על טבעי 2 פרק 15

Dandushit 24

New member
../images/Emo215.gifעל טבעי 2 פרק 15../images/Emo215.gif

מתחיל עוד כמה דקות מוכנים
?

Dandushit 24

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif

מדהים שכמותך

Dandushit 24

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif

זהו מקווה שתאהבו

Dandushit 24

New member
busty asian beauty dot com../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגגגגגגגגגגגגג אותי מצחוק

darklighter

New member
בכלל כל הפרק היה אחד הקורעים../images/Emo190.gif

למרות שהעלילה עצמה משעממת אבל זה היה כזה קורע....דין וסם רבים כמו תינוקות ובובי משלים ביניהםXDDD ההוא שרקד עם החייזרית LADY IN RED חחח דין עם הפרחות ההזויות והוויכוחים הקורעים של דין וסם... אני צריכה לחפש אם כבר יש פה שרשור מושקע עם ציטוטיישן והכל... ותודה לך על כל התמונות

Dandushit 24

New member
סוף סוף מראים שהם אחים../images/Emo24.gif

הריבים על הוא לקח לי על הבלה בלה שתמיד אנחנו שומעים שאחים שלנו מדברים איתנו ואנחנו לא רוצים להקשיב
ה-אם תיגע לי בדברים אני אהרוג אותך המכות על המיטה סוף סוף רואים אותם מתנהגים כמו אחים
ולמרות העלילה הקצת דבילית אהבתי שהם ריכזו את זה על הריבים שלהם ולא על העלילה
ובכל זאת נהנתי Dean: Woah, woah, woah, woah... hold on a minute!! Sam: What? Dean: C'mon dude, that's not how it happened! Sam: No? So you never drank a purple nurple? Dean: Yeah maybe that, but i don't say things like fiesty little wildcat and her name wasn't Starla. Sam: Then what was it? Dean: (pauses) I don't know... but she was a classy chick. She was a grad student. Anthropology and folklore. We were talking about ghost stories

darklighter

New member
איזה ציטוט קורע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

רציתי מתישהו לשים ציטוט של SPN בחתימה אבל קשה לבחור אחד... ומכירה את הקטע עם האחים
יש לי אחות ושני אחים תאומיםLOL אבל רוב המריבות היו כשהיינו יותר צעירים... עכשיו זה ויכוחים על המחשב בעיקרXDDD

darklighter

New member
אה והpurple nurples נשמע משקה שולט../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

נראלי אם אני אפתח איפשהו ניק חדש זה יהיה הניק...כי תמיד הדארקלייטר תפוסים וגם על purple darklighter חרשתי...וזה נשמע מגניב כזה חחחח

darklighter

New member
יש בזה משהו אבל יש יוצאות מן הכלל../images/Emo11.gif../images/Emo190.gif

ויש בלונדיניו שאני אוהבת כמו קלואי בסמולוויל או פייטון במגרש ביתי...

למעלה