סקר הקרמבו הגדול

../images/Emo215.gif סקר הקרמבו הגדול ../images/Emo215.gif

כמו בכל שנה.....השנה יש חדשים וחדשות.... סקר הקרמבו הגדול לכולנו........ השאלון כתוב במין נקבה אך מיועד לכולם.....(נלקח מפורומים אחרים והוספתי עוד שאלות) איזה מהבאים החביב עליך?
שטראוס או פלדמן או חברה אחרת
?
מוקה או וניל ? לו'ידעת אם עדיין יש
או טעמים אחרים
?
קודם הקרם או הבסקויט
?
עושה כדור מהעטיפה או שמחליקה
?
בהמשך לשאלה הנ"ל, בילדותך - האם אספת עטיפות קרמבו
?
בהנחה והתשובה על 2 השאלות הנ"ל היא חיובית, האם ייצרת מגה כדורים מהעטיפות
?
האם את אוכלת קרמבו גם בקיץ, או האם זהו אחד הסממנים לבואו של החורף
?
האם את קונה את הקרמבו שלך בבודדים במכולת ככה על הדרך או בהפסקה בעבודה? בחבילה של 6, או 24 יח' או 40 יח'
?
כמה קרמבואים את אוכלת בשבוע? וכמה ביום
?
איפה את מאכסנת את הקרמבו
?
האם ניסית להקפיא אותו ולאכול אותו יש מהקפאה
? אמממממממממממ....אישית אענה יותר מאוחר או מחר....אבל היום לא עמדתי בפיתוי....ואכלתי 2
אחד וניל ואחד מוקה....אוייייייי זה היה סוף הדרך!!!!!!!!!!!!! מדהיםםםםםםםם טעיםםםםםםםםםם מעולה !!!! אז המשך ערב נעים לכולם.....זזתי למקלחת....לא. ערב..... ולקרוא קצת וחרופפפפפפפפפפפפפפ

IAM20072007

New member
עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo215.gif

לא משנה לי החברה של הקרבו , הוא טעים בכל מקרה
אני מעדיפה וניל
אני אוכלת קודם כל את הקרם ואח"כ הבישקוויט
עושה כדור מהעטיפה
קרמבו אני אוכלת רק בחורפפפ
קונה בחבילה של 6
אני מאכסנת בארון
לא ניסיתי להקפיא
אני משתדלת מאוד לא לאכול כי אני שומרת על המשקל

nony4

New member
אךךך קרמבו קרמבו ../images/Emo215.gif

שטראוס
רק מוקה!! קרמבו| קודם הביסקויט אחר כך הקרם קרמבו| עושה כדור קרמבו| בטח אספתי. קרמבו| לא זוכרת עם יצרתי מגה כדורים קרמבו|קרמבו אוכלים רק בחורף!!!! קרמבו| קונה באריזות של 24 !! קרמבו| אוכלת אותם בזוגות משתדלת לא כל יום.. למרות שאם היה תלוי בי הייתי גומרת חבילה ביום קקרמבו|רמבו| בארון קרמבו| לא ניסיתי אבל שמעתי שטעים

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

וכל כך רציתי לענות! כמה חבל שבשביל לענות על הסקר הזה אני צריך לחתוך את מה שמו. נו טוב נחכה לשנה הבאה אולי עד אז הוא יהיה חתוך.

Purple Mushroom

New member
סקר קרמבו. ../images/Emo215.gif.

שטראוס או פלדמן או חברה אחרת ?שטראוס מוקה או וניל ?וניל לו'ידעת אם עדיין יש או טעמים אחרים ? קודם הקרם או הבסקויט?ביסקויט עושה כדור מהעטיפה או שמחליקה?כדור. בהמשך לשאלה הנ"ל, בילדותך - האם אספת עטיפות קרמבו?אני חושב שכן. בהנחה והתשובה על 2 השאלות הנ"ל היא חיובית, האם ייצרת מגה כדורים מהעטיפות?אני חושב שכן. האם את אוכלת קרמבו גם בקיץ, או האם זהו אחד הסממנים לבואו של החורף? אני לא יודע. האם את קונה את הקרמבו שלך בבודדים במכולת ככה על הדרך או בהפסקה בעבודה? בודדים. בחבילה של 6, או 24 יח' או 40 יח'?בודדים. כמה קרמבואים את אוכלת בשבוע?0 וכמה ביום ?0 איפה את מאכסנת את הקרמבו ? האם ניסית להקפיא אותו ולאכול אותו יש מהקפאה ? לא.נקרא מעניין
- נכתב , שברקע שיר של אריק ברמן , ברדיו 99 fm .
.

ובכן..

