עליך! פושטקית! מעיפה את TTBTR אה?
A Amir Noy New member 17/7/07 #43 ../images/Emo31.gifעליך! פושטקית!../images/Emo11.gif מעיפה את TTBTR אה?../images/Emo11.gif
פ פורום וויטין טמפט New member 16/7/07 #27 Hand Of Sorrow../images/Emo128.gif בפורום נייטוויש זה עובד...
A Amir Noy New member 16/7/07 #30 ניסיתי לעשות בערך מה שאביעד ואיתי עשו בפורום נייטוויש XDDDD רק שכן זה...יצא ממש גרוע XD
מ מגרש השוודים New member 16/7/07 #31 חח לא היית צריך לספר! אולי היו מחשיבים את זה בכל זאת אתם פשוט חיות רעות! תפסיקו להעיף את TTBTR!
A Amir Noy New member 17/7/07 #45 אני חושב ככה../images/Emo9.gif לתת לTTBTR מקום ראשון ול OSH ול HOS מקום שני ביחד... פשוט אי אפשר לבחור >___<
אני חושב ככה../images/Emo9.gif לתת לTTBTR מקום ראשון ול OSH ול HOS מקום שני ביחד... פשוט אי אפשר לבחור >___<
T The Phantom Agony New member 16/7/07 #33 HOS../images/Emo128.gif שיר ממש טוב אבל אני באמת לא מבין מה כולם כ"כ מתלהבים ממנו. גרזנים, אקדחים, תליינים, גיליוטינות מוזמנים להשמיד אותי בעינויים, לא מפריע לי^_^.
HOS../images/Emo128.gif שיר ממש טוב אבל אני באמת לא מבין מה כולם כ"כ מתלהבים ממנו. גרזנים, אקדחים, תליינים, גיליוטינות מוזמנים להשמיד אותי בעינויים, לא מפריע לי^_^.
מ מגרש השוודים New member 17/7/07 #51 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif