TOP 5

איכס יא דוחה!

למרות שאם היית רוצה להיות ממש דוחה יכולה להוסיף כמה טיטולים לחבילת הקשישות

לא ראיתי אף פעם משתגעים מאהבה

והפסדתי די הרבה פרקים של ER אבל בסכ"ה אהבתי את הבחירות שלך

Guncrazy

New member
הו הו קשה!!

נראה לי אני אבחר את החמש העכשוויות כי של כל הזמנים זו משימה קשה מידי
אני אצטרך לחשוב עוד קצת על למי מגיע לקבל את התואר... בכל אופן הנה החמש שלי: מקום 1: רוק 30. אני יודעת שזו אולי בחירה קצת מוזרה אבל הסדרה הזאת פשוט משעשעת אותי בטירוף. מקום 2: דקסטר. כפי שדילן אמרה כבר, מדובר ביצירת מופת. מקום 3: האנטומיה של גריי. מודה שלאחרונה היא איבדה קצת מהקסם אבל בעיניי היא עדין מעולה. מקום 4: שובר שורות. התסריט פשוט מעולה, הקאסטינג גאוני ואומנם זה רחוק מכל סדרות האקשן והפעולה שיש אבל כשיש איכות אפשר לוותר על אפקטים גרנדיוזים. מקום 5: שקר לי. לא מותחת כל כך או דרמתית כל כך כמו האחרות אבל עדין מצליחה למשוך ולרתק למסך בלי כל השטנצים הרגילים.

סדרות עכשוויות

יענו סדרות שמעסיקות אותי ושראיתי או שאני רואה בזמן האחרון באופן קבוע: 1)LIE TO ME 2)WHITE COLLAR 3)FLASH FORWARD 4)GLEE 5)DESPERATE HOUSEWIVES

סדרה מושלמת

ממכרת בטירוף עם הרבה חתיכים וחתיכות. זה סוכן FBI שמתעסק בעיקר פשעים של צווארון לבן. אחד מהפושעים המפורסמים שלו בורח שתפס ברח מהכלא והוא מחפש אותו שוב. לאחר מכן יצא והם עובדים ביחד בפתירת פשעים... סדרה שנונה וחכמה בטירוף.

