שרשור חיובי

Bleed for Me

New member
כקהל..פשוט מתארחת נשמע יותר טוב

לוקחים אותנו למלא ימי קולנוע והתארחויות (קהל
) בתוכניות טלויזיה..אלה יתרונות במגמה הזאת אבל יש מלא חסרונות..

bar jones

New member
חחחח וואי זו הדוגמה המושלמת

לכך שניסוח פשוט משנה את כל התמונה!

Bleed for Me

New member
אם אני בטלויזיה..

זה בכתוביות בתור צלמת כי בערוץ המקומי משדרים הרבה שטויות שעשינו

m i c k e y 15

New member
הלוווו../images/Emo186.gif

ראשון- מתכוננת לאנגלית למרות שאני לא צריכה..חח שני- מבחן באנגלית ותגבור לשון שלישי- אדריכלות אוףף רביעי- נשארת בבית ספר עד 3 ואז לסבתא חמישי- מסיימת ב11- ועשריםם אא חלום חח ונוסעת לתל אביב שישי- עושים מסכות חח אל תשאלו שבת- נחהההה

עונה:)

ראשון- מבחן בספרות בעע.. שני- כלום =\ שלישי- התנדבות רביעי- מחבן בערבית בעעע... אני לא יודעת כלום חמישי- גיחה שישי-גיחה שבת- יום הולדת לבנג'י וגואל מאדן:)

טלטול12

New member
אממ..

חח לא'דעת מה בדיוק באיזה ימים.. זה בערך השבוע הזה..חח ימי ראשון ורביעי--> אימוני כדוריד ומתישהו השבוע אימא שלי מצלמת אותי במצלמת וידאו מעבירים את זה לקלטת/DVD ואני שולחת לאיזשהי תחרות שירה (motomusic) שתהיה בחודש אפריל..שהקלטת זה האודישן הראשון..ויש עוד אחד ואז התחרות :)

sap sapir

New member
כל השבוע פשוט איום ונוראאאאאאא

ראשון- חורשת להיסטורה+חורשת לכימיה שני- מבחן בכימיה+חרישה להיסטוריה שלישי- חרישה רצינית להיסטוריה רביעי- מבחן בהיסטוריה אמאאאאא+חרישה לפיסיקה חמישי- חרישה לפיסיקה שישי- מבחן בפיסיקה שבת- חופשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

עונה

ראשון- הולכת לעשות מבחן בפולינסקי תיסון מיזדיין והולכת לעשות פסים כחולים שני-מבחן באזרחות.. שלישי-עוד 5 ימים יומולדת לדני ג'ונסססס רביעי-עוד 4 ימים יומולדת לדני ג'ווונס חמישי-עוד 3 ימים יומולדת לדני ג'ונס שישי-עוד יומיים יומולדת לדני ג'וונססססס שבת- מחרר וומולדת מחר יומודת מחר יומולדת לי!! סתם... לי יש עוד הרבה זמן... לדני ג'ונס לא לישכוח ...

עונה..

ראשון- אצל זהר לומדת למבחן בפיזיקה...(חולה עלייך זהר..=][=) שני- מבחן בפיזיקה..(מעתיקה מזהר דההה)... שלישי- עוזרת למנקה לסדר לי תארון..חח רביעי- צכה לתרגם שיר של מקפליי לעברית (עבודה באנגלית..) חמישי- שיעור מתמטיקה!!?..המורה שלי חולה על דאגי היא הסתקלה לי ביומן על התמונות של דאגי שיש שם ואמרה שההוא ממש חמוד...חחחחחח שישי- בבית עם כל הדודים!!=[ שבת-זורקת בייצים על חברה...(יש לבת אדם יומהולדת..)

McflyRule

New member
תודה ../images/Emo24.gif

ראשון- הולכת למדוד את השמלה לפורים (פיה גוטית
)
שני- חוג ג'אז, ואני נוסעת לנצרת עילית!!!!! ישששששש
שלישי- נממ.. נוער כנראה. ושום דבר מיוחד. אה, כן, מבחן בספרות
רביעי- אולי תל אביב (הלוואי! אני חייבת לבדוק מחירי גיטרות)
חמישי- ג'אז, ספורטן ואולי מכון כושר (אם יהיה לי כח)
שישי- אולי קניון?
שבת- חוגגת יומולדת עם המשפחהההההההה :]]]]]]]]]]]]]]]
תודה

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif יו וולקאם האני../images/Emo24.gif

[אמרו לי תודה
]

McflyRule

New member
חח ברור ../images/Emo9.gif

את משקיעה מזמנך לעשות פה פינה ולא שוכחת אותה
כל הכבוד

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני מסמיקה

למעלה