היום ב-
אנשים

SheIIy

New member
../images/Emo45.gif

לעבור בטסט ראשון זה סתם עניין של מזל

uheh1

New member
סליחה שאני לא קשורה אבל

אולי כאן אמצא את הישועה, היום שמעתי את השיר של רונה קינן וגידי גוב "הריקוד המוזר של הלב" מהתחלה ועד הסוף לראשונה, ולמרות שאני אוהבת את שניהם נראה לי שבסוף הלחן גנוב,הוא נשמע בדיוק כמו שיר מצלילי המוזיקה, האם אני הוזה או שיש המסכימים איתי שהשיר נגמר כמו השיר שמריה שרה בהתחלה לילדים כשיש ברקים ורעמים?!?!?! אני זקוקה לחיזוק שפיותי. בבקשה.

bזוהר

New member
את בטח שמעת את הגירסא מההופעה,

לא? בהופעה בפסטיבל הפסנתר הם הכניסו בכוונה קטע מצלילי המוסיקה בסוף. אבל בשיר המקורי, בהקלטה המקורית, זה לא ככה..

0mroosh

New member
סימפול? D:

הקטע לבסוף מ"צלילי המוזיקה", לא קשה לשים לב, ואני מניח שרונה לא הייתה מסתבכת בגניבת לחן מוכר כל כך,
, וחוצמזה שהיא רונה קינן, היא מספיק מוכשרת להלחין בעצמה. הוא כנראה התחבר לה נורא והיא החליטה להוסיפו. :)

bזוהר

New member
מה? לא נכון.

היא בכלל לא הוסיפה אותו. רק בהופעה היא הוסיפה אותו, בשיר עצמו היא לא.

uheh1

New member
לא לא לא

אני שמעתי אותו בטמבלוויזיה, היה היום את הקליפ בערוץ 10. ומשם שמעתי, היא אכן מוכשרת וכשאמרתי גנוב התכוונתי ל- "לא שלה" אין צורך להתגונן.

bזוהר

New member
אהה, סליחה.

בפסטיבל הפסנתר היא מכניסה את זה כנראה יותר בבירור, כי זה שונה מהשיר המקורי. בכל מקרה אני שמתי לב לזה בכלל:) מגניב. חוץ מזה את אמרת "ולמרות שאני אוהבת את שניהם נראה לי שבסוף הלחן גנוב", שימי דגש על ה-למרות שאני אוהבת את שניהם, שכן מראה על סוג של 'האשמה', וזה מצדיק את מה שעומר אמר.

uheh1

New member
../images/Emo4.gif אווףףף

ברור שאני מאשימה(!!) היכן היא גברת קינן כדי שאתלוש לה את דרגותייה מכתפייה ואגלה אותה לאי השדים ארר...

uheh1

New member
תודה על המחמאה.

מחמם את הלב ממש,
האם המורה אומרת גם תשקורת?!

0mroosh

New member
הרב אמנון משהו נוטה לומר כך,

ושאר הש"סניקים, אאל"ט. D: תועבה לשמה.

tipeshet

New member
שתי אפשרויות.

א. את מכירה את המורה שלי להיסטוריה. ב. יש עוד אנשים שמדברים כמו המורה שלי להיסטוריה. ג. אַת המורה שלי להיסטוריה [פסלתי את האפשרות הזאת כששאלתי את המורה שלי היום "את מכירה את רונה קינן?" והיא ענתה ב"לא, למה? היא מכירה אותי?"
כפרה עליה.]

bזוהר

New member
בעולם יש שלושה סוגים של אנשים.

כאלה שיודעים לספור, וכאלה שלא.

uheh1

New member
או ד'

יש לי אחות שחזרה בתשובה והיא מדברת ככה. בועעעהה!!!!

למעלה