שרשור
ו

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo99.gifיאיי D:

חצוףף הג'ייק הזה מה הוא חש @&*#$%& הם הסתובבו ודאגי היה נבוך, דני התקרב אליו וחיבק אותו "שלא תחשוב שנשאיר אותך לבד ככה"
חמודים
אומגאש D: שתתקשר לדאגי כבר!>< אהבתי<: מחכה להמשך

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

כ"כ שמחה שאהבתת
חחחח זה די בעייתי להתקשר למישהו כשהרגליים והידיים כבולות בחבל
[לא שיש לי נסיון עם זה...
XDDD]

יאאאאאאאאאאאאאאאי XD

הפרקים ממש ממש ממש יפים . XD איזה מטומטם ג'ייק !! =] שכח לבדוק עם הפלאפון עליה
אוליביה נהייתה חמודה
חחחחח . @ מפפרק לפרק את גורמת לי להתאהב בדאגי יותר
חחחח O_O אחלה פרקים . מחככה לפרקים הבאיייייים !!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifאני שמחהה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

שגרמתי לך לאהוב את דאגי יותררר XDD אמממ...XDDDDDDD ג'ייק באמת מפגר הדבר הראשון שהייתי עושה אם הייתי חוטפת מישהו זה לקחת לו את הפלאפון
והייתי מתקשרת לאנשים מחסוי ומטרידה אותם
כ"כ שמחה שאת חושבת שהפרקים יפיםםם
מקווה שהם ישתפרו

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo207.gif החלפתי כינוי ../images/Emo3.gif

הייתי dougie is my love .. אממ בא לכם להגיד לי אם להישאר עם הכינוי הזה או לחזור לקודם ? \:

Mc4Ever

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo2.gif תחזרי לקודםםםםם =] הוא יותר חמוד../images/Emo9.gif

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo3.gif תתחדשי על המעומץ דשקש ../images/Emo3.gif

ואממ אולי עוד כמה זמן אני אחזור אליו :] בנתים לא .. עד שפתחתי אימייל חדש
חח i love you

דידה7

New member
בבקשה :)

תצביעו במערבי לנוער.. למקפליי-במאה הכוכבים הכי גדולים בעוולם!! מצביעים ב sms אז בבקשה :)

../images/Emo19.gif../images/Emo124.gifמקפליי ב- MTV HITS [[ :

ביום ראשון (שבוע הבא XD ) בשעה 7 בערב , יש שעתיים ..וזאת תוכנית על מקפליי ובאסטד
' מקפליי מול באסטד ' :) אעהעאעה
ואהמ .. מי שעדיין לא יודעת..מקפליי נכנסו כבר למצעדים .. והם היו היום במצעד הרוק ב MTV HITS וזכו מקום 4 [ : ויהיו עוד כמה תוכניות השבוע .. של ' לו הייתה שנת ... - 2004 ' ולו הייתה שנת ... - 2005 ' ( מי שלא הבינה , אלה תוכניות שיש תמיד מקפליי XD ) מי שרוצה שעות וימים של זה.. שתבקש ואני יגיד לה :) ~ולאלה שאין הוט ~ יש את התוכנית ' מצעד הבריטי ' כל ימי רביעי בשעה 8 בערב .. ומקפליי הרבה פעמים שם .. זה בערוץ MTV הרגיל :) = וכמובן שמתי שיהיה עוד פעם .. אני יודיע = ואהמ .. בהזדמנות זאת XDDD מי שלא ראתה \ שמה לב .. פתחתי מסן חדש - [email protected] [ : המסן השני נהרס לי \= ובקושי ישלי עכשיו אנשים .. אז תוסיפו !
הא ועוד משו .. אני ממש רוצה להחליף כינוי .. ואני לא יודעת לאיזה \: למי שיש רעיון לכינוי שתגיד לי
- סליחה על החפירה
-

למעלה