שלום אנשושים

ToXic BoY17

New member
../images/Emo215.gifשלום אנשושים../images/Emo192.gif

מה המצב כולם? הרבה זמן לא הייתי פה... הסיבה האמיתית לכך שאני לא פה היא בגלל שאח שלי כל היום על המחשב ולא נותן לי שניה אפילו...
יום חמישי שעבר סיימתי את הקורס והשבוע התחלתי את השירות הסדיר...אסור לי ממש לספר מה אני עושה אבל אני צריך ללמוד את הכל בערך חודשיים כדי שאני אדע להתמצות. האנשים אצלי הם ממש אחלה
הבאסה הכי גדולה היא שאני שוב חולה...עכשיו יש לי דלקת גרון
ראיתי את טקס עמ"י ומזל"ט לשירי על הזכייה
. ראיתי אתמול גם את טקס נבחרי הילדים והיה דווקא נחמד לראות את נינט ושירי וכל החבר'ה מהשמינייה. שיהיה סופ"ש מעולה לכוווולםםם
נ.ב
עוד 10 ימים היום הגדול...(המבין יבין-ואני מקווה שמישהו הבין
)

SAHARRR

מה קורה?... וואי אתה שוב חולה?! חחח מה עושים לכם בצבא?!.... ובא לך לספר מה קורה עוד 10 ימים?

הייי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מה קורה?
איך לעזאזל אתה חולה כל הזמן??? מה קורה עוד 10 ימים?
אני אברר
ואם אח שלך לא נותן לך את המחשב תרביץ לו

אני יודעת מה יש עוד 10 ימים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אל תדאג אני זוכרת
ואני מבטיחה לפתוח לך שירשור

אני גם יודע מה יש לו בעוד 10 ימים

מקווה לצטרף לשירשור עם כל הלחץ הזה. מי רוצה לראות אותי עם שחור בעיניים? יש לי מהחזרות אני חייב להיות עם זה גם בהצגות.

מה זאת אומרת?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

עשית לעצמך שחור בכוונה בשביל החזרות או שזה מעיפות?

אהה....../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

חשבתי שעשית יותר מדי חזרות ולא ישנת מספיק...

ToXic BoY17

New member
חח באיזה הצגה אתה מופיע../images/Emo35.gif

חח זה מזכיר לי שאצלנו העלו את גריז לפני שנה...היו זמנים

ToXic BoY17

New member
היי../images/Emo24.gif

בקשר לשאלה "איך לעזאזל אתה חולה כל הזמן?"...גם אני שואל את עצמי את זה כל יום שעובר מאז שהתגייסתי
חח אח שלי כל יום חורש על המחשב יותר מ-12 שעות עם המשחקים הדפוקים שלו...ככה זה שאתה בן 13! ה-
כבר מכירה אותי בעל-פה
...חח איזה סימנים יש פה
. אני מניח שביררת מה יש בעוד 9 ימים...ואל תשכחי שהבטחות אסור להפר
שיהיה לך שבוע טוב...מתי התעודות

../images/Emo189.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

גם אני כמו אח שלך
כל היום על המחשב
תלמד ממני ותעיף את כל מי שלוקח לך את המחשב קיבלתי תעודה ביום חמישי.... היה לי ממוצע 93.25
רציתי את התעודה של תלמיד מצטיין אבל צריך מעל 95...
יש לנו בבית ספר טקס של חלוקת תעודות הצטיינות אבל קיבלתי רק בוגר שזה מי שאין לו הפרעות ואיחורים וכל החיסורים שלו מוצדקים.... קיבלתי 90 במתמטיקה
אין לי מושג על מה!!!! יש לי פטור אז לא הייתי באף שיעור מתחילת השנה ככה שהם לא כתבו לי את הפירוט של שיעורי בית עבודת כיתה מבחנים בחנים.... סתם כתבו לי 90.... ובמבחנים (שזה הדבר היחידי שעשיתי בבית ספר השנה) קיבלתי 91 ו-100 כשאני אמצא את המורה ביום ראשון אני ארצח אותה!!!
ואל תדאג אני מקיימת הבטחות

מהה??../images/Emo110.gif

פטור במתמטיקה??? איך?!?!? ומה את בוכה על 90 בתעודה וממוצע 93

*93.25../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ומגיע לי 100 במתמטיקה!!!!! על מה יש לה להוריד לי?
אפילו לא הייתי בכיתה.... אם היו לי עוד 10 נקודות במתמטיקה היה יכול להיות לי ממוצע 94.5!!! שזה עדין לא תעודת הצטיינות אבל זה יותר קרוב...
נכון צריך לבטל ספורט ספרות וערבית?
אני שונאת....

אממ../images/Emo110.gif

נראלי שאם היית מקבלת ממוצע 94 היית יותר מאוכזבת מעכשיו.. וברור שצריך לבטל אותםם [למרות שאנלא לומדת ערבים
]

גם אני לא לומדת ערבים../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני לומדת ערבית
כמה הממוצע שלך?

חח די לא שמתי לב../images/Emo110.gif

זה תמיד קורה לי
וישלי בציפר קצת דפוק, מקבלים תעודה רק ביום שישי שיבוא..><

גם לכם יש תוכנות משוכללות?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני עדיין לא מאמינה שזה קרה להם...

חח כע../images/Emo110.gif

אבל לא בגלל זה, סתם בציפר מפגר חח אנחנו מקבלים תעודות חודש אחרי שהתחילה המחצית השניה><

את לא נורמלית תגידי תודה!!!

אין סיכוי שאחרי שיחלקו את התעודות אמא שלי תתן לי להיות על המחשב ולא על הטלוויזיה.... 93.25 זה מעולה ומי שאמר/ה שהבית ספר שלו/ה חרא אז כדאי לך לבוא לבית ספר שלי ואז תיראי מה זה בית ספר חרא..... אה ועוד משהו...ספורט זה המקצוע שהיחיד שאני טובה בו אז אם מורידים אותו כל התעודה שלי תיהיה גרועה....

למעלה