סיכום סופפפפפפפפפפפשבוע!

inbarIL

New member
"בחיי..זה עולה לי בחיי" ../images/Emo79.gif

איך עבר עליי השבוע? מעולה
רגוע..
סרט השבוע? "אמן האשליות" אתמול עם מיכלי ואח שלהD:
ספר השבוע? ממ ספר סוציולוגיה? /:
שיר השבוע? שכחתי איך קוראים לו..השיר הראשון בפסקול של הבועה
שיר השבוע של כפיר?עצוב
תוכנית\סדרת השבוע? אחת שיודעתתת
ציטוט \ פתגם השבוע?"סיפרתי לו בכלבים"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היליXD
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?הופעה של יואבי עם אהובותי! סופשבוע אצל מיכלי
ביאוס השבוע?[נראה לי שבפורום הזה תהיה תשובה אחידה] חח..ממ הרבה שיעורים?
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?אנשים שאני אוהבת
אייקון \ סמיילי השבוע?
|עייף|
איש השבוע?מיכלי, מנטה, עמיתי, טרגר, הילי, אריאלה, טאובר, שחר, אתי, שרון
תמונת השבוע "כמו שיר מיוחד שהרוח הביאה.."
ענבר.

באיחור../images/Emo9.gif אבל אני פה../images/Emo9.gif

איך עבר עליי השבוע? מושלם מושלם מושלם!! סרט השבוע? http://www.youtube.com/watch?v=t6HvlBJAVhc [יחצני יחצני אבל זה הסרטון היחיד שחרשתי עליו השבוע]
ספר השבוע? בלוג נחשב? שיר השבוע? עד שהגעתי - יואב דגני
שיר השבוע של כפיר? אמונה
מהשיר בהמתנה של ענבר
תוכנית\סדרת השבוע? חדשות
ציטוט \ פתגם השבוע? "שומר על עץ בלי ענפים" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הייתי בהופעה מושלמת עם אנשים מושלמים.. והמיוחד בזה שהצלחתי להגיע לבדי לכפר סבא
ביאוס השבוע?[נראה לי שבפורום הזה תהיה תשובה אחידה] חח ההופעה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? כפר סבא
אייקון \ סמיילי השבוע?
כל החיים בערך איש השבוע? רב תכולת הלה פצ'נגה ביום שני .. אנשי השבוע שלי
תמונת השבוע
איך לא.. לה פצ'נגה..
[צולם ע"י ענבריל המהממת!!]

האמת,

אם זה בסדר להביע את ההתרשמות שלי מדני הזה.. הוא קצת טו מאץ' עברי. נראה לי שהוא צריך יותר לפתח את הזהות האישית שלו. כי בהופעה הרגשתי כאילו אני מקשיבה לרמיקס של מלא שירים של עברי. אבל זו רק אני.

זה בסדר להביע..

יכול להיות שזאת הזהות האישית שלו.. זה גם אפשרות . וזה מילים ולחן שלו וזה לא עברי וזה יפה. ודווקא בגלל שזה דומה לעברי.. זה אומר שזה טוב.. בכל אופן לדעתי. זה אפילו מחמיא להיות דומה לעברי.. זה לא ניסיון לחיקוי.. זה חומר שלו בסופו של דבר . את הכישרון יש לו
בכמה שמיעות נוספות.. אפקט העברי נעלם.. מקווה שתנסי

MORIYAE

New member
כי מדברים על דני...../images/Emo9.gif

היי חומד..זה יותר מבסדר להביע את ההתרשמות.. דעתי בנושא..: טבעי בהחלט שהוא "נשמע כמו" עברי.. לכל אומן יש את האמנים שהוא מושפע מהם..ואם הוא שומע עברי, בכיפשלו.. אל תשכחי שאלו מילים שונות, הטקסטים אחרים..אל תפסלי בלי להכיר לעומק.. בגלל שדני בתחילת דרכו מן הראוי (וסביר להניח) שיהיו השוואות.. ואני חושבת שאם ההשוואות הן לעברי, מה טוב!? לא?! קיצר..תני לו הזדמנות..הוא טוב! כשלעצמו! תאמיני לי

../images/Emo13.gifנתתי לו הזדמנות

וזה הרושם שקיבלתי.. בסה"כ אני לא מכירה את האיש, אין לי שום אינטרס להגיד משהו מ"רוע" או מחוסר פירגון או מכל דבר אחר. אני פשוט באמת חושבת שיש הבדל בין לקחת השראה מאמן שאתה מעריך, לבין להיות סוג של העתק של אותו אמן [אפילו אם זה לא במודע]. האמת שלא כיוונתי לעבר מחמאה כש'השוואתי' אותו לעברי, אבל אתן מוזמנות לקחת אותה בכל זאת

