זה או זה

../images/Emo214.gifהחלונות הגבוהים[?]

סתם כתבתי כי זה מה שהעדפתי, לא מכירה אף אחד
מרק עוף או מרק שעועית?

LOLI152

New member
בושה בושה בושה בושה!

את לא מכירה את החלונות הגבוהים!? ג'וזי כץ, אומר לך משהו? הם שרו את מה איתי (מה איתי מה איתי מה איתי לא מסתדר עם עצמי..) ואת אינך יכולה (אינך יכולה ככה סתם ללכת.. אינך יכולה לעזוב אותי.. אינך יכולה.. כי עכשיו שלכת.. יש גשם בחוץ ואת, נשארת איתי!)

שני חמו1

New member
מממה ? ../images/Emo163.gif חחח

הייתי בטוחה שתזכרי.. נעזור לך ! את בטוח מכירה... אריק איינשטין, ג'וזי כץ ושמוליק קראוס... "אצלי הכל בסדר, השבוע כבר מצאתי לי חדר.. סביבה נחמדה ואולי גם אמצא עבודה" "עייפה בובה זהבה ועייף מאוד הדב.." "אנו בעד הנביא יחזקאל נלך אחריו בתרמיל ומקל אל כל מקום שאותנו יביא. הנביא יחזקאל הוא בומבה של נביא.. אלאלאל יחזקאל" "אם ביום א' אם ביום ד' אם ביום קיץ אם ביום חורף אם ביום גשם אם ביום שמש" "כל הפרחים פרחו לרגע ים של צבעים עטף את הכל הכוכבים דלקו לפתע.. יש לי כנפיים בוא לשמים... איזה חיים יפים" את חייבת להיזכר עכשיו..

../images/Emo214.gif"אצלי הכל בסדר"אני מכירההההה ../images/Emo9.gif

תמשיכו תמשחק, אל תתקעו בגללי

../images/Emo214.gif"אצלי הכל בסדר"אני מכירההההה ../images/Emo9.gif

תמשיכו תמשחק, אל תתקעו בגללי

אגב, בפעם הראשונה ששמעתי את "אצלי הכל בסדר",

עלו לי דמעות בעיניים. מאז אני מאד אוהב אותו ומזדהה. ניסיתם לחשוב מי שר את השיר? מה עבר עליו/ה לפי השיר? כשאני שומע אותו, אני תמיד חושב ששר אותו מישהו שלא מזמן השתחרר מהכלא, או מבי"ח פסיכיאטרי, אחרי תקופה ארוכה בפנים. הוא/היא באמת לא ציפו להשתלב חזרה בחברה, כי זה הרי כ"כ קשה אחרי כל הזמן הזה בפנים... אבל איכשהו, יש את התקווה שאולי הפעם זה יעבוד... ("האמת פחדתי שאברח מפה מהר, תוך יום או יומיים / איכשהו נדמה לי שאפשר להסתדר...")

למעלה