../images/Emo71.gifטל מי וואטס רונג ווית' סוסייאטי
וון אבריוור איי לוק איי סי ריץ' גייז דרייבינג ביג אס.וי.ויס ווייל קידס אר סטאבירנג אין דה סטריטס.. נו וואן קרס.. נו וואן לייקס טו שר.. גס לייף'ס אן-פייר.. סליחה על העילגות, נתקע לי בראש
איך עבר עליי השבוע? היום ימים טובים, היו רעים סרט השבוע? דמדומים (הסרט טוב, פשוט אלה שעשו את זה זבלים, עיוותו הכל
) ויעד סופי 3 שסופסוף ראיתי מההתחלה ספר השבוע? דמדומים כנראה שיר השבוע? קרייזי ומי אגנסט דה וורלד של סימפל תוכנית\סדרת השבוע? האח הגדול ששימחו אותי
קניית השבוע? אה.. לא יודעת. אני לא מאלה שכל שבוע קונים ג'ינס
ציטוט\פתגם השבוע? כל מה שהדוקטור אמר בקלטת בפרק 10 בעונה 3. שיננתי את זה קצת. וויבלי-וובלי טיימי-וויימי סטאף. וגם שני משפטים של המורה שלי לביולוגיהD: נתן: "אם תהיו ילדים טובים - ואתם לא תהיו - אני אראה לכם משהו מאוד יפה" **מדברים על X ו-Y שקובעים את המין** נתן: "גבר בא לאשתו ואומר לה 'שוב פעם הבאת לי בת?' יא מטומטם אתה אשם" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הלכתי ליס פלנט, היה שווה עצבון\ביאוס השבוע? עבודה בביולוגיה שיצאה גרוע בסוף. וגם פקאצית כי יש לי מדפסת זבל הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? עלינו לטופ 16 אייקון\סמיילי השבוע? לא יודעת איש השבוע? חברה של אחותי תמונת השבוע? הממ.. לא. השאלה המתחלפת-מה החלום הכי מוזר שאי פעם היה לך? אה.. שהייתי בקריון עם חברות שלי ואז זה היה מן לונה-פארק מוזר כזה שנראה קצת כמו קרקס וזה היה אפל ומפחיד והזוי באופן כללי V_V