MORIYAE

New member
אני לא חושבת

שהוא "סוג של העתק" של עברי.. ובטח שלא "לא במודע".. אחד האמנים שהשפיעו עליו היה עברי..ואפשר לשמוע את זה בשירה שלו שוב, זה מאוד עניין של טעם אני מקווה מאוד שהוא יוערך כמו שמגיע לו..ומגיע לו
יומטוב שיהיה:)

../images/Emo214.gifאנימ אמינעה שעוד יצא לי לראות את דני

מופיע, ובכל זאת - כל כך שמחה שהוא חימם את יואב
שמחה שהיה לך שבוע בלתי נשכח |4J| שיהיו לך עוד הרבה כאלה..

זמן להביט במראה ולשאול שאלות../images/Emo79.gif

איך עבר עליי השבוע? אמ, היו נקודות חיוביות ושליליות, שבוע נחמדיק
סרט השבוע? אמריקן קולג'
סרט ענקיש. ספר השבוע? מתמטיקה ה' - בני גורן
שיר השבוע? מועקה - אבטיפוס, עד שהגעתי - יואב דגני שיר השבוע של כפיר? חושבת שאושר ועצב. תוכנית\סדרת השבוע? דהביגסטלוזר!
ציטוט \ פתגם השבוע? "רואים לך צוואר!!!" הצטלמנו במכונת צילום וחברה שלי התלוננה שלא רואים אותה בכלל והתמרמרה שלחברה שניה שלי רואים אפילו את הצוואר
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? ישב"צ ראשונה
וכתבתי פעולה אעש!
ביאוס השבוע? מחזור זה מבעס. לבכות בשירותים של השבט זה עוד יותר. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? בטחון במתמטיקה שוב :) אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? אמ. קצת נועם פנחסוב
תמונת השבוע : נתקלתי בה במתנה של שאלי, והיא מצחיקה אותי בכל פעם מחדש

../images/Emo214.gifתזכירי לי, רגע, מי זה בני גורן?!../images/Emo9.gif

איזה כיף לדעת שמתמטיקה כל כך מאחורי... ושלעולם לא אצטרך לשוב למספרים המתוסבכים האלו!

האמת היא, שאני מתה על מתמטיקה ../images/Emo22.gif

אין, אלגברה זה הדבר הכי כיפי שיש!
בלי כל צורך ברגש ובתסבוכת, לעבוד בצורה הכי טכנית שיש.

../images/Emo214.gifכל עוד יש לי את |דף הנוסחאות|

אני מסודרת, אבל בלי זה...אני אבודה

בת 1986

New member
באיחור אופנתי../images/Emo68.gif

איך עבר עליי השבוע? מעולה סרט השבוע? תוכנית "האנטומיה של גריי" ספר השבוע? "אשת חיל" ליהיא לפיד שיר השבוע? "מתעורר" עברי
שיר השבוע של כפיר?
תוכנית\סדרת השבוע? האנטומיה ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע? נסעתי לירושלים, הייתי בכנרת.. ביאוס השבוע?[נראה לי שבפורום הזה תהיה תשובה אחידה] מממממממ... אה, רציתי להישאר שבת בבית אבל לא נתנו לי, זה היה מבאססס הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? ירוווווווווושלים.. והדיסק של עברי אייקון \ סמיילי השבוע? |שמחה מאוד| איש השבוע? עבריייייייייייי תמונת השבוע - אחת ה-מצחיקות
ברור שההדגשה יצאה מעפה...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה ממש כיף שהחלפתי את הצבע לוורוד פה.. אני חשה בת לרגע..

../images/Emo214.gifחחחחחחחחחחחחח../images/Emo132.gif

כן, אז אני מסתכלת על התמונה ורוצה להגיב לך כמה היא יפה, ופתאום קולטת שקוראים לחנות בשם שלך
אוי, זה מזכיר לי שיש פה מישהי, שלי פאר, שתמיד כשהיינו רואות "סופרסל שלי" היא הייתה אומרת שזה הסופר שלה וזה היה ממש מצחיק אותי כמה דברים יכולים להיות שלה
חוץ מזה, נראה שהיה לך שבוע טוב

בת 1986

New member
חחח תודה מותק../images/Emo9.gif

לא חשבתי לרגע להצטלם ליד החנות הזאת.. אבל חברה שלי שכנעה אותי ויצא מצחיק

למעלה