שרשור סופ"ש

CheN Y

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo202.gifשרשור סופ"ש../images/Emo20.gif../images/Emo40.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:
שיר השבוע לא של THE USED שלכם:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
עצבון השבוע:
הפתעת השבוע:
תמונת השבוע:

CheN Y

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: I Caught Fire (In Your Eyes) שיר השבוע לא של THE USED שלכם: UnderOath-Down,Set,Go קליפ השבוע:
אלבום השבוע: No Name Face-Lifehouse עצבון השבוע: אממ סתם הפתעת השבוע: שלא נגעתי השבוע בגיטרה תמונת השבוע: -->

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: I caught fire שיר השבוע לא של THE USED שלכם: A Boy Brushed Red Living in Black and White של אנדראוט' קליפ השבוע: --- אלבום השבוע: THE USED חרשתי על אמאשלו השבוע... עצבון השבוע: ממ.. שנהיה בלגן בתכנון של הנסיעה X_X והפיגוע... שבגללו הייתי צכה לחזור יותר מוקדם... הפתעת השבוע: היה בנשלזונה בת"א אבל זה לא הפתעה.. זה סתם כיף... תמונת השבוע: שאנג'ליקה תעשה לי ילד

Noa Tsror

New member
חח

היא הדמות האהובה עליי. האכזריות שלה משעשעת אותי.. חוצמזה היא שווע.. ככה יהיו לי ילדים שוויעם כמוה XD חוצמזה השני פרקים האלה כל לילה זה דבר גאוני או שרק אני חושבת ככה?

O L g i T

New member
חחח לא יודעת, לא ראיתי ראגרטס

כבר שנתיים. העיקר שאת נהנת XD

may90

New member
הם מזכירים לי שהגיע השעה להתקלח

אז גמני חושבת ככה XDDD

O L g i T

New member
^___^

שיר השבוע של דה יוזד: הא cut up angels שיר השבוע: korn - coming undove קליפ השבוע: deftones - back to school אלבום השבעו: האוסף של גרין דיי עיצבון השבוע: כל הבגרויות והאיכס של בצפר הפתעת השבוע: הא אמממממ לא יודעת אין הרגשה כללית: חח אני הוספתי
אני כלכךךךךךךךך עייפההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

may90

New member
dftydrtdsfdsfs

שיר השבוע של THE USED שלכם: all that ive got שיר השבוע לא של THE USED שלכם: הכל הכל הכל קליפ השבוע: אין D: אלבום השבוע: הכל הכל הכל הכל הכל DDDDD: עצבון השבוע: אבא הפתעת השבוע: מקרה עם חברה שאין כח לפרט ^^ תמונת השבוע: הוהו ציור שלי כעכע. כי לצייר במחשב רוקס

MyMystery

New member
יא!! איזה ציור יפה../images/Emo12.gif../images/Emo203.gif

אני לא יודעת לצייר, לא במחשב ולא ברגיל ;[

may90

New member
המ

יש תוכנה כזאת שאפשר לראות את הציור ולצייר ואז אני משפצת וכאלה בפוטושופ

may90

New member
*לראות את הצילום

צילמתי את התמונה ואז ציירתי

MyMystery

New member
בלע ../images/Emo203.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Taste of ink שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Future Leaders Of The World- let me out Alice in chains- dirt Smile Empty Soul- Silhouttes קליפ השבוע:---- אלבום השבוע:--- עצבון השבוע: . הפתעת השבוע:. תמונת השבוע:=>

D a r k B o y

New member
../images/Emo203.gifשלי...

שיר השבוע של THE USED שלכם: buried myself alive שיר השבוע לא של THE USED שלכם: גם של דה יוזד אבל שיהיה yesterday feelings קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים אלבום השבוע: the used..
עצבון השבוע: סתם אין לי מצברוח... =\ הפתעת השבוע:ראיתי חצי עולם בתל אביב. תמונת השבוע: >>

D a r k B o y

New member
../images/Emo203.gif בלע תמונה >>

אין לי מושג מי זאת, אבל אני מאוהב בה...

בנטליקע

New member
../images/Emo190.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: box full of sharp objects אל תורידו ביצ'ס שיר השבוע לא של THE USED שלכם: skazi- hit and run חח XD קליפ השבוע: hanson- penny and me אלבום השבוע: in love and death :D עצבון השבוע: אני תקועה בבית מיום שני בגלל ההורים. =| הפתעת השבוע: מאי יותר מוכשרת ממה שחשבתי תמונת השבוע: אני מיום שישי (אדומה כמו השטן בכותרת)

למעלה