סיכום שבוע

darklighter

New member
לאאאאאאאאא../images/Emo58.gifגיבורים סיום עונה../images/Emo190.gif

זה היה רע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אני לא רוצה לראות יותר! בלי סיילר אין הירוז! לא מספיק שהרגו את אדם ואל? חח פעם ראשונה שאני שומעת מישהו שחולם על זה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo46.gif

שלושתם מיותרים במיוחד עם המיני טלנובלה שהם עשו להם באמצע העונה ><

darklighter

New member
סוף סוף מישהו עם שכל../images/Emo23.gif../images/Emo69.gif../images/Emo190.gif

כתבת את זה בדבר הכי טוב שקרה השבוע אז חשבתי שאהבת את הפרק... אולי התכוונת טוב שנגמר?

LeAnnDylan

Well-known member
זה היה מעולה ../images/Emo58.gif

סיילר שיחנק אבל יאללה כאילו שהוא ימות>< וניית'ן |ריר| הופך להיות רע
אוח וניקי הזאת שתעשה לי גורים קפואים

כן, אבל בהירוז כאילו אין עונות ../images/Emo3.gif

זה מין קטע מתוחכם כזה... בכל אופן, העונה השניה הסתיימה מוקדם בגלל שביתת התסריטאים. העונה השלישית עכשיו באמצע - אבל היא מורכבת משני "סיפורי נושא", אז הראשון ביניהם הסתיים עכשיו. אז זה כאילו האמצע של העונה השלישית אבל סוף הסיפור השלישי. מבולבלים?

NoFaR815

New member
-גם אנחנו ../images/Emo6.gif

ראיתי את כל הפרקים ששודרו ולא הבנתי על מה אתם מדברים.. טוב לדעת
הסיפור השלישי היה על הזרז הזה?

לא בדיוק... אלה הסיפורים:

העונה הראשונה (כל הפרקים) נקראה "בראשית" (genesis). העונה השניה, שהסתיימה בטרם עת בגלל שביתת התסריטאים, והיו לה רק 11 פרקים, היא הסיפור השני ונקראה "דורות" (generations), בה גילינו את כל האבות והאמהות של הגיבורים. החלק הראשון של העונה השלישית (13 פרקים) נקראה "נבלים" (villains) והתמקדה באנשים רעים, מן הסתם. החלק השני והאחרון של העונה השלישית נקרא "נמלטים" (fugitives)

The Ocean Girl

New member
אני חולה ../images/Emo10.gif

איך עבר עליי השבוע? נחמד סרט השבוע? אבק כוכבים
ספר השבוע? חייל הנבואה שיר השבוע? כל השירים של גאנז שיש לי ועוד 4 שירים של הימ שהורדתי תוכנית\סדרת השבוע? קוראים לי ארל
קניית השבוע? טישו >< ציטוט \ פתגם השבוע? רותם: "יש לי ראש כחול!" אני: "יופי רותם.." ~לאחר כמה דקות קיבלנו עבודה~ איתי: "רותם את עושה איתי?" גל:"נו רותם, מה הראש הכחול שלך אומר לך עכשיו?" XD דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הייתי אצל חברה שלי עצבון \ ביאוס השבוע? אני חולה ורע לי וקר לי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אכלתי תותים עם קצפת D: אייקון \ סמיילי השבוע? D: איש השבוע? אמא
תמונת השבוע? אין לי כוח השאלה המתחלפת-מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך? שהטלוויזיה התקלקלה ואני מתחילה לבכות

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifטל מי וואטס רונג ווית' סוסייאטי

וון אבריוור איי לוק איי סי ריץ' גייז דרייבינג ביג אס.וי.ויס ווייל קידס אר סטאבירנג אין דה סטריטס.. נו וואן קרס.. נו וואן לייקס טו שר.. גס לייף'ס אן-פייר.. סליחה על העילגות, נתקע לי בראש
איך עבר עליי השבוע? היום ימים טובים, היו רעים סרט השבוע? דמדומים (הסרט טוב, פשוט אלה שעשו את זה זבלים, עיוותו הכל
) ויעד סופי 3 שסופסוף ראיתי מההתחלה ספר השבוע? דמדומים כנראה שיר השבוע? קרייזי ומי אגנסט דה וורלד של סימפל תוכנית\סדרת השבוע? האח הגדול ששימחו אותי
קניית השבוע? אה.. לא יודעת. אני לא מאלה שכל שבוע קונים ג'ינס
ציטוט\פתגם השבוע? כל מה שהדוקטור אמר בקלטת בפרק 10 בעונה 3. שיננתי את זה קצת. וויבלי-וובלי טיימי-וויימי סטאף. וגם שני משפטים של המורה שלי לביולוגיהD: נתן: "אם תהיו ילדים טובים - ואתם לא תהיו - אני אראה לכם משהו מאוד יפה" **מדברים על X ו-Y שקובעים את המין** נתן: "גבר בא לאשתו ואומר לה 'שוב פעם הבאת לי בת?' יא מטומטם אתה אשם" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הלכתי ליס פלנט, היה שווה עצבון\ביאוס השבוע? עבודה בביולוגיה שיצאה גרוע בסוף. וגם פקאצית כי יש לי מדפסת זבל הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? עלינו לטופ 16 אייקון\סמיילי השבוע? לא יודעת איש השבוע? חברה של אחותי תמונת השבוע? הממ.. לא. השאלה המתחלפת-מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך? אה.. שהייתי בקריון עם חברות שלי ואז זה היה מן לונה-פארק מוזר כזה שנראה קצת כמו קרקס וזה היה אפל ומפחיד והזוי באופן כללי V_V

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

איך עבר עליי השבוע?טוב!@! סרט השבוע? ספר השבוע? שיר השבוע?יום יפה-סינרגיה
השיר שלי! תוכנית\סדרת השבוע?נמממ אין כבר את האח הגדול.. קניית השבוע?לא זוכרת
ציטוט \ פתגם השבוע?"גבר גבר" חחחחחחחחחח דבר מיוחד שעשיתי השבוע?פגשתי את דוד שלי שבא מצרפת והוא אמר שאני מדברת טוב!(הוא לא יודע לדבר מילה בעברית..) עצבון \ ביאוס השבוע?נממממממ הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?דוד שלי? אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?דוד שלי תמונת השבוע? השאלה המתחלפת-מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך?ואואואו אחד!?!?!

למעלה