ורק אני לא עניתי ../images/Emo2.gif

אז אחרי שאתן עניתן אני יכולה לשנות קצת את החוקים של עצמי ופשוט לכתוב סדרות שאני אוהבת ולתת להן ציון
בעקרון אם תשאלו אותי מהן חמש הסדרות שאני הכי אוהבת התשובה די פשוטה: דקסטר, שקר לי, רוק 30, פרשיות סמויות ומחשבות פליליות. אבל בעיקרון לכל סדרה יש עליות ומורדות ויש סדרות שעונה אחת שלהן למשל טובה יותר מעונות אחרות של סדרות שאני אוהבת יותר לכן בחרתי לחלק ציונים לסדרות שאני אוהבת
דקסטר לעונה האחרונה אני אתן ציון 10 אם כי הפרק האחרון לא היה מוצלח בעיניי אני עדין חושבת שהעונה הייתה מעולה. לסדרה עצמה (כולל כל העונות) אני אתן ציון 8 כיוון שמתוך 5 עונות ממש אהבתי רק 3. שקר לי - 9.5 מה שאני אוהבת בסדרה הזו זה שכל הפרקים שלה שווי ערך. מה שאומר שלא משנה אם זה פרק פתיחת עונה או פרק פינאלה כל הפרקים הם אותו דבר. אני יודעת שאולי לאנשים אחרים זה קצת הורס כי אחרי ציפיה ארוכה לעונה בטח מצפים לאיזה פרק מפוצץ שמשאיר אותך במחשבות עליו כל השבוע אבל אני אוהבת את הסדרה שלי רגועה YET פסיכולוגית. מה גם שכל הבנית מתח מיני בין לייטמן לפוסטר זה פשוט תאווה לעיניים. השיא היה בפרק האחרון בעונה השלישית עם ההצהרה של לייטמן. משהו שבסדרה אחרת היה נחשב לכל כך פעוט ולא משמעותי אבל בשקר לי זה היה פשוט אבן דרך. רוק 30 - 9 מודה שכששמעתי שטינה פיי עוזבת את סטרדי נייט לייב בשביל סדרה משלה הייתי בטוחה שזה יהיה כשלון, אולי אפילו קיוויתי שזה יהיה כשלון כדי שהיא תחזור לשם עם הזנב בין הרגליים אבל כל הקונספט של הסדרה פשוט גאוני וטינה פיי, וול, גם אם היא רק תעפעף זה עדין יהיה קורע מצחוק. היא פשוט מעולה ובכלל כל הקאסט מעולה. פרשיות סמויות - 8.5 מודה שהתחלתי לראות בגלל פייפר פראבו. רציתי לראות מה היא שווה. בכמה פרקים הראשונים זה הייתה סדרה די נחמדה אבל לא משהו מעבר הייתי נותנת לה ציון 7 אולי אבל מרגע שהעלילה התחילה לתפוס תאוצה והסיפור המרכזי קיבל יותר בשר הסדרה הפכה להיות מרתקת בן רגע. כמובן שלא מזיק שיש קאסט פשוט גאוני. לא הייתי מחליפה שם אף אחד, כולם פשוט גאוניים! מחשבות פליליות - 8 לסדרה היו המון עליות ומורדות היו עונות מעולות ועונות קצת פחות טובות. מה שמוריד מערכה של הסדרה זו החלפת השחקנים המתמדת. ברגע שהחליפו את גידיון ברוסי זה לא שינה לי יותר מידי האמת אם כי עדין היה מציק בעין אבל ברגע שהחליטו להעיף את אל וג'יי ג'יי ולצמצם זמן מסך לפרנטיס זה כבר התחיל להעיד שמשהו מסריח בקאסט. העונה