סיכום שבועי בריח זיעתי

t0merm

New member
אני חושב ש

hilali1 התכוונה ש'טיפה טיפה' היה בגלגלצ.. בגלל השימוש ב-2 האייקונים של הטיפה חח

Rony 05

New member
בתקופה האחרונה

הם שמים את כל הסינגלים שיצאו, גם מהדיסק הראשון, ברדיו

מסכמת../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)- לשם ושוב תודה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)- לא זוכרת את שמו אבל זה שיר של מיי כימיקל רומנס בילוי השבוע שלכם- ישנתי אצל החברה הכי טובה שלי, ובריתה שהייתי בה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אנסטסיה תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע- גלגל"צ תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- פיתוח קול אני ממש נהנית שם! משהו שהרס לכם את השבוע- יום מיונים שנראה לי שהלך לי לא טוב משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אולי קבלת תשובות ליום מיונים מאכל השבוע- קורנפלקס משפט השבוע שלכם- לא זוכרת האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא שאלת בונוס: קרמבו-מלמעלה או מהביסקוויט? מהביסקוויט זה נהיה הרגל כזה...

../images/Emo5.gifריח זיעתי- איחס

מישהו פה מושפע משיעורי ספורט שיר/י השבוע שלכם (של מירי)-אסופים שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)-שירה בביצוע של אורי זך וגם ערב מול גלעד בביצועו /השירים מהמחזמר יוסף בילוי השבוע שלכם-מחזמר יוסף/קרן זאפה מופע צהרים/מופע של אורי זך ולהקתו סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-האח הגדול.נגיעה קטנה בלב- ראו את התלמידים שלי תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע-גלגל"צ וציפורי לילה תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש)צילמתי היום משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-יום שישי משהו שהרס לכם את השבוע- מיגרנות. דאגה לאבא
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-יום חמישי פסטיבל הפסנתר מאכל השבוע- פרגיות בזאפה ועוגה של ורד
משפט השבוע שלכם-עזבו אותכם אורי, מיקי
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?כן כן, אפילו 3 פעמים. היה מושלם
שאלת בונוס: קרמבו-מלמעלה או מהביסקוויט?מלמעלה כי את הביסקויט אסור לי לאכול. מלחמה קשה .

EVGIRL

New member
קצת באיחור אבל זה עדיין נחשב לא?!../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי)-"טיפה טיפה" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)-"שיר אהבה אינדיאני"-עלמה זהר בילוי השבוע שלכם-סרטטטטטטטטט
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אני לא מאמינה שאני כותבת את זה אבל..האח הגדול... תוכנית רדיו/תחנת רדיו ששמעתם השבוע-גלגל"צ תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים לצרף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-סרטטטטטטט
משהו שהרס לכם את השבוע-מבחנים
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-קצת שקט... מאכל השבוע-שניצלללללללללללללללללללללל
משפט השבוע שלכם-"תאכלי סנאי,אולי תהיי בריאה..." האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?-לא
שאלת בונוס: קרמבו-מלמעלה או מהביסקוויט?-מלמעלההההההה

EVGIRL

New member
אל תכעס עליי..../images/Emo10.gif

בוא למסנג'ר... אנחנו צריכים לדבר.

למעלה