סתם לסדר לךאת האוזן/עיין
מה שהכי עצוב לי במה שכתבת זה המשפט של אם היית אוהבת אותו היית מבינה כמה הוא שווה את זה. אני לא אפתח איתך את נושא עברי אצלי (זה ארוך ופה זה לא המקום אבל אם תרצי אני שמח להסביר לך..) בכל אופן אני רק אתמקד במחיר הכה מופרז הזה של 135 שקלים! ונגיד הבן אדם לא מהמרכז ,אז קחי עוד לפחות 80 ש"ח שהולכות רק על נסיעות.(בין אם זה הוצאות דלק או תחבורה ציבורית!) עברנו כבר את ה200 ש"ח וזה בלי שקנית אפילו בקבוק מים בהופעה! ומה האורך של ההופעה שהוא יתן? שעה וחצי גג . אז תרשי לי לספר לך על כמה אמנים אחרים, ניקח לדוגמא את משינה ואהוד בנאי, להקת ענק וזמר שלדעתי הוא אחד מהטובים בארצנו, הם עושים בימים אלה סיבוב הופעות משותף!! ביחד!! הופעה של 3 וחצי שעות כמעט, קרוב ל 40 שירים מבוצעים בה! הופעה מושקעת המחיר שלה זהה להופעה של עברי. ואם זה אהוד לבד? סיפור אחר לגמרי,אהוד לוקח גג 100 ש"ח להופעה שלו שמתחילה בשעה מסויימת ויכולה להסתיים בערך 4 שעות אחרי או יותר אם יש לו מצב רוח טוב. או לדוגמא אני אתן לך את הצמד שלדעתי הם מלכים
ואני מדברת על פורטיסחורף!! שני זמרים מעולים ברמה בינלאומית, ההופעת פרידה שלהם שארכה למעלה משלוש שעות והייתה בבארבי ולא במיקום מיוחד אחר עלתה 110 ש"ח וקיבלתי תמורה לכל 10 אג' שהשקעתי. דבר שאני באמת לא יכולה לומר על ההופעות של עברי, והייתי במספיק הופעות של עברי בשביל לדעת . בקיצור 135 ש"ח זה מטורף!! זה שמור אצלי מינימום לכנסיית השכל +40 נגנים בקיסריה. וגם אז אני עוד עלולה לחשוב כמה פעמים.