מסכמים את השבוע

Yarinv

New member
ה../images/Emo215.gif נמס מה../images/Emo42.gif שבגג

אחח הכינוי שלך כל-כך דורש לרדת עליו מואהאהאהאהאהאהאה(אה)

spukipuki

New member
עעעונה ../images/Emo203.gif

מה שיר השבוע שלכם? smash mouth-all star תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ההתנדבות במכבי-אש: הצלתי בובה XD סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- דיסק של metalika בילוי השבוע שלכם? היום יש יומולדת לחברה שלי :) סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? AS IF- היה השבוע טוויסט רציני
סקופ השבוע שלכם? אין לי סקופים :/ דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- מבחן בהיסטוריה משהו שהרס לכם את השבוע-מבחן בהיסטוריה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין, אני מחכה לעוד שבועיים לחופשששש מסר לאומה- לעשות חולצות עם הדפס תוצרת בית זה מסובך. ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. -לא אוהבת קרמבו :|

עונה../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם? נמנמ אין כזה.. הרבה שירים שמעתי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שום דבר.. בילוי השבוע שלכם? לא משהו מיוחד.. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? מועדון לילה בלי ספק
סקופ השבוע שלכם? כן כן כמו לעידן ואור גם לי יש את הממוצע הכי גבוה בכיתה
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- הרצח של תאיר
ואישי אז מבחנים.. משהו שהרס לכם את השבוע- אממ שום דבר מיוחד.. אבל הרצח של תאיר ראדה עשה לי עצוב ומפחיד
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אני טסה ללונדון
מסר לאומה- אין.. ואתם מוזמנים לתת קרמבו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. אממ לי
אני מתה על קרמבו

למעלה