על טבעי 2 פרק 15

darklighter

New member
זה צודק...והוא באמת קצת צודק../images/Emo190.gif

אבל כמו שאמרתי, יש יוצאות מן הכלל...

darklighter

New member
../images/Emo45.gifוחוץ מזה שהניק "שונאת בלונדיניות../images/Emo190.gif

שנדחפות לסדרות" יגרום לי להשמע כמו איזה זקנה מכוערת שמנה ומתוסכלת....שזה לא רחוק כל כך מהאמת אבל עדיין...

darklighter

New member
אני אסתום. כי את ביקשת../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

במיוחד כי בזמן האחרון את ילדה טובה שרואה את הפרקים ומגיבה בפורום
אפילו שעדיין יש לך הרבה מה לחרוש חחח אגב אני צריכה עוד SMSים LOL

darklighter

New member
אבל לא את משלמת../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif

וזה בסדר, צחקתי
ואיזה מגניב שהתכנית היחידה שאת רואה זה SN

darklighter

New member
אע...לא ידעתי../images/Emo190.gif

אז אנחנו שולחים SMSים על חשבונך
אמרתי לך כבר שאנחנו אוהבים אותך? XDDD

Charmed Or

New member
על איזה בלונדיניות מדובר? ../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

אני אוהבת את השדה הבלונדינית! היא מגניבה כזאת. כלבה מגניבה. וגם ג'ו היה חמודה $:

darklighter

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אור אני מתפלאת עליך!!!! את אוהבת את רובי??? אני לא סובלת אותה!!! עוד לא החלטתי אם זו הדמות או השחקנית.... את בלה בפרק הראשון שהייתה [303 אני חושבת] לא אהבתי ומהפרק שהיא הייתה אחרי זה-אני חושבת 6 התחלתי ממש לאהוב אותה!!! וג'ו הייתה חמודה ברור
אה והבלונדינית השניה שהיא לא רובי היא מישהי מסמולוויל....

darklighter

New member
כן גם היא ברשימת הבלונדיניות שהורסות../images/Emo58.gif

ובפרק 301 רובי מאוד מאוד הזכירה לי אותה....ובגלל זה התחלתי לשנוא אותה...וזה מתגבר... והשחקנית של בילי כל עוד היא הייתה פקאצה משעשעת ב8 סימפל רולז היא הייתה סבבה...אבל כשהיא באה למכושפות עם כוח יותר חזק מהמכושפות ואחות עוד יותר מעצבנת-עוד יותר שנאתי אותה... אגב בילי אני עדיין זוכרת לה את הבכי המזוייף שהיא עשתה ב822 אחרי שכריסטי מתהXDDDD זה היה כזה קורע

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה..

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה... אע.. ועוד משו.. בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה... XDDD סתם.. פרק סבבה.. בפעם הראשונה שראיתי אותו יותר אהבתי.. פעם שניה כבר לא..XD

LeRanch

New member
עזבו אתכם מ-Supernatural

תנו לג'נסן וג'ארד תוכנית מערכונים בשם "The J.J Show" והרייטינג יהיה בשמיים
ועכשיו ברצינות, זה היה הפרק הכי מצחיק אי פעם!!XDDD כל הריבים והשטויות של סאם ודין היו מצחיקים בטירוף
בתכלס, העונה הראשונה הייתה באמת מפחידה, אבל בעונה השנייה חל איזשהו מהפך ולא נראה לי שממש אפשר לשייך אותה לז'אנר אימה. היא נעשתה תוכנית מד"ב קומית כי אף פרק לא מפחיד יותר! (למרות שאני בטוח שבסוף העונה הם יפחידו בטירוף
). מקווה לשיפור

darklighter

New member
The JJ Show../images/Emo6.gif אחלה רעיון../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

וככה זה בד"כ בסופרנטורל, בעיקר בעונות 2-3- פרק אחד מותח, פרק אחד מצחיק...בד"כ הפרקים המאוד מצחיקים לא מותחים והפרקים המאוד מותחים יש בהם מעט קטעים מצחיקים...

למעלה