just adiki

New member
גם אני אספר על היום שלי...

הוסיפו לנו שעה תגבור בהיסטוריה בבוקר
, לא נורא. אחרי זה שעתיים אנגלית, המורה באה חוהל מתה רק בשביל לעשות לנו את הבוחן שהיא הבטיחה לנו וללכת
. ועל מה היה הבוחן? על האירוויזיון
! הו, אתם רק יכולים לתאר את ההתרגשות שהיתה לי באותו הרגע, הלך ממש טוב. אחרי זה שעתיים ג"ג שגם עברו סבבה ו... ספרות שעתיים
קראנו סיפור קצר, עבר טוב
. אחרי בצפר חברה שלי הורידה אותי בעיר והלכתי לקנות פרחים לאמא
, יום המשפחה היום! וזהו, רוב היום שכבתי לי במיטה והאזנתי לדיסק של שירי מימון בחוסר מעש. דבר שנורא לא חכם לעשות כרגע שביום ראשון אני צריכה להגיד עבודה של שנה שלמה שכן, נחשתם נכון-לא התחלתי. וביום שישי יש לי מבחן במתמטיקה שאני לא יודעת כלום מהחומר. לא יודעת מה עובר עליי היום, אני כ"כ עייפה. אין לי כח לכלום
.

linoy7

New member
אוהו, אני מתאתר לעצמי איזו התרגשות!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

בהצלחה!!!!!
לכי ללמוד
גמאני עייפה מאווווווד בזמן האחרון. אבל ממש.

RayoDeLuz

New member
ואני אנצל את שירשור זה להודיע...

שאני מצטערת שלא הייתי פה בשבוע האחרון... הייתי צריכה לסיים משהו על מנת שאסיים תיכון בלי בעיות וכמובן היה גם פרזנטציה שהלכה מצויין.. ובנוסף להכל, האינטרנט לא כ"כ עבד... כנראה שמישהו מנסה לפרוץ לנו לאינטרנט.. יש לנו רשת אלחוטית וחוץ מ4 המחשבים שלנו, המחשב של סבא שלי והמחשב של דודה שלי אף אחד לא יכול לגלוש.. אז כנראה מישהו ניסה לפרוץ...

just adiki

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo192.gif../images/Emo32.gif../images/Emo192.gif../images/Emo214.gif

סיפורים, חוויות וכל דבר העולה על רוחכם שאינו קשור בג'ניפר יש לשרשר לכאן=). שתהיה לכולם שבת שלום וסופ"ש נעים
.

just adiki

New member
שלום יקיריי../images/Emo3.gif,

אתם לא מבינים מה קרה ל
. קודם כל, אני מצטערת על העדרות בזמן האחרון ועל זה שהפורום לא היה הכי פעיל בשבוע הזה. יש לי לחץ מטורף בלימודים
וביום שני [יאאיי
לג'ני יש יומולדת
] אני צריכה להגיש עבודה על יח' בספרות שהתחלתי רק היום
, יום שני אגב אני גם נוסעת לטיול שנתי לחרמון עד שלישי בערב
. ועכשיו לסיפור. נקעתי שתי אצבעות
[כן
ממש קשה לי לכתוב עכשיו!! ולמרות זאת אני חופרת
] התבטלו לנו שעתיים אנגלית יום חמישי ובמקום שיהיה לנו שעתיים חלון לספורט צירפו אותנו ליודנקיות. שחקנו במשהו שצריך להפיל קונוסים והם כל הזמן דיברו על איזה אילנה אחת שהן לא מסוגלות לשחק בלעדיה. אחרי כמה דק' משחק שקרענו להן את הצורה, הגיע אילנה. אלוהים ישמור
, הבחורה שחקנית כדורסל בבנות השרון והיא פשוט באה במטרה לרצוח!!
כל כדור שהיא זרקה היה מלווה ב:"אההההההההההההההה" שלנו חח... קצת כבוד לי"בניקים בחייאת. היא גם זרקה גבוה ולא לרגליים עכולנו יצאנו פצועות
העיקר שנצחנו בסוף
... היא זרקה כדור אחד שהוא בא ממש אליי וניסיתי לתפוס אבל זה היא כזה פיצוף שהוא פשוט עיקם לי את האצבע לגמרי המשכתי לשחק [אני מאלה שמתאבדות על המגרש] ואז שוב היא זרקה, הפעם זה בא לי לפנים אז הגנתי עם הידיים ושוב, באותו מקום שתי האצבעות שלי פשוט הלכו. עכשיו יש לי קיבוע ושטפי דם רציניים
. ככה שרוב הזמן אני שוכבת כמו מתה במיטה על היד על הראש וסובלת. [תדמיינו שצרפתי לכן תמונה של היד שלי
.] אווץ'.

