תתחדשי
A A t a s h i New member 20/5/07 #24 Forgiven. גם אותו אני אוהבת מאוד, אבל הוא פשוט לא תפס אותי כמו שאר השירים.
S smady by New member 20/5/07 #43 WYHD - אני לא במינה את הפורום בכל שניה פנויה אתם מקללים את וויתטין על שיר כ"כ מזוויע אבל לא מעיפים אותו בסיבוב הראשון?! ><
WYHD - אני לא במינה את הפורום בכל שניה פנויה אתם מקללים את וויתטין על שיר כ"כ מזוויע אבל לא מעיפים אותו בסיבוב הראשון?! ><
מ מגרש השוודים New member 20/5/07 #44 גם אני קצת מתחרט על הבחירה שלי עכשיו ../images/Emo122.gif אבל במילא או WHYD או AIN יעופו אצלי בשלבים הראשונים ככה שזה לא כזה משנה מי קודם חח=]
גם אני קצת מתחרט על הבחירה שלי עכשיו ../images/Emo122.gif אבל במילא או WHYD או AIN יעופו אצלי בשלבים הראשונים ככה שזה לא כזה משנה מי קודם חח=]
I Ice Queen 7 New member 20/5/07 #46 זהו שזה לא השיר היחיד שמזוויע D: אז זה די ברור שבאחד הסיבובים המוקדמים הוא יעוף, אם לא בראשון
א אזירפאל New member 21/5/07 #48 WHYD ../images/Emo128.gif למרות שלדעתי הוא יותר טוב מ-AIN, אבל הוא בכל מקרה הולך לעוף עכשיו ו-AIN בסיבוב הבא אז זה לא עקרוני.
WHYD ../images/Emo128.gif למרות שלדעתי הוא יותר טוב מ-AIN, אבל הוא בכל מקרה הולך לעוף עכשיו ו-AIN בסיבוב הבא אז זה לא עקרוני.