סיכום שבועי

עוד שבועיים יומולדת!

שיר השבוע של דה יוזד: אין שיר השבוע בכללי: גירלפרינד- אבריל לאבין, סכרד - ת'רי דייז גרייס להקת השבוע: סקס פיסטולז אלבום השבוע: ממ אין. קליפ/סרטון של השבוע: אין תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בנות גילמור
משהו טוב/רע שקרה השבוע: אחותי עוברת לגור בארה"ב O: תכנונים לשבוע הבא: בגרות בפיזיקה, בגרות בספרות. קונצרט שלי D: ציטוט השבוע: אין מתנגן בראש / בפלייליסט: תייק מי אנדר - ת'רי דייז גרייס תמונת השבוע: אין

dashaYO

New member
הודעה חשובה!

סתם |: זה כמו וואנאבי צומי+לא הייתה לי כותרת אז וואטאבר XD שיר השבוע של דה יוזד: לא שמעתי דה יוזד ביכלל :/. רגע אני אשמע משו ויהיה לי שיר שבוע. הופ - ווייק דה דד שיר השבוע בכללי: Get It Up - Mindless Self Indulgence להקת השבוע: Mindless Self Indulgence אלבום השבוע: Mindless Self Indulgence - If ~עזבו חפרתי עליהם כי שחכתי מהם ואז גיליתי שהם ניזכרו להוציא אלבום השנה ואז התמכרתי~ קליפ/סרטון של השבוע: הסרטונים הפרועים של makemebad35 בעלי XD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ממ...לא יודעת משהו טוב/רע שקרה השבוע: אממ רע: ביום שישי המחשב שלי החליט להידפק והייתי ממש בדיכאון XD טוב: אבא תיקן אותו3>[?] תכנונים לשבוע הבא: אממ אולי יחליטו להחזיר לנו ת'טיול לירושלים שהם ביטלו >=D ואם יחזירו יהיה לי גם חופש ביום רביעי ^^^^ ובטח אני אסע לת"א3> ציטוט השבוע: לאזוכרתתתתתתתתתתת מתנגן בראש / בפלייליסט: בראש This is Menace - Cover Girl Monument .-. תמונת השבוע: ג'וד מהקניון כשהוא היה פריק XD סתם מצאתי את זה היום וזה הצחיק אותי

פריקית ../images/Emo11.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את הורגת אותי! "ג'וד מהקניון כשהוא היה פריק XD"

Because Of May

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo100.gif../images/Emo124.gif../images/Emo109.gif

שיר השבוע של דה יוזד: לא יודעת
לייר לייר אולי P:
שיר השבוע בכללי: Marilyn Manson – Sweet Dreams Marilyn Manson – Rock Is Dead Simple Plan – Welcome to My Life Be Your Own Pet – The Kelly Affair Good Charlotte – The Anthem Good Charlotte – Misery Good Charlotte – Keep Your Hands Off My Girl Good Charlotte – The River Good Charlotte – Dance Floor Anthem Good Charlotte- I Just Wanna Live Oasis – Slide Away Oasis- Wonderwall Oasis – Hello Oasis – Roll With It Oasis – Don't Look Back in Anger Oasis – Some Might Say Muse – Can't Take My Eyes Off You Foxboro Hot Tubs – Ruby Room Foxboro Hot Tubs – Stop Drop And Roll James Blunt – Goodbye My Lover
להקת השבוע: אואזיס וגוד שארלוט
אלבום השבוע: Oasis- (What's The Story) Morning Glory Good Charlotte- Good Morning Revival
קליפ/סרטון של השבוע: ביוטיפול ליי של 30סקנדס
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חשופים (זה חביב!
) פרוייקט מסלול 4! זה חזר!
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- זכינו בתחרות של יזמים, יריד המותגים! וואוו, איזה שלל! אני אצלם בהזדמנות
(חולצה של גאנז והלד!!!!) רע- היומולדת...
תכנונים לשבוע הבא: מתכונת בהיסטוריה
ציטוט השבוע: דניאל אומרת לי: "אם את כבר אצלי, תנסי לכוון לי את הגיטרה בשמיעה, אני הולכת להביא אותה..." *כעבור 5 דק'* "מזה, הגיטרה יצאה מהארון, אני לא מוצאת אותה!" XDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: מישהי עושה פה אודישן של כוכב נולד
תמונת השבוע: אני ביזמים

מהממת ../images/Emo23.gif

תחדשי על החולצות ^^ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "הגיטרה יצאה מהארון" XDD ומה קרה ביום הולדת?

Because Of May

New member
מי שמדברת|מאוהב../images/Emo24.gif../images/Emo109.gif

וסתם, הרבה ילדים הבריזו ברגע האחרון... לא משנה
ותודה על ה"תתחדשי"!

../images/Emo79.gif חח עדי חשבתי שאת מיכל מMCR ../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שלושת האלבומים שיר השבוע בכללי: A7X - Unholy Confessions Chapter Four Remenissions I Won't See You Tonight (Part 2) BFMV - Waking The Demon ועוד כמה מהאלבום האחרון BB - Breath Until The End להקת השבוע: היוזד, בולט ואוונג'ד אלבום השבוע: ה-3 של היוזד SAF WTF קליפ/סרטון של השבוע:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נמלטים
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב: יומולדת, קיבלתי 83 בספרות ו-88 בפיזיקה רע: סבתא רבא שלי נפטרה.. תכנונים לשבוע הבא: ללמוד איכשהו, להכין עבודות ולהיות במחשב מתישו?
ציטוט השבוע: הברכות יומולדת שכתבו לי בMCR, ובמיוחד הכותבת הראשית
זה באמת עשה לי את השבוע
מתנגן בראש / בפלייליסט: הקאבר של אוונג'ד ל-Walk של פנתרה
תמונת השבוע: אורגיה פור מיי ולנטיין

התמונה ../images/Emo99.gif

אווף אני בזמן האחרון לא מפסיקה לשמוע אותם!!! אוף?! ממש לא! מה אוף?! מה אוף?!?!!? ~מרביצהלעצמיביד~ הם כאלה טובים

למעלה