האחרונה אומנם לא רעה אבל לא משתווה לקודמתיה. ואין ספק שהנוכחות של ג'יי ג'יי ממש ממש חסרה. ולמרות כל זה אני בוחרת לשים את הסדרה בטופ 5 שלי משתי סיבות האחת- הקאסט הגברי של הסדרה פשוט חזק (מורגן, הוצ'נר וריד) הסיבה השניה היא שבכל זאת מדובר בסדרת משטרה שונה מהאחרות. אחת שמספקת נקודת מבט שונה על הפשעים והפושעים. אם בסכל סדרות המשטרה האחרות כבר רבע שעה לתוך הפרק אתם יודעים איך הוא יסתיים במחשבות פליליות לרוב יש סוף מפתיע, כזה שאף אחד לא צפה. אלה היו הסדרות שאני ממש אוהבת. יש עוד כמה סדרות שבא לי להכניס לכאן: האנטומיה של גריי - 8 ביני לבין האנטומיה יש יחסי אהבה-שנאה. עונות שתים ושלוש היו גאוניות. כמעט כל פרק היה מקבל ממני ציון 10. אבל מאז עושה רושם שהסדרה לא מצליחה לרכוב על גל ההצלחה. הסיבה העיקרית היא כמובן עזיבתה של אדיסון אבל גם עזיבה של שחקני קאסט אחרים וחזקים שקידמו עלילה פגמה באיכות הסדרה. שונדרה ריימס יוצרת הסדרה אמרה לא פעם שהיא רצתה ליצור אווירה של תיכון בתוך בית החולים ואין ספק שהיא הצליחה ליצור את האווירה הזו אבל אני לא בטוחה שזה דבר טוב. מרפאה פרטית - 7 הסיבה היחידה שהכנסתי את מרפאה פרטית למשוואה הזו זה כי העונה השניה שלה הייתה פשוט מעולה. לא חשבתי אי פעם שהיא תצליח להתעלות על האנטומיה אבל העונה השניה הייתה פסגת השלמות של הסדרה. מאז שום דבר שאדיסון עושה לא מצליח להתעלות על הגאונות של העונה השניה. אני יודעת שדילן מתעקשת להכניס גם את פרק 10 של העונה השלישית למשוואה, הפרק בו גילתה אדיסון את האמת על אמא שלה ואני כן חייבת לציין שעל המשחק בפרק מגיע לקייט וולש אמי. היא הייתה מרגשת ומדהימה בפרק אבל כל הפרק עצמו הרגיש לא שייך לעונה ומשהו שהיה אמור להיות חלק מעונה 2. פלאשפורוורד - 8.5 אני לא מרבה לצפות בסדרות שלא חודשו לעונה שניה אבל כל הבאז סביב הסדרה גרם לי לנסות אותה. אומנם לקחו לי איזה 2-3 פרקים כדי להיכנס למוד מתאים לצפיה באדיקות אבל בסופו של יום מדובר בסדרה לא רעה שאני חושבת שעשו עימה צדק שסיימו אותה אחרי עונה אחת אחרת היא הייתה מסיימת כמו גיבורים- עם עונה ראשונה מצויינת ועוד 2-3 עונות ממוצעות מטה. הם מיצו את ענין ההבזק לעתיד וכל ניסיון לרכוב על הבזק נוסף פשוט יגרום להם ללוש בעיסה של עצמם. שקרניות קטנות ויפות - 8.5 מודה שאני לא מחבבת את הסדרה יותר מידי מאז שהיא חזרה אבל לפני הפגרה היא הייתה פשוט נהדרת ולכן אני אבחר להאמין שיש לה עוד סיכוי לחזור לימים הטובים. חפרתי

