שאלות והרהורים לגבי מירי

shay keran21

New member
שאלה........

זה כבר סופי ששם האלבום יהיה "חדשות טובות"??? כי כבר קראתי בכמה מקומות שככה קוראים לאלבום...

orelxd

New member
תגידו יש תאריך ליציאת האלבום?

ידוע למישו אולי מתי יוצא האלבום אמרו ברוקדים אם כוכבים שהוא יצא לקראת סוף השבוע הבא אבל למישו יש תאריך או משהו?

orelxd

New member
רוצים שתתקיים הופעה של מירי ב40 שקל?

תקשיבו יש מועדון שאני פעיל בו ואמרתי להם להביא את מירי מסיקה אז הם אמרו שהם מפחדים שלא יבואו הרבה ילדים אז בואו נראה להם שיש מודעות למירי ותכתבו להם פה בוואל שאתם רוצים שהיא תבוא למועדון כרטיס לכל ההופעות עולה 40 שקל אז גם שלה יעלה ככה http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/yehudaveisrael?ref=ts רק תכתבו בוואל ותעשו לייק לאחרים על מירי אני בטוח שהם יביאו אותה

veredmp

New member
../images/Emo207.gif הקסטל פתחו את השורות הראשונות

של מופע הבכורה, אז למי שחיכה עם ההזמנה כדי לשבת בשורות הראשונות - קדימה
03-6045000 או 8965*

veredmp

New member
../images/Emo215.gif שאלות והרהורים לגבי מירי ../images/Emo215.gif

veredmp

New member
אני דווקא התלהבתי יותר מהגרביונים הסגולים ../images/Emo3.gif

לא ממש מצליחה לראות בטן עם כל השחור הזה

Crurifragium

New member
או

השם הספציפי של השמש שלנו (חוץ מספרדית זה גם שמש בלטינית, ושפות אחרות). או שם נוסף לתו G. או נשמה באנגלית. או המטבע של פרו. או כף רגל באנגלית.
או סוג של דג.
יש הרבה אופציות.

veredmp

New member
אני בטוחה שהמשמעות של

כף רגל באנגלית זו המשמעות שרוב ההורים מתייחסים אליה כשהם קוראים לילד/ה שלהם סול

Crurifragium

New member
ברור

היא מה שמחזיק אותם. היא הקשר שלהם אל האדמה והעולם. היא הרכיב הבסיסי בחיים שלהם. מתאים. במקרה של מירי יש אפילו קשר אישי, דרך מילות אחת השירים הבודדים שהיא בעצמה השתתפה בכתיבתו, "ילדה שהתבגרה", בו הילדה נמשכת ללכת יחפה דרך זכוכיות ומסמרים, כמטאפורה לקשיים של החיים. סוליית כף רגל (סול) חזקה תהיה חשובה ותביא אותה לחיים קלים ומאושרים יותר. זה שם שמבטא בשבילה עמידות בפני קשיים, ויכולת להתעלם ולעבור בהצלחה על פני הכאב והצרות שהחיים יטילו לעברה. מה יהיה שם יותר טוב לילדה מאשר שם שמבטא את הדברים האלו? זהו, בשלב זה כמעט שכנעתי את עצמי שזו אכן הפרשנות המועדפת והכי נכונה

לא הבנתי כלום!

מה סול?? הם קראו לבת שלהם סול לפני שהיא נולדה? ואיך רייטינג יודעים על זה? ומה זה הקעקוע הזה שם בגב? זה של מירי? איזה מעצבנים הם עם ההתחכמויות הטפשיות (אוקסימורון) האלה שלהם! גרר

veredmp

New member
רייטינג קראו לבת שלהם סול ../images/Emo8.gif

הקעקוע קשור להתחכמות הנ"ל. אף אחד (שאנחנו מכירים) לא קעקע את מפתח סול על הגב. הכל בסדר

למעלה