לא שמתי לב אף פעם
וניל
קודם העטיפה:) אחכ מעטה השוקולד, אחכ הקרם ולבסוף הביסקוויט
העטיפה הופכת לצלוחית לפירורי הביסקוויט
לא זוכרת
?
כנראה שרק בחורף..כשמופיע בכל פינה ואי אפשר להתחמק ממנו:)
עדיף בבודד..גם ככה מאוד מתוק וקשה יותר מאחד, אבל דווקא בפעם האחרונה שקניתי בשנה שעברה זה היה לנסות טעמים חדשים (ריבת חלב..נדמה שזה היה)
אם הייתי קונה חבילה של 40 יח'..יש סיכוי סביר בהחלט שתוך יומיים, לכל היותר, לא היה נשאר פירור
אין צורך באיחסון נאות..לאור התשובה שלעיל
לא..אבל עכשיו אני סקרנית וכנראה שאקנה אחד או שניים לניסוי:) יש גם סקרים טעימים אחרים? גלידה? שוקולד? עוגות?

../images/Emo215.gifאחחחח ../images/Emo3.gif

שטראוס או פלדמן או חברה אחרת ? עדיף שטראוס אבל כל קרמבו יתקבל בברכה במיוחד של מנבו החצי חצי מוקה או וניל ? עדיף וניל אבל כל טעם אפשרי מתקבל(אהבתי בזמנו את התות) קודם הקרם או הבסקויט? קודם השוקולד אח"כ הקרם ובסוף הביסקויט עושה כדור מהעטיפה או שמחליקה? עושה כדור בהמשך לשאלה הנ"ל, בילדותך - האם אספת עטיפות קרמבו?בטח שאספתי , הייתי שומרת אותם בתוך ספר בהנחה והתשובה על 2 השאלות הנ"ל היא חיובית, האם ייצרת מגה כדורים מהעטיפות?עשיתי פעם אחת ומאז הפסקתי לאסוף עטיפות האם את אוכלת קרמבו גם בקיץ, או האם זהו אחד הסממנים לבואו של החורף? רק בסתיו ובחורף , אחרת יוצא כל הכייף מהקרמבו האם את קונה את הקרמבו שלך בבודדים במכולת ככה על הדרך או בהפסקה בעבודה? בחבילה של 6, או 24 יח' או 40 יח'?מהמכולת בחבילה של 24 כי אני משתדלת לא להפריז בקרמבויים כמה קרמבואים את אוכלת בשבוע? וכמה ביום ? מסוגלת לאכול 6 ביום , כל פעם שמגיעה ליד הקרמבו זה מינימום 3 בשבוע נגמרים כל ה-24 איפה את מאכסנת את הקרמבו ? מאכסנת בארון או על השולחן ואז יש סכנה שהם "יעלמו" עוד באותו היום איפה את מאכסנת את הקרמבו ? לא, אבל אני אוכלת אותו מהמיקרו, כן כן מחממת 10 שניום ואז מתענגת עם כפית , ככה אני מסוגלת לגמור ביום 20

וואיי וואי הקרמבו הזה הרס לי את ריריות הפה חח

גמני עונה על שאלון ה
שטראוס או פלדמן או חברה אחרת ? שטראוס בלבד מוקה או וניל ? לו'ידעת אם עדיין יש או טעמים אחרים ?וניל מוקה ופעם היו בטעמי בננה ותות בצורה קצת יותר גבוה השפיצית ממש אהבתי. קודם הקרם או הבסקויט? קרם ביס ראשון , וביס שני קרם +בסקוויט עושה כדור מהעטיפה או שמחליקה? עושה כדור בהמשך לשאלה הנ"ל, בילדותך - האם אספת עטיפות קרמבו?בהחלט היינו עושים תחרות עונתית למי יהיה את הכדור הגדול ביותר לאחר שכל עטיפה נוספת עולה על קודמתה בצורת כדור. בהנחה והתשובה על 2 השאלות הנ"ל היא חיובית, האם ייצרת מגה כדורים מהעטיפות? בהחלט האם את אוכלת קרמבו גם בקיץ, או האם זהו אחד הסממנים לבואו של החורף?אוכלת מתי שהוא קיים , אבל מעדיפה בעונה הזאת כי אז הוא הכי טרי משמע הכי טעים. האם את קונה את הקרמבו שלך בבודדים במכולת ככה על הדרך או בהפסקה בעבודה? בחבילה של 6, או 24 יח' או 40 יח'?מודה שמשתדלת לא לקנות חבילות וקופסאות מחמת זלילה בלתי נשלטת. לכן אני קונה בזוגות מידי פעם כשבא לי. כמה קרמבואים את אוכלת בשבוע? וכמה ביום ?אני אוכלת 3 בשבוע , ואם השאלה כמה אני מסוגלת לאכול אז התשובה היא 3 ארגזים בשבוע חחחח איפה את מאכסנת את הקרמבו ?בבטן האם ניסית להקפיא אותו ולאכול אותו יש מהקפאה ?כן , ואני מודה שזה לא היה כל כך לטעמי לעומת זאת תנסו לחמם קצת ותראו איזה יצירת מופת מושלמת וטעימה תצא לכם. המשך יום מ תוק לכולנו ועכשיו ממש אבל ממשששששששש בא לי

