TOP 5

../images/Emo215.gif TOP 5 ../images/Emo215.gif../images/Emo68.gif

טוב יש בהמון פורומים כזה וכיוון שאין שום פעילות בפורום שלנו (ונמאס לי לקבל עידכונים מכן באימייל) החלטתי להעביר את הדיון לכאן. כל כמה זמן שיהיה לי כוח, נפתח סיבוב חדש של טופ 5 עם נושא כלשהו ואתן תצטרכו לתת את הטופ 5 שלכן. לדוגמה טופ 5 סרטים, תוכניות טלוויזיה, חיות מחמד, שמות לילדים, שירים, מאכלים, סלבס וכו' הפעם כדי להתאים את עצמי לרוח הפורום הסיבוב יוקדש לנושא: טופ 5 נשים שהייתן מתחתנות איתן|
כולנו יודעים שכולכן לאסביוט אז בואו ספרו לנו על חמש הנשים שהייתן מעוניינות להכיר בצורה לא הולמת
אתן מוזמנות להוסיף תמונות, לספר בכמה מילים למה בחרתן בהן או פשוט לכתוב את החמש שלכן. כל העולה על רוחכן. הבהרה: כיוון שאין לנו גברים בפורום, השרשור כתוב בלשון נקבה אבל אם יוני מחליט לחזור זה מופנה לשני המינים

טוב אני אתחיל

מקום 5 - ניקול קידמן היא יפיפיה וקלאסית ורק משתבחת עם השנים. מקום 4 - מירנדה למברט דילן תאלץ לסלוח לי אבל אנחנו נחלוק במירנדה. מקום 3 - אנג'לינה ג'ולי הייתי מתחתנת איתה אבל רק בתקופת הטרום בראד פיט, כשהיא עוד הייתה סקסית וטיפה שפויה. מקום 2 - אלי לרטר לא באמת צריך סיבה היא טיפשה כמו נעל אבל היא כוסית על. מקום 1 - טיירה בנקס הכי סקסית אבר!

LeAnnDylan

Well-known member
איי כפרות../images/Emo99.gif../images/Emo226.gif../images/Emo178.gif

הייתי עושה את כולן בו זמנית
אם כי אני נאלצת להסכים אנג'לינה רק בתקופה העסיסית שלה לפני שהיא המליטה שבט אפריקאי

LeAnnDylan

Well-known member
עגיגדעש../images/Emo99.gif הטופ 5 שלי!

אגב לפני הכל אני חייבת לציין שזה ממש מרושע לבחור רק 5. את לא יודעת שיש לי אלף נשים וזה בלתי אפשרי לבחור רק 5 |הא|
בכל מקרה אזרתי מספיק כוחות נפשיים כדי לבחור 5 (אח"כ אני אוסיף עוד 5
) טוב בעצם כל אחת צריכה הודעה משלה אז רגע תכף אתחיל

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo226.gif../images/Emo99.gif מקום 5 ../images/Emo99.gif../images/Emo226.gif

במקום החמישי והמכובד מאוד עומדת אישתי הטליווזיונית הראשונה- קייט וולש הלא היא אדיסון אדריאן פורבס מונטגמרי
היא יכולה לעשות לי ילדים משמשים אני גיבן דיי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo226.gif../images/Emo99.gif מקום 4 ../images/Emo99.gif../images/Emo226.gif

במקום הרביעי והדי מפתיע נמצאת מירנדה למברט שבטח לפני שנה היא הייתה ניצבת גבוה יותר אבל בזמן האחרון היא נהיתה לא מגניבה בעליל והתחילה להסתובב עם כל מיני לוזריות (שיעולקריאנדרוודשיעול) שהפכו אותה למצועצת מידי לטעמי. מה שכן היא עדין צ'אבית וכוסית אז היא עדין בדירוג.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo226.gif../images/Emo99.gif מקום 3 ../images/Emo99.gif../images/Emo226.gif

במקום השלישי כניסה די טריה למצעד הנשים שלי אבל הכי הרוויחה אותה ביושר - הילרי סקוט מליידי אנטבלום שבכל יום שעובר רק מוכיחה כמה מגיע לה להיות אישתי הראשית...

Guncrazy

New member
וואו היא מושלמת בתמונה הזו ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

מאיפה היא?

למעלה