"רק לצבוע את הזמן שנותר.."

moriboy666

New member
אני לא יודע להגיד יותר מדי.

היה מרגש כשתמיד לדעתי ההופעה הייתה מוצלחת יותר מקודמתה אבל זה אני האירוחים היו מעניינים מאד זהו בעיקרון. הוא שר גם שני שירים חדשים ויפים שאני לא זוכר כלום חח סנילי חח אני מוציא ממה שכתבתי הכל לנועם הוא נשמה טובה שאוהב בלי סוף.. ההופעה באה לי טוב כילא יצאתי כל החודש... אז ראיתי אנשים אמיתיים קצת וגם קצת כאלה שלא

אצלי זה שונה-

אני היתי משלמת 135 בשביל לראות אותו מתנשק עם איזה גבר חתיך כמוהו
הופעה עד 100... יותר זה נאחס

moriboy666

New member
415.. לא הייתי הולך לזה בחיים

אילולא היומולדת של ידידה שלי והעובדה שידידה אחרת שלי וחברה שלה חחח(מסובך) אוהבת אותו. אנילא הייתי הולך להופעה של עברי לידר.......אולי אם יהיה בזאפה כי זה קרוב.. אבל מה יש לי לחפש ביפו.. אז.. מימנתי את עברי ואת הקסטל הגנבים האלה... וזה בסדר לפעמים

moriboy666

New member
אחת מחזירה לי

וזאת שיש לה יומולדת אז כל שתרצה בערב.. עלי (בגבולות הסביר)
וכן תכלס קניתי שלושה כי זו הזמנה לשלושה אחרת מי יודע איפה נשב.. זה לא זאפה שם שכולם עומדים בתור ואותי מכניסים בין הראשונים חחח

כי נראה לי קצת חוצפה

לבקש כל כך הרבה כסף לכרטיס.. במיוחד בהתחשב שהופעת הבכורה של סיבוב זלא"ד עלתה 130 ש"ח, והיא נמשכה שעתיים וחצי.

moriboy666

New member
אבל ככה זה... תופסים תחת כשמתפרסמים

גם אם כמה מהקהל הראשון ואלה שבאמת אוהבים לא באים. אבל באים אחרים כי הפרסום והשם עושים את העבודה.. גם עם הפרסום והשם ההפקה נהיית גדולה יותר.. מבחינת אנושית ובימתית וזה חלק בלתי נפרד כי כשגדלים מפסיקים להופיע בבארבי כי רוצים להרביץ הפקה של תאורה תפאורה וסאונד

אוקי והמופע סיום עלה 150. ולי זה לא היה אכפת.

אני אוהבת את עברי ואם את היית אוהבת אותו מספיק היית מבינה שזה שווה את זה

למה שלא תגידי לי עכשיו?../images/Emo13.gif

ואולי באמת יצאתי קצת לא נחמדה או משהו.. פשוט לדעתי 135 ש"ח להופעה של עברי לידר זה לא הרבה כסף. אני רגילה למחירים שלו.. ולפעמים עולה אפילו יותר.

סתם לסדר לךאת האוזן/עיין

מה שהכי עצוב לי במה שכתבת זה המשפט של אם היית אוהבת אותו היית מבינה כמה הוא שווה את זה. אני לא אפתח איתך את נושא עברי אצלי (זה ארוך ופה זה לא המקום אבל אם תרצי אני שמח להסביר לך..) בכל אופן אני רק אתמקד במחיר הכה מופרז הזה של 135 שקלים! ונגיד הבן אדם לא מהמרכז ,אז קחי עוד לפחות 80 ש"ח שהולכות רק על נסיעות.(בין אם זה הוצאות דלק או תחבורה ציבורית!) עברנו כבר את ה200 ש"ח וזה בלי שקנית אפילו בקבוק מים בהופעה! ומה האורך של ההופעה שהוא יתן? שעה וחצי גג . אז תרשי לי לספר לך על כמה אמנים אחרים, ניקח לדוגמא את משינה ואהוד בנאי, להקת ענק וזמר שלדעתי הוא אחד מהטובים בארצנו, הם עושים בימים אלה סיבוב הופעות משותף!! ביחד!! הופעה של 3 וחצי שעות כמעט, קרוב ל 40 שירים מבוצעים בה! הופעה מושקעת המחיר שלה זהה להופעה של עברי. ואם זה אהוד לבד? סיפור אחר לגמרי,אהוד לוקח גג 100 ש"ח להופעה שלו שמתחילה בשעה מסויימת ויכולה להסתיים בערך 4 שעות אחרי או יותר אם יש לו מצב רוח טוב. או לדוגמא אני אתן לך את הצמד שלדעתי הם מלכים
ואני מדברת על פורטיסחורף!! שני זמרים מעולים ברמה בינלאומית, ההופעת פרידה שלהם שארכה למעלה משלוש שעות והייתה בבארבי ולא במיקום מיוחד אחר עלתה 110 ש"ח וקיבלתי תמורה לכל 10 אג' שהשקעתי. דבר שאני באמת לא יכולה לומר על ההופעות של עברי, והייתי במספיק הופעות של עברי בשביל לדעת . בקיצור 135 ש"ח זה מטורף!! זה שמור אצלי מינימום לכנסיית השכל +40 נגנים בקיסריה. וגם אז אני עוד עלולה לחשוב כמה פעמים.

זה בדיוק העניין..

קחי את מה שמורי אמרה, ותוסיפי לזה את העניין שעצם זה שאנחנו רגילים למחירים המופקעים של ההופעות שלו- לא הופך את זה לבסדר.. וזה שאני לא חושבת שזה הגיוני לגבות 150 ש"ח על כרטיס, לא אומר שאני 'לא אוהבת אותו מספיק'.. זה פשוט אומר שעברה התקופה שהייתי מוכנה לשלם על עברי כל מחיר שהוא רק יעלה על דעתו..

למעלה