לא יפה לשאול בלי לענות ../images/Emo13.gif

שטראוס או פלדמן או חברה אחרת ? פלדמן....אך בהחלט גם שטראוס...בקיצור כל חברה !!! מוקה או וניל ? לו'ידעת אם עדיין יש או טעמים אחרים ? מוקה יותר...אבל לא מוותרת גם על וניל. קודם הקרם או הבסקויט? רק קרם....לא אוהבת ביסקוויט
עושה כדור מהעטיפה או שמחליקה? כיום מזבילה מיד. בהמשך לשאלה הנ"ל, בילדותך - האם אספת עטיפות קרמבו? בטחחחחחחחחחח בהנחה והתשובה על 2 השאלות הנ"ל היא חיובית, האם ייצרת מגה כדורים מהעטיפות? ועוד איך
האם את אוכלת קרמבו גם בקיץ, או האם זהו אחד הסממנים לבואו של החורף? קרמבו זה חורף.... רק בחורף! האם את קונה את הקרמבו שלך בבודדים במכולת ככה על הדרך או בהפסקה בעבודה? בחבילה של 6, או 24 יח' או 40 יח'? קונה קופסה של 20 או 40. כמה קרמבואים את אוכלת בשבוע? וכמה ביום ? אממממממ שאלה קשה.... משתדלת להמנע...אבל יכולה לאכול 2-3 ביום...בערך 10 בשבוע....אך בהחלט משתדלת שלא
איפה את מאכסנת את הקרמבו ? בשקית סגורה היטב או על המקרר....או במקפיא. האם ניסית להקפיא אותו ולאכול אותו יש מהקפאה ? כן
טעים לאללה. אמממממממממממ....אישית אענה יותר מאוחר או מחר....אבל היום לא עמדתי בפיתוי....ואכלתי 2 אחד וניל ואחד מוקה....אוייייייי זה היה סוף הדרך!!!!!!!!!!!!! מדהיםםםםםםםם טעיםםםםםםםםםם מעולה !!!!

ניסיתי להקפיא , זה לא קופא, למה??????

הכנסתי 2 קרמבויים למקפיא עם הנייר ולא קפאו לי הם רק היו קרים , מקסי האם הם אמורים להיות קפואים כמו גלידה?

לא יקירתי....זה לא כמו גלידה

הם צריכים להיות קשים יותר מהרגיל וקרים קרים..... ת'אמת? יש לי קרמבו אבל עדיין לא ניסיתי לחמם...אולי אעשה זאת יותר מאוחר (בתקווה שלא! אלא אם לא אחזיק מעמד
) קרמבו זו החולשה שלי.....(בין עוד הרבה חולשות
)

עונה נה נה ../images/Emo215.gif

שטראוס או פלדמן או חברה אחרת ?
העיקר שיהיה טרי .לא חשובה החברה מוקה או וניל ? לו'ידעת אם עדיין יש או טעמים אחרים ?
מוקה גררררררררר קודם הקרם או הבסקויט?
קרם
עושה כדור מהעטיפה או שמחליקה?
עושה כוס יין
בכל הכנות חחחח בהמשך לשאלה הנ"ל, בילדותך - האם אספת עטיפות קרמבו?
למדתי לעשות צורות אז היתלהבתי חחח בהנחה והתשובה על 2 השאלות הנ"ל היא חיובית, האם ייצרת מגה כדורים מהעטיפות?
לא חחח האם את אוכלת קרמבו גם בקיץ, או האם זהו אחד הסממנים לבואו של החורף?
הסממן של החורף
האם את קונה את הקרמבו שלך בבודדים במכולת ככה על הדרך או בהפסקה בעבודה? בחבילה של 6, או 24 יח' או 40 יח'?
קונה לילדים < אעלק ילדים
> בקניות השבועיות . כמה קרמבואים את אוכלת בשבוע? וכמה ביום ?
2 לא יותר כי הסוכר
איפה את מאכסנת את הקרמבו ?
בבטן
אין מצב שישאר לי בבית רזרבה חחחחח האם ניסית להקפיא אותו ולאכול אותו יש מהקפאה ?
לא

