שרשור סופ"ש

בנטליקע

New member
וואלה לא נראה לי היית רוצה להיות

מכוערת אש. מה נסגר את באה ביום שישי??

superdrum

New member
טובנו, למרות שאני לא כותב פה בכלל

שיר השבוע של THE USED שלכם: Listening שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Story Of The Year - Until The Day I Die קליפ השבוע: לא רואה קליפים.. אלבום השבוע: וואי, אממ.. Punchline - Action עצבון השבוע: הורידו לנו 2 שירים בהופעה.. פשוט כיבו לנו ת'הגברה!?$#@% בניזונות! (מישהו היה? 18.4, קולטורה..) הפתעת השבוע: סיימתי להקליט דמו עם הלהקה..(?) תמונת השבוע: היתה לי תמונה כלכך טובה, אבל מי שמצולם שם לא אישר לי להעלות אותה.. אז אין לי תמונה חח

D a r k B o y

New member
../images/Emo203.gifהו, מגניב.. =]

ברוך הבא, אני חושב... אני עומרי, ואני לא בלהקה

Pink Pig

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: cut up angels שיר השבוע לא של THE USED שלכם: Emery - In A Win, Win Situation קליפ השבוע: X אלבום השבוע: X עצבון השבוע: שנגמר הפתעת השבוע: קניתי נעליים של מיספיטס בתמונה - איש מוואסאבי.

MoonyAvFreak

New member
חיחי

שיר השבוע של THE USED שלכם: noise and kisses שיר השבוע לא של THE USED שלכם: blow job - blink 182 קליפ השבוע: makedamnsure - tbs אלבום השבוע:hawthorne heights - if only you were lonely עצבון השבוע: ביתספר הפתעת השבוע: סיפרתי את עצמי היום חחחחחחה תמונת השבוע:

../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Choke Me שיר השבוע לא של THE USED שלכם: שיר עצוב-אביב גפן קליפ השבוע: לא רואה אלבום השבוע: Dark Side Of The Moon-Pink Floyd עצבון השבוע: למה כשמכינים משהו הוא לא יכול להישאר חם?!>< הפתעת השבוע: אני מגניבה:0 הממ סתם לא דעת. תמונת השבוע: כרצונכם.^^

MyMystery

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif יא...../images/Emo203.gif

את באמת מגניבה ^____^

Rose131

New member
נמ../images/Emo29.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: נמ.. צ'וק מי שיר השבוע לא של THE USED שלכם: נמ. יש הרבה
קליפ השבוע: לא ראיתי אלבום השבוע: נמ. הרבה
עצבון השבוע: בצפר הפתעת השבוע: קיבלתי 3 בערבית
תמונת השבוע:

GD ROCKS

New member
עונה D:

שיר השבוע של THE USED שלכם: שיר השבוע לא של THE USED שלכם: On My Own קליפ השבוע: Alkaline Trio-Time To Waste והחדש של TBS אלבום השבוע: Brand New - Your Favorite Weapon Blink 182-Blink 182 עצבון השבוע: שאני צריכה לקרוא למחר ספר שלם ואני רק בהתחלה. חסרים לי איזה 20 פרקים דאמט >< הפתעת השבוע: שבקרוב תיהיה לי חשמלית D: תמונת השבוע: =/ כרגיל אני בתגובה מהירה.

למעלה