שאלותשובות

solila1

New member
יש לי שאלה למנהלת

את יכולה לארגן את ההודעות בשירשורים ? נירא לי שכן כי הייתה הודעה שפתחתי ואת שמת אותה כיאילו תגובה

solila1

New member
עוד שאלה...

נכון כל הודעה שאתן שולחות אז מתחת מופיעה הודעה כזאתי שכול הזמן נמצאת שם איך אתן עושות את זה?

שושי101

New member
ככה:

את נכנסת ל"עולם שלך" (דף בתפוז) את יכולה לעשות זאת בדרך קיצור בלחיצה על שם המשתמש שלך שמופיע ליד כל הודעה שאת שולחת בפורום ושם : 1.את לוחצת ניהול 2.את לוחצת על "עוד על עצמי" 3.את יורדת לנושא"חתימה" ושםם את רושמת את מה שאת רוצה שיהיה רשום מקווה שעזרתי

שושי101

New member
הייתי שמחה לענות לך אבלל...

ממש לא הבנתי את מה ששאלת... זתומרת...מה זאת אומרת מי הגיב להודעה..רואים ליד ההודעה שם וזה מי שהגיב ואם את מתכוונת להודעה אישית אז את פשוט פותחת את התיבה שלך ורואה ....אם תפרטי קצת יותר למה את מתכוונת אני אנסה לעזור

solila1

New member
משהו מעצבן בטירןף

יווו יש בקי המכוערת לפחות חמש פרסומות שאורכן 5 דקות זה כולכך מעצבן!!!!!!!!!

m2love

New member
חחח כן יש שם מלא פרסומות

זה ממש מעצבן..אבל אין מה לעשות

../images/Emo214.gifתשובות נוספות:

זה לא שאסור, זה שצריך סדר. אם כל אחד יפתח בכל פעם הודעה-לא יהיה סדר, ההודעות לא יהיו מסודרות לפי נושאים [למשל, דברים על הפרק-משרשרים לשרשור יומי, שאלות -משרשרים לשרשור של שאלות] הכל בגלל שבעמוד יש רק 15 שרשורים, כל הודעה שאת פותחת גורמת לשרשור אחר, שיכול להיות חשוב מאוד, להגיע לעמוד אחר ואז כבר לא יראו אותו... וכן, אני יכולה לשרשר, אבל חבל שאת לא תשרשרי בעצמך .

../images/Emo214.gif../images/Emo207.gifיש לי שאלה!../images/Emo9.gif

יש לכם משתמש באתר היידפארק?, אתם רשומים לאתר?

m2love

New member
נמנמנמנמנ

ניראלי שאני רשומה.. אבל אני לא משתמשת בזה..

../images/Emo214.gifאני אשלח לכן מסר ../images/Emo9.gif

כעת אני חייבת ללכת, כשאחזור אשלח לכן מסר ותבינו למה שאלתי

solila1

New member
שאלה...

איך קטיה גילתה שרומן ואנדרי עובדים עליה?

שושי101

New member
ככה

בגלל שרומן בסוף נסע לפראג אז לפני הנסיעה הוא השאיר לאנדריי שקית אם מתנות ומכתבים לקטיה בנוסף היה בשקית מכתב הוראות מה אנדריי צריך לעשות ובמכתב הוא אמר מה לעשות אם קטיה וזה.... *והוא גם קרא לקטיה בשמות מעליבים כמו גברת שיני ברזל ומפלצת והוא גם רשם שזה סבל מה שאנדריי עושה אבל חייבים "לשרוד" ואז הוא יכול לזרוק את קטיה בלב שקט כשאנדריי לא היה ב"קייציחורפי" קטיה הציצה במכתב וממש נעלבה ...אחר כך היא ראתה שהוא עושה מה שרשום במכתב ובמתנות שרומן קנה ו וממשממש נעלבבבה ככה היא גילתה

white angels

New member
../images/Emo26.gif

אני בת 18.5
לגבי מתי קטיה תהיה יפה יש עוד הרבה זמן עד שזה יקרה.. ועניתי כבר באיזה פרק אנחנו-פרק 90.

m2love

New member
חכי ותיהי סבלנית..

אני בת 14
אה ואל תשאלי שאלות פעמיים

למעלה