סיכום שבועי בריח זיעתי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo215.gifסיכום שבועי בריח זיעתי../images/Emo215.gif

מה זה החום הזה...
שיר/י השבוע שלכם (של מירי)-
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע-
תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש)
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע-
משפט השבוע שלכם-
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?
שאלת בונוס: קרמבו-מלמעלה או מהביסקוויט? סופ"ש מעולה!

ady18

Well-known member
אז ככה

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)-נובמבר שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)-בך לא נוגע יהודית רביץ,חצי איה כורם בילוי השבוע שלכם-הופעה של איה כורם סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-גיא פינס תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של איה כורם,ולהזמין סוף סוף להופעות של מירי משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-סרט +יום חופש מאכל השבוע-ספגטי מוקרם משפט השבוע שלכם- האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? שאלת בונוס: קרמבו-מלמעלה או מהביסקוויט?לא משנה לי

dxe בן

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)- שירה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)- אלירן אסלן- מספרת לי עולם בילוי השבוע שלכם-עוד מעט אני הולך למסיבה של ילדה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- דבר עם הסוכן שלי תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש)-- משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- --- משהו שהרס לכם את השבוע-שני מיבחנים באלגברה והנדסה
אחד אחרי השני משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא---- מאכל השבוע-קוסקוס משפט השבוע שלכם- "אני נישארת כאן ביגלל שכואב לי עלייך" האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? שאלת בונוס: קרמבו-מלמעלה או מהביסקוויט? מהביסקויט

הילה 201

New member
סכמ"ש...../images/Emo39.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)- שלום לאמונות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)- ההר הירוק תמיד בילוי השבוע שלכם-טיול רגלי בתל אביב סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-לא ראיתי טלויזיה השבוע... תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- רשת ג'+ 103 FM תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- השבתת מחשבים בעבודה עקב עדכון המערכת...:) + המנהלת בחו"ל משהו שהרס לכם את השבוע- כלום. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הרבה דברים...אולי ללכת לסרט החדש של ג'יימס בונד,מישהו היה?כדאי?! מאכל השבוע- טחנתי עוגות בלי סוף...צריכה לחזור לדיאטה דחוף! משפט השבוע שלכם- אין דברים כאלה+"לזרום זה חשוב" מאת איש חכם שבמקרה גם מנהל שלי... האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?לא... שאלת בונוס: קרמבו-מלמעלה או מהביסקוויט?ביסקויט אין ספק... סופ"ש מעולה!

איריס מ

New member
מסכמת ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)- "אף אחת", "ילדה שהתבגרה", "שיר תקווה", "ערב חג", "שיר לשירה". שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)- שירים של בילי ג'ואל, "מבול", "האור יזרח גם בנפרד", "נפרד", "לוקח ת'זמן", "סוני אצל שוני". בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- 21, קליפים בערוץ 24. תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- לב המדינה, גלגל"צ. תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) http://www.youtube.com/watch?v=x_CMKQkh6l4 כנראה שהשבוע זה ממש השבוע של פינטו, זיהיתם אותו? צפיתי בקליפ בערוץ 24 ופתאום ראיתי מישהו מוכר, נראה ממש צעיר כאן, משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אין משהו ספציפי. משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אין משהו מתוכנן מאכל השבוע- בורקס. משפט השבוע שלכם-
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?
שאלת בונוס: קרמבו-מלמעלה או מהביסקוויט?

איריס מ

New member
../images/Emo215.gif

שאלת בונוס: קרמבו-מלמעלה או מהביסקוויט? אין סדר עדיפויות

הילה 201

New member
תראו איזו נוסטלגיה!

