרקים עדיין יפים והם אפילו משתפרים מפעם לפעם
חולה על הפיק שלך!!! בבקשה אל תהרגי אפחד....אני בטראומה
הפרקים היו ממש מצחיקים
ומאושרים וכולם ביחד והחיים יפים...בבקשה אל תהרסי אתזה...ממש כיף לקרוא שלפחות ל-8 אנשים[ושני כלביםXD] החיים יפים...[כי בכללי החיים חרא וכולם מתים בסוף....
] אני לגמריי בעד קטע לסבי בין פראנקי לג'יו[למרות שפראנקי היא גבר אז זה לא באמת יהיה לסבי
] הארי ואיזי ביחד...לבנתיים, אבל עדיין ביחד
דני וג'יין הם ממש זוג מושלם
...ישלי תחושה שהם ישירו ביחד במופע התרמה
"מפריז" פרנקי ענתה לי ונגסה מהתפוח שלי ואז כשהבינה היא צחקה "מצטערת..." "תהני" חייכתי ולקחתי תפוח אחר. נראלי עשית טעות והתכוונת לכתוב "תיחנקי" במקום "תהני"...
פרקים ממש יפים...מחכה לראשון

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDD

בבקשה אל תהרגי אפחד....אני בטראומה אני לא ארצה שתהיי בטראומה שוב..אני אנסה שלא להרוג אף אחד בפיק הזה...XD הפרקים היו ממש מצחיקים ומאושרים וכולם ביחד והחיים יפים... חחחח כןן
בבקשה אל תהרסי אתזה...ממש כיף לקרוא שלפחות ל-8 אנשים[ושני כלביםXD] החיים יפים...[כי בכללי החיים חרא וכולם מתים בסוף....] איזה אופטימיות...XDDDDDD אני לגמריי בעד קטע לסבי בין פראנקי לג'יו[למרות שפראנקי היא גבר אז זה לא באמת יהיה לסבי] את מתחילה לתת לי רעיונות פה לפיקים מוזרים בהחלט חחחחחח דני וג'יין הם ממש זוג מושלם...ישלי תחושה שהם ישירו ביחד במופע התרמה אולי...
נראלי עשית טעות והתכוונת לכתוב "תיחנקי" במקום "תהני"... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD העיקר שאהבת חח

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo205.gif אגב, לאורה לא תשכר את דני

ואז תגרום לו לשכב איתה ולרצוח את ג'יין נכון? XD

DannyMcFly

New member
../images/Emo1.gifלאאאאאאאאאאאאא!!! אסור לך לגעת בדניי

הוא הכי חמוד שמהההה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאני מתעצלת להגיב ><

יש כל כך הרבה לכתוב. ונמאס לי לחפור! XD אז בואי נסכם במילה אחת. מושלםםםםם D: ד"א. את מנסה כזה לגרום לפראנקי לצאת חמודה וביטצ'ית באותו זמן? כאילו רציני XD זה נשמע שהיא מנסה להיות חמודה אבל בכל זאת היא חמודה באופן ביטצ'י! XD ~עזבי.~ סופית נדפק לי השכל. XD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifקרןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo23.gif

הגבתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחח
ולא כתבת שאת שונאת את פרנקי, זה חידוש !! XDD יאא תודההה חחחח
ואני לא מנסה לגרום לפרנקי להיראות ביטצ'ית וחמודה באותו הזמן, אלא רק חמודה!!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifעמייתתתתתתתתתתתתתת../images/Emo23.gif

הגבתיייייי DDDDDDDDDD: לאדעת למה, זה פשוט נשמע כזה שהיא ביטצ'ית חמודה. כאילו חמודה, אבל ביטצ' בו זמנית! :| עזבי ישלי מוח מוזר שעובד אחרת ממוחות אחריםXD ד"א אני שונאת את לאורה ><

rotem 177

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo141.gifפרקים ממש יפים!!

היי.. קודם כל פרקים יפים ומצחיקים!!! צחקתי כמעט כל דקה!! ועוד דבר...תודה תודה תודה!!! פעם ראשונה שמישהי לא מוציאה את טום נער עוגות והוציא את טום גבר!!!
:) בקיצר פרקים יפים!!!ואני ממש מצפה לפרקים ביום ראשון!!XD

למעלה