התפקדות חודש פברואר!

shanibu

New member
../images/Emo215.gifהתפקדות חודש פברואר! ../images/Emo196.gif

אני יודעת שזה באיחור אבל חפיף. שם: תאריך לידה: גיל [כי אין לאפחת פה באמת כוח לחשב מתי נולדת]: מסנג'ר: ICQ: משהו טוב שקרה החודש: משהו רע שקרה החודש: משהו שאת מצפה לו החודש: משהו שאת פחות מצפה לו החודש: קיבלת תעודה? אם כן, תשתפי אותנו בציונים/ממוצע
[אם את רוצה]: חודש נעים לכולנווווווווווווווו!!

MirrorGirl

New member
../images/Emo28.gif

שוששש תעשי לי ילד
אהמ. כן. שם: מיכל תאריך לידה: 18.03.1992 גיל [כי אין לאפחת פה באמת כוח לחשב מתי נולדת]: 15 XD מסנג'ר: [email protected] ICQ: 248842359 אבל 'ני מתחברת פעם ב... משהו טוב שקרה החודש: לאזוכרת משהו רע שקרה החודש: גם לאזוכרת
משהו שאת מצפה לו החודש: אהמ. יומולדת של הגר? D: משהו שאת פחות מצפה לו החודש: לאיודעת קיבלת תעודה? כע אם כן, תשתפי אותנו בציונים/ממוצע [אם את רוצה]: ישלי 18 מקצועות. אינלי כוח לכתוב הכל
ממוצע 80 או משו כזה

LovE BuSTeD

New member
אני פה

שם:חיה תאריך לידה: גיל [כי אין לאפחת פה באמת כוח לחשב מתי נולדת]:19 מסנג'ר:אין ICQ:267160513 משהו טוב שקרה החודש:אממממממ.....כל המסיבות שהייתי היה כיף וזה טוב:) משהו רע שקרה החודש:נכשלתי טסט=[ משהו שאת מצפה לו החודש:לעבור טסט:) ולסיים סוף סוף תשירות לאומי משהו שאת פחות מצפה לו החודש:אמממ לא דעת קיבלת תעודה?קיבלתתעודת הערכה מהשירותלאומי=] אם כן, תשתפי אותנו בציונים/ממוצע [אם את רוצה]:אין ביצפר

Dana Mi

New member
מתפקדת..

שם: דנה תאריך לידה: 5.12 גיל [כי אין לאפחת פה באמת כוח לחשב מתי נולדת]: 18 מסנג'ר: [email protected] ICQ: שבק חיים לפני חצי שנה ומאז אין לי משהו טוב שקרה החודש: קניתי דיסק חדש.. משהו רע שקרה החודש: תקופת בחינות - איכס! משהו שאת מצפה לו החודש: שבוע חופש מהכל! משהו שאת פחות מצפה לו החודש: המבחן ביום ראשון.. אני הולכת להיכשל קיבלת תעודה? אין בית ספר.. אם כן, תשתפי אותנו בציונים/ממוצע [אם את רוצה]: ראה הנ"ל

Dana Mi

New member
סליחה על הטעות בשרשור.. לא יודעת

למה זה עושה לי את זה!

לושהה

New member
ארמ אז כן D:

אני לא הכי פה אבל אני מתעדכנת כשיש לי זמן DDD: שם: יובל תאריך לידה: 29.9.93 גיל [כי אין לאפחת פה באמת כוח לחשב מתי נולדת]: 13 וחציXD מסנג'ר: [email protected] ICQ: לאדעת עזבו >,< משהו טוב שקרה החודש: נפגשתי עם מאי עודפעם DDD: משהו רע שקרה החודש: 55 במתמטיקה X___X משהו שאת מצפה לו החודש: טיול ליד ושם. משהו שאת פחות מצפה לו החודש: מבחנים? קיבלת תעודה? יאפ. אם כן, תשתפי אותנו בציונים/ממוצע
[אם את רוצה]: ממוצע 88! DDDDDD:

shanibu

New member
../images/Emo215.gif אני פה XD

שם: שני תאריך לידה: 8.12.92 גיל [כי אין לאפחת פה באמת כוח לחשב מתי נולדת]: 14+ מסנג'ר: [email protected] ICQ: לא משתמשת. משהו טוב שקרה החודש: התמכרתי לנמלטים וראיתי את כל הונה הראשונה בשבועיים
משהו רע שקרה החודש: תעודות משהו שאת מצפה לו החודש: טיול שנתי. משהו שאת פחות מצפה לו החודש: טיול שנתי LOL קיבלת תעודה? כן אם כן, תשתפי אותנו בציונים/ממוצע [אם את רוצה]: ממוצע 89.5 בגלל המורה המטומטמת לערבית

