התפקדות חודש פברואר!

LeeR4Ever

New member
../images/Emo42.gifקוואבנגה!!../images/Emo9.gif

שם: ענתקה
תאריך לידה: 21.05.92 גיל [כי אין לאפחת פה באמת כוח לחשב מתי נולדת]: סלחי לי, אבל להמוןןןן אנשים חשוב לדעת מתי נולדו אנשיי הפורום. לכן אני לא הולכת לכתוב כאן בת כמה אני, ואתן למי שקורא את זה לחשב לבד 2007-1992. מסנג'ר: אין
משהו טוב שקרה החודש: הוו הכל בערך
זה היה *ה*חודש
משהו רע שקרה החודש: נאמ.. משהו שאת מצפה לו החודש: ידיד שגר בצפון בא לבקרני
וכנס ט!!
משהו שאת פחות מצפה לו החודש: ^^
קיבלת תעודה? נואפ.. אם כן, תשתפי אותנו בציונים/ממוצע [אם את רוצה]: ידיי כבולות
חודש נעים לכולנווווווווווווווו!! אכן!

מותק13

New member
למה יש לי מחר מבחן../images/Emo7.gif?!

אני יודעת שזה באיחור אבל חפיף. שם: ירדן תאריך לידה: 20.9.92 גיל [כי אין לאפחת פה באמת כוח לחשב מתי נולדת]: XD 14 מסנג'ר: איןליכוח ICQ: גם-איןליכוח .___. משהו טוב שקרה החודש: אדיראדיראדיר
משהו רע שקרה החודש: הורים X____X ואנשים מסוימים משהו שאת מצפה לו החודש: יום האהבה עם אדיר,סמינר XDD,ובטח יש עוד ששכחתי כי אני סנילית P: משהו שאת פחות מצפה לו החודש: גל מבחנים
קיבלת תעודה? מן הסתם אם כן, תשתפי אותנו בציונים/ממוצע [אם את רוצה]: 86,בלי בעיות התנהגות חודש נעים לכולנווווווווווווווו!! גםלך-פקאצצההה
שני ---> מוקדש לך
XDD

shanibu

New member
../images/Emo215.gif פקאצההההההה

אז מה, מתי הורגים את גבריאלה?
אוף איתך. יא ילדה עם חבר. >< האאאאאאאאאאאאא מקדישים לי תמונה!! ~מרגישה חשובה~

מותק13

New member
כמה שמוקדם יותר טוב../images/Emo11.gif

כןכןכן,את חשובה! יש לי חבר-SFW!? עדיין יש לי אותך,לך יש אותך,ויש לנו להרוג מישהי
..........................

shanibu

New member
|קרמבו XDDDDDDDDDDDDDD

זה לא הקטע שלך יש, זה הקטע שלי אין
באמת יש לנו להרוג מישהי שהיא ממש $#&%#W#%@%$&#W^#$^$

מותק13

New member
אבל זה לא אומר שלא יהיה לך!

הוא יבוא ואם הוא לא-אני אבוא
טוב מתי הורגים אותה$#%$@^%$*##%&^@?!!?!?!?!!!1111

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שם: שחר. תאריך לידה: 22.3 גיל [כי אין לאפחת פה באמת כוח לחשב מתי נולדת]: 15 בקרוב. מסנג'ר: [email protected] ICQ: - משהו טוב שקרה החודש: שעבר? כבר לא זוכרת חחח משהו רע שקרה החודש: לא זוכרת. משהו שאת מצפה לו החודש: יום האהבה
משהו שאת פחות מצפה לו החודש: מבחנים >; קיבלת תעודה? כן. אם כן, תשתפי אותנו בציונים/ממוצע [אם את רוצה]: ממוצע 81.

אני../images/Emo9.gif בדיליי.........

שם: שני תאריך לידה: 24.10.1992 (שמתם לב שזה המספר של הפורום רק בסדר טיפה שונה? חחח) גיל [כי אין לאפחת פה באמת כוח לחשב מתי נולדת]: 14 וקצת מסנג'ר: [email protected] ICQ: 326866539 משהו טוב שקרה החודש: קניתי פויינט שוזזזז!
+ היה טיול שנתי פצצות!
משהו רע שקרה החודש: מממ לא 'דעת משהו שאת מצפה לו החודש: נגישים עבודה באנגלית שכלכך תקעה לי ת'חודש! משהו שאת פחות מצפה לו החודש: גשר
קיבלת תעודה? כן
אם כן, תשתפי אותנו בציונים/ממוצע [אם את רוצה]: ממ ממוצע 88.4 אני חושבת חודש נעים לכולנווווווווווווווו!!

למעלה