היום ב-
אנשים

Bakura

New member
../images/Emo96.gif איזה יופי D:

אם הוא שונא אוכל מתובל וביאקויה אוהב, זה ממש אומר שהם משלימים אחד את השני
~

Jifannit

New member
נצל"ש- שתי תיאוריות גאוניות

נהמע אומר/ת: הגעתי לשתי מסקנות מאוד חשובות!!!111 "אמו בי? ם.ם" "דבורה, לא ביסקסואל. למה שביסקסואל יהיה אמו?" "כי הוא התאהב בסטרייט" אומר/ת: כן!!!11? נהמע אומר/ת: אוקי, הנה הראשונה- נהמע אומר/ת: הרגשות שאני חשה ולמים חמים באמבטיה זהים לרגשות שאני חשה כלפי בטריות בדיסקמן. "אמו בי? ם.ם" "דבורה, לא ביסקסואל. למה שביסקסואל יהיה אמו?" "כי הוא התאהב בסטרייט" אומר/ת: ם.ם.... נהמע אומר/ת: כשאני מתקלחת עם מים חמים באמבטיה, אני עושה אותם על הכי חם שיש כי זה יותר נעים ונחמד, וככה יותר טוב לי אבל אני יודעת שככה הם יגמרו יותר מהם. כשאני שומעת בדיסקמן אני שמה על ווליום ממש גבוה ושמה את הדרגה הכי גבוהה של הבס כי ככה חווית השמיעה יותר חווייתית, למרות שאני יודעת שככה הבטריות יגמרו יותר מהר. נהמע אומר/ת: זה לא גאוני?;; נהמע אומר/ת: ויש לי עוד אחת, רוצה לשמוע? D: "אמו בי? ם.ם" "דבורה, לא ביסקסואל. למה שביסקסואל יהיה אמו?" "כי הוא התאהב בסטרייט" אומר/ת: כשעושים יותר חזק זה גומר בטריות יותר מהר? וואלה? "אמו בי? ם.ם" "דבורה, לא ביסקסואל. למה שביסקסואל יהיה אמו?" "כי הוא התאהב בסטרייט" אומר/ת: כן, גאוני, תביאי עוד אחת. XD נהמע אומר/ת: הרגשות שאני וכנראה עוד הרבה בנות בעולם הזה חשות כלפי המחשב זהים לרגשות שאני וכנראה עוד הרבה בנות בעולם חשות כלפי מחזור חודשי. נהמע אומר/ת: שונאים את שניהם והם שניהם מעצבנים, אבל אי אפשר בלעדיהם, כי אם לא היה מחשב כל כדור הארץ היה מתפוצץ לאלפי חלקיקים קטנים של נזלת ואם לא היה מחזור... כל אחת תרצה מתישהו ילדים, אני מניחה. י_י

Jifannit

New member
ויונע עוד אומרת שזה לא הדבר הכי

גאוני על כדור הארץ;;

SaijinKun

New member
גאונית *_____*

נהמע סאמה,אלה היו דברים גאוניים *___________* סוגוווי *_______*

למעלה