יפעת*

New member
../images/Emo215.gif ../images/Emo215.gif ../images/Emo215.gif

שטראוס או פלדמן או חברה אחרת ?אוהבת שטראוס אבל לא הכרחי מוקה או וניל ? לו'ידעת אם עדיין יש או טעמים אחרים ? לפעמים ככה לפעמים ככה קודם הקרם או הבסקויט? בסקויט ראשון עושה כדור מהעטיפה או שמחליקה?כדור בהמשך לשאלה הנ"ל, בילדותך - האם אספת עטיפות קרמבו? בילדות הייתי מחליקה, ואוספת בהנחה והתשובה על 2 השאלות הנ"ל היא חיובית, האם ייצרת מגה כדורים מהעטיפות? לא חושבת האם את אוכלת קרמבו גם בקיץ, או האם זהו אחד הסממנים לבואו של החורף?סממן של חורף האם את קונה את הקרמבו שלך בבודדים במכולת ככה על הדרך או בהפסקה בעבודה? בחבילה של 6, או 24 יח' או 40 יח'? לרוב לא לא קונה ביותר מבודדים כמה קרמבואים את אוכלת בשבוע? וכמה ביום ? לא קבוע איפה את מאכסנת את הקרמבו ?לפעמים בפריזר לפעמים מעליו האם ניסית להקפיא אותו ולאכול אותו יש מהקפאה ?מעולה

DREAM111

New member
סקר ה../images/Emo215.gif

שטראוס או פלדמן או חברה אחרת ?
פלדמן ושטראוס. מוקה או וניל ? לו'ידעת אם עדיין יש או טעמים אחרים ?
מוקה ווניל. קודם הקרם או הבסקויט?
בסקוויט ואח"כ קרם. עושה כדור מהעטיפה או שמחליקה?
מחליקה לכדור. בהמשך לשאלה הנ"ל, בילדותך - האם אספת עטיפות קרמבו?
עשיתי כדור תמיד. בהנחה והתשובה על 2 השאלות הנ"ל היא חיובית, האם ייצרת מגה כדורים מהעטיפות?
כן. האם את אוכלת קרמבו גם בקיץ, או האם זהו אחד הסממנים לבואו של החורף?
השנה לא נגעתי אבל בעבר איך שהיה מתחיל הייתי עושה טבילת אש. האם את קונה את הקרמבו שלך בבודדים במכולת ככה על הדרך או בהפסקה בעבודה? בחבילה של 6, או 24 יח' או 40 יח'?
לא קונה בכלל. בעבר כמובן שקרטון של 40 יח'. כמה קרמבואים את אוכלת בשבוע? וכמה ביום ?
אפס
איפה את מאכסנת את הקרמבו ?
אם יש אז על המקרר שמים את הקופסא. האם ניסית להקפיא אותו ולאכול אותו יש מהקפאה ?
לא.

elator

New member
אני

(הגעתי מההודעות המומלצות)
האת שאף פעם לא ממש שמתי לב להבדל בין החברות אז אין לי מושג
מוקה!
קודם הביסקויט
עושה כדור מהעטיפה (בדר"כ)
לא נראה לי אבל אספתי כל מיני שטויות
- -
לא חושבת שיצא לי לאכול בקיץ, יותר כיף ארטיק כשחם
לא קונה כ"כ אבל אם כבר אז בחבילות של 6/8
השבוע אכלתי איזה 5, אחד ביום כי החבר קנה לי אבל לא קונים כל הזמן
בארון
עוד לא

דנטל

New member
יששששששששששש סקר

שטראוס או פלדמן או חברה אחרת? לא משנה מוקה או וניל ? לו'ידעת אם עדיין יש או טעמים אחרים? וניל קודם הקרם או הבסקויט? קרם עושה כדור מהעטיפה או שמחליקה? לרוב כדור בהמשך לשאלה הנ"ל, בילדותך - האם אספת עטיפות קרמבו? לא זוכרת בהנחה והתשובה על 2 השאלות הנ"ל היא חיובית, האם ייצרת מגה כדורים מהעטיפות? לא האם את אוכלת קרמבו גם בקיץ, או האם זהו אחד הסממנים לבואו של החורף? אם היה אפשר להשיג בקיץ, הייתי אוכלת גם בקיץ האם את קונה את הקרמבו שלך בבודדים במכולת ככה על הדרך או בהפסקה בעבודה? בחבילה של 6, או 24 יח' או 40 יח'? משתנה, לרוב ביחידים כמה קרמבואים את אוכלת בשבוע? וכמה ביום? אחד בכמה שבועות איפה את מאכסנת את הקרמבו? על השיש האם ניסית להקפיא אותו ולאכול אותו יש מהקפאה? לא

למעלה