אתם זוכרים את המכשף שיותא מהחלון ליד הרכבת שדים בלונה פארק? גדלנו על זה...

viko222

New member
במשפט אחד

או כמה משפטים... אחלה שבוע היה לי ב"ה
בלתי עד יום רביעי בב"ש עם בת דודה שלי. ברביעי בערב הופעה מדהימה של עלמה זהר
ולקינוח-עברתי טסט היום

veredmp

New member
האוטו שט על פני הכביש....... מזל טוב../images/Emo70.gif

סע בזהירות ורק למקומות טובים
ותודיע לי כל פעם כשאתה יוצא מהבית, אני אקח אקסטרה של כמה דקות כדי לוודא שאנחנו לא קרובים מדי על הכביש

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כשייגמר לך המלווה, אתה תתחיל להסיע במקום ורד

viko222

New member
תודה לכם../images/Emo24.gif

איזה כיף לקבל מזל"ט!!אין עליכם
אביב,בכיף אסיע להופעות של מירי אבל דבר איתי אחרי פבואר כשיגמר המלווה
וורד,יש פה רמז שאת מפחדת לסוע קרוב אליי?
מקס' נשחק על הכביש מכוניות מתנגשות......

hilali1

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo73.gif סע בזהירות../images/Emo70.gif

BRANGELINA

New member
../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)- ערב חג,נובמבר,באה אליכם שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)-לוקח ת'זמן קרן ועופר היום בהופעה בילוי השבוע שלכם-ההופעה היום של קרן.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-סופר נני ואקסטרים מייקאובר תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע-לא שמעתי תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש)איןליכח משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ההופעה של קרן היה ממש כיף להתפרק עם זה אחרי שבוע שלם של מבחנים.. משהו שהרס לכם את השבוע-מלא מבחנים ובחנים שהיום לי משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-יוצאת לגדנ"ע...מצד אחד מצפה לזה מצד שני לא בא לי לצאת בגלל השכבה הדוחה שלי.. מאכל השבוע-פרגיות ובטטה היום בזאפה.. משפט השבוע שלכם-ממ... האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?היום!!
כפרעליה איזה חמודההה איך שבאתי להגיד שלום ישר קיבלתי חיבוק ונשיקה שאלת בונוס: קרמבו-מלמעלה או מהביסקוויט? רק הביסקוויט.......

veredmp

New member
זוכר את נובמבר, עננים עננים בעיני

בינתיים אני לא רואה שום ענן באופק.............. שיר/י השבוע שלכם (של מירי)- שיר תקווה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)- תקופה של שינויים/קרן פלס, נפרד/עפר בשן, הגשמה עצמית/אריק ברמן (המון סינגלים חדשים ומצויינים למסיקות השבוע
) בילוי השבוע שלכם- אתמול, יום רווי הופעות וכיף. תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- כל מיני תכניות שעפר בשן התארח בהן. תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) - הפליקס של "עאח"ב" בשירותרום. איך אפשר להגיד על העיבוד הזה שהוא לא הורס ברמות? משהו שהרס לכם את השבוע-השבוע כולו! היה שבוע די מגעיל (חוץ מאתמול. אתמול היה ממש כיף) משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-מירי ביום חמישי, מירי ביום שבת. החודש הזה אני הולכת על מנת-יתר של מירי
משפט השבוע שלכם- אני הולכת להכנס מתחת לשמיכה ולא לצאת עד תום הרבעון! האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? פגשתי אותה פעמיים אתמול. היה כיף. יש לה את היכולת להרים לי את מפלס מצב הרוח, אין מה לאמר
שאלת בונוס: קרמבו-מלמעלה או מהביסקוויט? מלמעלה, ברור. משאירים את הכי טעים לסוף! שיהיה לכולם סופ"ש מהמם, ומי שהולך היום ליוסף - תהנו המון!

hilali1

New member
../images/Emo182.gif ../images/Emo182.gif עכשיו בגלגל"צ.. איזה כיף../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

viko222

New member
היה גם את טיפה טיפה בגלגלצ.

ורד,אפעם לא שמעת את נובמבר ברדיו?? רדיו 99 עדיין משמעים אותו הרבה.בעיקר במוצ"ש.

למעלה