שאלות והרהורים לגבי מירי

לגבי הקעקוע

יש אמונה כזו שאם אישה בהריון חושקת במשהו ולא מקבלת אותו אז יהיה לולד כתם לידה באותה צורה (אם רצתה אגס לתינוקת יהיה כתם לידה בצורת אגס) לכן הם טוענים שלסול יש כתם לידה כי אימא שלה חשקה במוזיקה

perrinat

New member
דווקא נראה לי שהיא תהיה ילדה של אבא

ואורי יהיה אבא ממש טוב!

איזו בטן יפה יש לה ומאחלת לה מכל הלב שכשיגיע

הזמן של הקטן
או הקטנה
לצאת לעולם היא ואורי יקראו לו או לה|
סול שם יפה ואוטיפימי בעייני. וגם אני אהבתי את הגרביונים שלה וחבל שהיא ככה מסתירה את הבטן אין לה להתבייש לפי דעתי היא יפה גם בהריון
ומעניין אם ההחלטה של רייטינג על זה שלמירי יש בת
בבטן נכונה.ובטח אחרי הלידה כל צלמי הפפארצי ירדפו אחריה ואחרי אורי להשיג תמונה של הקטן/ה. ומה שזה לא יהיה בת או בן מירי אם את מציצה פה מדי פעם אני מאחלת לך מכל הלב שהכל יעבור בשלום ומה שבא ברוך הבא
.

veredmp

New member
../images/Emo189.gifראיתם את הפרסומת החדשה של ידיעות?

יש להם פרסומת בטלויזיה בה הם מראים שערים מכל מיני שנים. הם מראים את השער של 2007 שמירי היתה (עם השמלה הלבנה וכנפי המלאך)

ראיתיייי!!../images/Emo42.gif

והתלהבתיי בטירוף ואמרתי אני חייבת לכתוב בפורום! אבל הקדמת אותי

Rony 05

New member
ראיתי!

ואמרתי שאני אמתין, בטח ורד כבר תכתוב על זה

orelxd

New member
ידוע למישהו על קליפ שיוצא או משהו?

למירי יצאו כבר 3 סינגלים מהאלבום ועדיין לא שמעתי משהו על קליפ מישהו יודע על זה משהו?

orelxd

New member
לדעתי קליפ עושה יח''צ מדהים

קליפ זה לכל מי שלא שומע רדיו ורואה כל היחום 24

../images/Emo41.gifעוד הופעה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

לא ראיתי שכתבו עליה 22.5.2010 - היכל התרבות פתח תקווה מזל שזה עוד יובלות ויש זמן לחסוך קצת כסף

Rony 05

New member
ועוד הופעה!

ב20.5 (אביב ביומולדת שלנו!) גם בהיכל אומנויות הבמה בת"א...! מי בא? חוץ מעדי

Crurifragium

New member
יש לי חבר

שמתחתן באותו יום, אז אני אאלץ לוותר. מצד שני... הוא קבע את התאריך כבר לפני כמעט חודש, ועדיין לא טרח לספר לי (המלצה לחיים: אם יש לכם כמה חברים שמדברים הרבה אחד עם השני, חדשות גדולות כדאי לספר לכולם, לא רק לחלק
) או לשלוח הזמנות, אז אולי אני צריך לקנות כרטיס להופעה ואז כשתגיע ההזמנה להגיד לו שאני מצטער אבל כבר יש לי התחייבות קודמת
(היי, כשאני חושב על זה, מצאתי דרך ללכת להופעה של מירי ולהרגיש שאני דווקא חוסך המון כסף
)

למעלה