חיהההה ../images/Emo9.gif

שם:הילה
תאריך לידה: 29.6.89 גיל [כי אין לאפחת פה באמת כוח לחשב מתי נולדת]: 17 וחצי
מסנג'ר: לא עובד
משהו רע שקרה החודש: נכשלתי בטסטטט
משהו שאת מצפה לו החודש: אממ עוד טסט?
משהו שאת פחות מצפה לו החודש: לחץ בלימודים
קיבלת תעודה? אכן
אם כן, תשתפי אותנו בציונים/ממוצע [אם את רוצה]: 68.7 מוכשרת או מההה עבר עלי חודש קשה

m i c k e y 15

New member
*פאחפאחאפאח*../images/Emo122.gif

שם: מיכל
תאריך לידה: 9.8.90
גיל [כי אין לאפחת פה באמת כוח לחשב מתי נולדת]: 16 וחצי חהחה
מסנג'ר: [email protected]
משהו טוב שקרה החודש: אמממ שהסתפרתי?? ושנולדו לי שני בני דודיםםםםם
משהו רע שקרה החודש: שנפתח לי העור ברגל חח ואני צולעת כמו לא יודעת מה ועוד משו עם בנים
משהו שאת מצפה לו החודש: לדבר עם עומרי
חח אבל שיחה שיחה
משהו שאת פחות מצפה לו החודש: מבחנים
קיבלת תעודה? לא
אם כן, תשתפי אותנו בציונים/ממוצע [אם את רוצה]: ------ איזה מלאך מושלםםםםם

shanibu

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo45.gif מאטי מדהים!!

וואי איזה דיסק מושלם יש לו!
[לקח להם מיליון שנה עד שהוא הגיע אליי
] מאטי

shanibu

New member
../images/Emo215.gif זה בגלל הדואר ה@#!^@^# שלנו

כי זה הגיע בתקופה של השביתה שהייתה - היה שם בלגן - לא קיבלנו תחבילה. אבל שלחנו להם אימייל והם שלחו שוב ועכשיו הכל בסדר

S H I R 147

New member
אני פה :]

שם: שיר תאריך לידה: 4.7.93 גיל [כי אין לאפחת פה באמת כוח לחשב מתי נולדת]: 13 וחצי מסנג'ר: [email protected] ICQ: אין >< משהו טוב שקרה החודש: סופסוף החלפתי עם אמא פלאפון! =] והודיעו על טיול שנתי! =] משהו רע שקרה החודש: היה המון לחץלחץלחץלחץלחץ משהו שאת מצפה לו החודש: חחח...הרבה הרבה דברים......... משהו שאת פחות מצפה לו החודש: כנ"ל....... קיבלת תעודה? עדיין לא!!! דוחים לנו את זה כל הזמן!
אם כן, תשתפי אותנו בציונים/ממוצע [אם את רוצה]:

Rowdy Girl

New member
וואע איימ היר. D::

שם: קורלע [[: תאריך לידה: 6.3 גיל [כי אין לאפחת פה באמת כוח לחשב מתי נולדת]: עוד פחות מחודש 15 מסנג'ר: [email protected] ICQ: אם אני אפרסם את המספר אני אוכיח שיש לי אייסיקיו >< משהו טוב שקרה החודש: לא יודעת >< משהו רע שקרה החודש: כנ''ל >< משהו שאת מצפה לו החודש: |מגלגלעיניים| משהו שאת פחות מצפה לו החודש: .... קיבלת תעודה? כן לפני חודשיים אם כן, תשתפי אותנו בציונים/ממוצע [אם את רוצה]: היה 80 בערך [ממוצע]

Decay Dance

New member
חודש נעים ושמח לכולם!!!

שם: מיטל
תאריך לידה: 5.5.90
מסנג'ר: [email protected]
משהו טוב שקרה החודש: הגדנ"ע בערך כי זה גלש לחודש הזה והבגרות בתיאטרון של חברה שלי אבל החודש רק התחיל אז לא משהו מיוחד
משהו רע שקרה החודש: מבחנים בעיקר
משהו שאת מצפה לו החודש: אממ...פורים אני וחברה הולכות לעשות חרישה בביג שופ
משהו שאת פחות מצפה לו החודש: בעיקר המבחנים
קיבלת תעודה? אם כן, תשתפי אותנו בציונים/ממוצע: אממ...ציונים בסדר גמור הכי נמוך היה בהיסטוריה ותנ"ך 60 ומשהו והכי גבוה בסוציולוגיה ופסיכולוגיה 90 וממוצע 80

shiraz cohen

New member
נוכחת!

שם: שירז. תאריך לידה: 5.5.93.
גיל [כי אין לאפחת פה באמת כוח לחשב מתי נולדת]: 13 וחצי וקצת. מסנג'ר: [email protected] ICQ: 307488674 משהו טוב שקרה החודש: 99 באנגלית. משהו רע שקרה החודש: מתמטיקקה... בעע... 53.
משהו שאת מצפה לו החודש: לא צפוי שום דבר מעניין. משהו שאת פחות מצפה לו החודש: מבחן במתמטיקקה. קיבלת תעודה? לא. (זה שלישים אצלנו.) אם כן, תשתפי אותנו בציונים/ממוצע [אם את רוצה]:

למעלה