סקר הקרמבו הגדול

חדשה

שטראוס או פלדמן או חברה אחרת ? כל חברה מוקה או וניל ? לו'ידעת אם עדיין יש או טעמים אחרים ?משתנה, אך כרגיל מוקה קודם הקרם או הבסקויט?הקרם ובסוף הביסקוויט עושה כדור מהעטיפה או שמחליקה?מחליקה בהמשך לשאלה הנ"ל, בילדותך - האם אספת עטיפות קרמבו? לא בהנחה והתשובה על 2 השאלות הנ"ל היא חיובית, האם ייצרת מגה כדורים מהעטיפות? האם את אוכלת קרמבו גם בקיץ, או האם זהו אחד הסממנים לבואו של החורף? מתי שיש האם את קונה את הקרמבו שלך בבודדים במכולת ככה על הדרך או בהפסקה בעבודה? בחבילה של 6, או 24 יח' או 40 יח'? חבילה של 24 כמה קרמבואים את אוכלת בשבוע? וכמה ביום ? כל יום אחד איפה את מאכסנת את הקרמבו ?על השיש האם ניסית להקפיא אותו ולאכול אותו יש מהקפאה ? לא, לא אוהבת קר

kerenb2005

New member
יוחזרו התות והבננה לאלתר !!!!!!!!

שטראוס הכי טעיםםםםםםם מוקה הכי טעיםםםםםםםם (כרגע) קודם הביסקויטטטטטטטט עושה כדור (פעם הייתי מחליקההההה) אספנו בילדות - כל השכונה אספהההההה עשינו פעם אחת כדור ענקקקקקקקק אבל ממש ענקקקקקקק אוכלת קרמבו תמיד - גם בחורף וגם בקיץץץץץץ - לאן נעלמה הגלידה החמה?????? קונה גם בבודדים וגם בחבילות...... אוכלת המון המון מאכסנת על השיש במטבח, אבל בעלי מחסל אותם....... לא ניסיתי להקפיא. רעיון טוב........ אין כמו קרמבו
החיים קצרים לא לשכוח לחיות כל יום כאילו היה האחרון....

יש בטעם תות ובננה מצאתי../images/Emo215.gif

בסופרים של חרדים מצאתי בטעם בננה ותות אבל אפשר לקנות רק בקרטון של 16( נדמה לי שיש 16) זה של חברה עלומת שם ואים אני לא טועה קוראים לה " קרמבולי" קניתי לאחותי רק בשביל לטעום שוב את הטעם של פעם והם בסדר גמור לא שטראוס אבל בסדר.

למעלה