ניסיון שלי
א אדם 08 New member 10/1/10 #24 שיפור תמונה שלום, רציתי לדעת אם יש איזו דרך לשפר את את שתי התמונות הבאות אולי לטשטש טיפה את הרקע? כל רעיון יצרתי- יתקבל בברכה.
שיפור תמונה שלום, רציתי לדעת אם יש איזו דרך לשפר את את שתי התמונות הבאות אולי לטשטש טיפה את הרקע? כל רעיון יצרתי- יתקבל בברכה.
B benda2109 New member 10/1/10 #29 תודה אני מעריך את ההשקעה למרות שאני חושב שהשניה חיוורת מדי בכל אופן תודה
V vaered333 New member 9/1/10 #22 מדהים! תודה רבה!! יש מצב שאת/ה מעלה לאתר את שתי הגרסאות כקובץ תמונה ולא כ-gif? שוב תודה רבה. הלוואי עלי כישרון כשלך
מדהים! תודה רבה!! יש מצב שאת/ה מעלה לאתר את שתי הגרסאות כקובץ תמונה ולא כ-gif? שוב תודה רבה. הלוואי עלי כישרון כשלך
Ninja New member 17/1/10 #37 תודה על המחמאות. ../images/Emo9.gif אנסה מחר לאתר אם נשאר לי עותק של הקבצים כתמונה סטטית. אם לא, אולי ניתן יהיה להפיק תמונות סטטיות מהתמונה הדינמית כאן למעלה.
תודה על המחמאות. ../images/Emo9.gif אנסה מחר לאתר אם נשאר לי עותק של הקבצים כתמונה סטטית. אם לא, אולי ניתן יהיה להפיק תמונות סטטיות מהתמונה הדינמית כאן למעלה.