LeAnnDylan

Well-known member
מסכימה עם רוב מה שכתבת../images/Emo45.gif

פרק 10 עונה 3 פרייבט פראקטיס
אדיסון הייתה כזאת מושלמת שם

../images/Emo215.gif TOP 5 ../images/Emo215.gif../images/Emo44.gif

נישאר עדין בנושא הטלוויזיה אבל הפעם תאלצו לבחור את חמש הדמויות הטלוויזיוניות האהובות עליכם ביותר כמובן שאין צורך שהן יתאימו לחמש הסדרה שבחרתן, כולם יודעים שיש דמויות שפשוט עושות את הסדרה אבל הסדרה עצמה עדין לא מספיק מעניינת כדי שנבחר בה לטופ 5. אז ספרו לנו, מי הן חמש הדמויות שאתן הכי אוהבות? אם קשה לכן להחליט אפשר לעשות גם חמש בנות וחמישה בנים

LeAnnDylan

Well-known member
הווו נושא כלבבי../images/Emo99.gif

אני לא מדרגת אותם זה בלתי אפשרי לכן אסדר אותם עפ"י סדר א'-ב' אדיסון פורבס מונטגמרי (האנטומיה של גריי/מרפאה פרטית) מודה שקשה לבחור דמות אחת מועדפת אבל אם אצטרך עם איומי אקדח לבחור דמות אחת אני אבחר באדיסון. אבל באדיסון של האנטומיה גריי. באנטומיה היא הייתה קלילה, צינית, חכמה, טיפה נירוטית (אם כי במינון מוגבל ולא מעיק) ונוטפת כריזמה אפילו שהיא הצטרפה לסדרה בעונה השניה כשכולם כבר היו מאוהבים במרדית' ולא יכלו לחכות לרגע שמר-דר יהיו ביחד. היא הגיעה כמו משב רוח רענן וגם מעריצי מר-דר הגדולים לא יכלו להישאר אדישים אליה או לא להתאהב בה לגמריי ולצדד בה במשולש האהבה הבלתי אפשרי הזה. אפילו אני, שמרדית' הייתה הדמות האהובה עליי בעונה הראשונה, זרקתי אותה לאנחות אחרי 3 דקות של אדי על המסך
אהרון הוצ'נר (מחשבות פליליות) מודה שהתאהבתי בו בעיקר בגלל שהוא הורס
אבל כל גבר כריזמטי רשמי במדים ישר מדליק אותי. הוא משדר עוצמה ומשפריץ סקס אפיל בכמות מסחריות. העובדה שהוא כמעט ולא מחייך רק מוסיפה למסתוריות ולסקסיות שלו. יחד עם זה שהוא משדר סוג של נוקשות עדין רואים איך הוא מציב את צרכי הצוות שלו לפני הצרכים שלו, הוא דואג להם ויחד עם זה שהוא לא יהסס לנזוף במי שסיכן את הצוות על סמך תחושת בטן או איבוד מזג הוא יתן לכל אחד לבדוק את הגבולות ואפילו יכופף מעט את החוקים ויקריב את עצמו אם יחשוב שתחושת הבטן של הקולגות שלו מוצדקת. וכמובן שבסוף היום הוא חוזר הביתה לילד שלו ומתגלה כאבא המושלם. אוי הוצ'נר תינשא לי
דקסטר מורגן (דקסטר) הרוצח הסדרתי חסר הרגש האנושי שמצליח לגרום לכל הצופים בו תחושת הזדהות ואמפתיה חייב להיות כריזמטי. אני לא רואה הרבה שחקנים שהיו מצליחים לשאת את כל הרבדים של הדמות של דקסטר בכזאת הצלחה לכן חלק מהאהבה לדמות שייכת גם למייקל סי הול המדהים. אני לא חושבת שיש הרבה מה להוסיף במקרה של דקסטר. כל מי שצופה בסדרה יודע על מה אני מדברת. ניית'ן פטרלי (גיבורים) מודה שהרומן שלי עם ניית'ן לא התחיל ישר עם עליית העונה הראשונה, לקח לרומן בנינו זמן להתפתח ולצמוח, וזו בעצם דרכו של רומן אמיתי, לא?
גם ניית'ן בדומה להוצ'נר הוא גבר כריזמטי בחליפת עסקים רק שבניגוד להוצ'נר, נייתן שיחק לעיתים דחופות מידי על הקו הדק שבין הטוב לרע. וכיוון שהוא פוליטיקאי הוא היה לרוב רע אך תמיד עם מניעים טובים... ובדיוק כמו פוליטיקאי אמיתי גם כשהוא מנסה להשמיד חצי מאוכלוסיית העולם הוא מצליח לצאת מזה בעזרת דיבורים והבטחות על שלום עולמי ועתיד טוב יותר, וכיוון שהוא כזה מדהים, בתור צופה אי אפשר שלא לאהוב אותו. אחת הדמויות הכי מעניינות שנראו על המסך בשנים האחרונות ללא ספק... פייפר האליוול (מכושפות) אחת הדמויות הטלוויזיוניות הראשונות שהתאהבתי בהן עד מעל הראש. פייפר היא ציניקית בנשמה. כל משפט שהיא אמרה היה מצליח לשעשע גם במצבים הכי מותחים/מפחידים היא הייתה אומרת משהו כדי לשבור את המתח וחלק מהעובדה שהסדרה הייתה כל כך מצליחה וקלילה זה בגלל ההומור של פייפר שלפעמים בכלל לא הייתה צריכה להגיד משהו מצחיק אלא להסתפק בטון הדיבור שלה כדי שכל דבר שהיא תוציא מהפה יהיה קורע. פייפר הייתה האחות האמצעית שתמיד מנסה לרצות את האחיות שלה ולגשר בניהן. עם מותה של פרו האחות הבכורה, פייפא הפכה לאחות הגדולה ול"אמא" של הסדרה היא הדמות היחידה שנשארה "אמיתית" ולכן היה הכי קל להתחבר אליה ולהתאהב בה בשניות גם כשהייתה השחקנית היחדה שהגיעה לקאסט ללא קהל מעריצים קודם.

למעלה