חח לא...הקורס היה סגור וזהו... אני בבסיס פתוח...
T ToXic BoY17 New member 4/2/06 #27 חח לא...הקורס היה סגור וזהו...../images/Emo3.gif אני בבסיס פתוח...
I is258 love shiri New member 4/2/06 #28 טוב שאמרת באמת....../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif סתם אני בטוחה שאתה לא יכול להיכנס כי אתה לא בבית... עכשיו אני דורשת שתיכנס לפורום כל יום! ולא מעניין אותי מה אח שלך חושב על זה...
טוב שאמרת באמת....../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif סתם אני בטוחה שאתה לא יכול להיכנס כי אתה לא בבית... עכשיו אני דורשת שתיכנס לפורום כל יום! ולא מעניין אותי מה אח שלך חושב על זה...
מ מיימונית בדם New member 3/2/06 #11 סהר../images/Emo195.gif../images/Emo8.gif../images/Emo90.gif באמת לא שמענו ממך הרבה זמן.. התגעגעתי.. וכמובן שאני יודעת מה יש בעוד 10 ימים וזה אכן יום גדול עבורך! *אתה עוסק במשהו סודי בצבא? *ושוב, כמו בכל פעם - תרגיש טוב!! אוהבת , פז.
סהר../images/Emo195.gif../images/Emo8.gif../images/Emo90.gif באמת לא שמענו ממך הרבה זמן.. התגעגעתי.. וכמובן שאני יודעת מה יש בעוד 10 ימים וזה אכן יום גדול עבורך! *אתה עוסק במשהו סודי בצבא? *ושוב, כמו בכל פעם - תרגיש טוב!! אוהבת , פז.
T ToXic BoY17 New member 4/2/06 #18 פזזז../images/Emo222.gif גם אני התגעגתי חח יום גדול עבור כל אחד שמגיע אליו... *שש אסור לי לספר! *תודההההה
פזזז../images/Emo222.gif גם אני התגעגתי חח יום גדול עבור כל אחד שמגיע אליו... *שש אסור לי לספר! *תודההההה
מ מיימונית בדם New member 4/2/06 #22 אם אסור אז אסור../images/Emo11.gif../images/Emo90.gif עוד 9 ימים
H HiLi88 New member 4/2/06 #13 שלום גם לך../images/Emo9.gif../images/Emo183.gif וואי שתהיי בריא מקווה שתרגיש יותר טוב...! תבקש מאח שלך לפעמים קצת את המחשב אל תהיה נטשן... גם אתה...גם אופיר...וגל נעלם גם כן... אנחנו הופכים (הופכות) לפורום פמינסטי שכזה... שיהיה בהצלחה בתפקיד החדש ושיהיה לך סופ"ש נעים
שלום גם לך../images/Emo9.gif../images/Emo183.gif וואי שתהיי בריא מקווה שתרגיש יותר טוב...! תבקש מאח שלך לפעמים קצת את המחשב אל תהיה נטשן... גם אתה...גם אופיר...וגל נעלם גם כן... אנחנו הופכים (הופכות) לפורום פמינסטי שכזה... שיהיה בהצלחה בתפקיד החדש ושיהיה לך סופ"ש נעים
T ToXic BoY17 New member 4/2/06 #19 ../images/Emo68.gifאשכרה פורום פמיניסטי../images/Emo90.gif הצבא הזה עושה אותי חולה... אני לא נטשן ככה זה...כולם עסוקים בגלל זה כולנו נעלמנו...כנראה לבננות יש מספיק זמן לבוא לבקר כל יום בפורום. תודה רבה ושיהיה שבוע טוב
../images/Emo68.gifאשכרה פורום פמיניסטי../images/Emo90.gif הצבא הזה עושה אותי חולה... אני לא נטשן ככה זה...כולם עסוקים בגלל זה כולנו נעלמנו...כנראה לבננות יש מספיק זמן לבוא לבקר כל יום בפורום. תודה רבה ושיהיה שבוע טוב
I is258 love shiri New member 4/2/06 #23 יש לנו את עדן../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif אבל אנחנו באמת במחסור של בנים