linoy7

New member
יאו../images/Emo178.gif תרגישי טוב!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

ותהניייייי!!!

just adiki

New member
../images/Emo41.gifאני נוסעת לטיול שנתי,

עוד כ-6 שעות אני יוצאת לחרמון לטיול שנתי ואני אחזור בשלישי בערב... שמרו על הפורום כן?

NITSAN6

New member
איזה כיף לך!../images/Emo112.gif

תהני
אני יוצאת בעוד שבועיים

RayoDeLuz

New member
ואני יוצאת לטיול ביום שישי..

נוסעים לשוק הודי ולאכול אוכל הודי

CarmitF

New member
הלוואי..

תוקעים אותנו במדבר ובאחר הימים נלך 8 ק"מ!!!! שזה יוצא בערך 10 שעות!!!

NITSAN6

New member
10 שעות?!../images/Emo112.gif

טוב זה בטח יהיה אם מלא הפסקות...תהני גם הטיול השנתי שלי לא לחרמון הוא לכרמל והוא בסוף מרץ אבל אני יוצאת עוד שבועיים לחרמון מהתנועה

just adiki

New member
היה אדיייייייייייייייייר../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif!!!!!!!!!!!

יש לי שכבה כזאת מדהימה!! קודם כל, תודה לכולם!! ותהנו גם אתם בטיולים הקרובים שלכם
. היה טיול פשוט אדיר!!
חזרתי לפני שעה וחצי בערך.. אני לא ארחיב עכשיו, אולי יותר מאוחר=) אבל אני אספר בקצרה... ביום הראשון נסענו לכל מיני מצפים ועשינו מסלול של כולה חצי שעה, כ"כ כיף שסוף סוף אין טיול שהמטרה שלו זה רק ללכת:S... היה מזג-אוויר מצויין
. הגענו לאכסנייה (שבהחלט היינו מרוצים ממנה וקשה לרצות אותנו
) ב-5 ואז כמובן התחילו הצרחות של "יאאאאאאא" ו-"המיטה הזאת שליייייי" מכל חדר.. חח. אח"כ מקלחות, מתארגנים וב-7 וחצי הלכנו לאכוווול
. האוכל היה ממש סבבה
ואפילו היה לנו קינוח.. חח מן מעדן גלידה כזה
חביב. "המעדן טעים?" "זה תלוי איך את מגדירה טעים.."
אחרי זה ב-8 וחצי היו קומיקאים שעשו לנו סוג של "של מי השורה הזאת?!". הם לא היו הכי מצחיקים חח אבל עם האווירה והכל כמובן שהיה אחלה
. ואז ב-9 וחצי-
דיסקו
. כמובן שכולם צחקו מהמחשבה על דיסקו אבל בסוף ממש כל השכבה רקדו ונהנו, זה היה אחד הערבים ה-טובים! כיבוי אורות
ב-1! כיף
. ב-6 וחצי קמנו ב-7 וחצי אוכל וב-10 הגענו לחרמווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
!!! היה אדייייר! איזה קרב הלך שם
וגם עשינו גליצ'ות בירידות עם מזחלות והכל
. והשיא-ירד עלינו שלג!. היה תכנון שאם החרמון יהיה סגור, כי גם היתה סופה בלילה] אז ניסע לחמת גדר.. ובגלל שאחראית יב' כ"כ רצתה חמת גדר אז אחרי החרמון נסענו גם לשם
... היינו שם איזה שעתיים ובין היתר ירד שם מבול [ואז יצאה הקשת בענן
שהיתה בולטת דווקא]. ומשם
הביתה
. הכי נהנתי בעולם|גלוסוב|, אני כ"כ אוהב את השכבה שלייי
. מחכה כבר ליומיים כנרת בסוף השנה
.

linoy7

New member
וואי, איזה כיף!../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

שמחה שנהנית!
גם טיול לכינרת יש לכם?
הו, מגניב