זה באמת ממש קשה הפעם
א אזירפאל New member 26/8/07 #12 פורום ווית'ין טמפטיישן ../images/Emo128.gif מה אתם מעיפים את GC, הוא שולט לגמרי.
א אזירפאל New member 26/8/07 #13 וההצבעה האמיתית שלי ../images/Emo3.gif - ../images/Emo128.gif Destroyed ../images/Emo5.gif
T TheImpactBoy New member 27/8/07 #16 Gothic Christmas../images/Emo128.gif יש שם שירים שאסור לעולם להעיף!!!!!!!!!!!!!
T The Girl Who Lived New member 27/8/07 #17 ../images/Emo128.gifDestroyed../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif ביטרסוויט . שלא תעזו להעיף אותו
J Jilian New member 27/8/07 #26 Gothic Christmas למרות ההומור ../images/Emo6.gif ושלא תעזו אפילו לחשוב על Jane Doe
A A t a s h i New member 28/8/07 #31 וול, אני כמעט מתביישת להודות, אבל - לא שמעתי כמעט אף אחד מהשירים האלה. :X האם יש איזשהי דרך לשמוע אותם, אתר שאפשר להוריד ממנו, מישהו שיכול לשלוח? משהו? XD
וול, אני כמעט מתביישת להודות, אבל - לא שמעתי כמעט אף אחד מהשירים האלה. :X האם יש איזשהי דרך לשמוע אותם, אתר שאפשר להוריד ממנו, מישהו שיכול לשלוח? משהו? XD
A A t a s h i New member 28/8/07 #35 בהחלט אחפש. D: תודהתודה. ^^ אבל האמת שאני רוצה גם להוריד, כי אני מעדיפה כשיש לי על המחשב גם, ולא רק ביוטיוב. אז, הממ, יש במקרה איזשהו אתר חביבי כזה שאפשר להוריד ממנו את השירים האלה? ^^
בהחלט אחפש. D: תודהתודה. ^^ אבל האמת שאני רוצה גם להוריד, כי אני מעדיפה כשיש לי על המחשב גם, ולא רק ביוטיוב. אז, הממ, יש במקרה איזשהו אתר חביבי כזה שאפשר להוריד ממנו את השירים האלה? ^^
A A t a s h i New member 28/8/07 #38 XD אם יש אתר שאפשר להוריד בתשלום, כל שיר בנפרד, אני כמובן אוריד גם באופן חוקי, אני לא מדברת בהכרח על הורדות לא חוקיות. P: אבל בסדר, שתקתי. :X
XD אם יש אתר שאפשר להוריד בתשלום, כל שיר בנפרד, אני כמובן אוריד גם באופן חוקי, אני לא מדברת בהכרח על הורדות לא חוקיות. P: אבל בסדר, שתקתי. :X