הפרק היומי

hadarydar

New member
../images/Emo217.gifהפרק היומי../images/Emo217.gif../images/Emo182.gif

ניפ-טאק: פרק 35
שעת התחלה : 22:40 שעת סיום : 23:45
פרנקנלורה: שון וכריסטיאן מוזמנים לבית לוויות שבו נמצאו גופות שעובד המשרפה פירק וחיבר מחדש. הם מתבקשים לתקן את עבודתו ונאלצים לקבל את העבודה בגלל מצבם הכספי הקשה.
צפייה נעימה

ednuna

New member
כמה דברים על הפרק שהיה היום ../images/Emo9.gif

אז .. אני יודעת שהפרק עדיין לא נגמר *עוד 10 דקות* אבל לא הבנתי כמה דברים - מי זאת האישה הזאת שקיללה את כריסטיאן ? אני מניחה שהיא קשורה אליו מעונות קודמות שפשוט .. פספסתי . אני חייייבת לדעת מה יהיה עם העסק הזה כי זה משגע אותי שהן מצליחות יותר משון וכריסטיאן!
זה רק אני או שזה הפרק היחיד שלא הראו בו סצנות סקס ? *חוץ מזה שהיא מצצה לכולם בשירותים , כולל לאישה, זה היה מצחיק
* עוד משהו שלא הבנתי - מה הפסיכי ההוא בדיוק עשה ? לקח חלקים מגופות לפני שהן נשרפו מבלי שאפאחד ישים לב ?
והייתה לי פשוט תחושה חזקה שהוא יאמר שזאת אחותו

תשובות

האשה שקללה את כריסטיאן היא ג'ינה אשה נימפומנית שהיתה פעם חברה שלו והיא נשאית איידס אחרי ששכבה עם איזה מליון אנשים. והנקרופיל לקח חלקים מגופות והדביק אותם לגוף אחד כדי ליצור גוף ללורה .אנשים תגידו יכול להיות פרק יותר מגעיל?

Endlessly

New member
לא ראיתי את תחילת הפרק...

מה ניסגר עם החוקרת ? פרק שעבר הסתיים שגילו שהיא הייתה הקורבן האחרון של המבתר ומה ניסגר איתה עכשיו?

ednuna

New member
ת'אמת

עם כל הכבוד ל"סדרת מופת" הזאת ועם המסר העמוק שלה לפעמים .. וואלה זה חוצה את גבול הטעם הטוב והפרטים הקטנים של מה שמתבצע במהלך הניתוחים גורם לי להתכווץ במקום ולאחל לעצמי שאני אף פעם לא אעשה את השטות הזאת ואעבור ניתוח פלסטי *בתקווה שגם לא ייתפרו חלקים מהגוף שלי ואז יפרקו אותם
*

Endlessly

New member
חחחחח

לדעתי זה אחד הדברים היותר טובים בסידרה, שלא מכניסים אנשים לניתוח והם יוצאים פתאום יפים... זה מראה את כל המכוער כביכול בדרך ליופי אוף דווקא מעניין מי ניתח אותה בסוף ומה היה לה להגיד לכריסטיאן :\

יופי21

New member
הפרק הזה היה מגעיל במיוחד

לא שכל מה שקורה בסידרה הוא מרנין עין אבל ההתעסקות בגופות ממש מגעיל

ליןןןןן

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo70.gif

אוףף לא ראיתי את כל הסצינה של שון והחותך גופות? מה הוא עשה בדיוק? ולמה? ומה היה בסוף הפרק ששון שרף את הראש של הגופה?? למה??

Elizabell

New member
אממ ניראה לי ש...

המטורף ביקש משון שלא ישרוף את הראש שלה... אבל הוא כן שרף... או שאני הוזה... >< אם כריסטיאן הסכים עם התיק הזה, אז למה הוא לא עשה את זה? רואים ששון הוא זה שיותר שברירי משניקרה, ולכן ניראה לי שזה לא היה מתאים שהוא יעשה את זה. אבל זה יותר מעניין ככה, זה משיגרום לו לרצות לפרוש. ><

Gali4697

New member
אממ

אחרי שהוא גילה שהעובד דפק את אחותו והכל הוא ממש התעצבן ושנא אותו על זה אז.. הוא שרף את זה...[?] זה מה שאני הבנתיXD

Gali4697

New member
אה אמ

גם העובד הזה אמר לו שהוא [שון] כמוהו.. שזה עוד דבר שעיצבן אותו

Gali4697

New member
לא ראית את החלק הזה?../images/Emo12.gif

זה יהיה קשה להסבירXD כי אמ.. הוא.. מנתח? העובד הזה גם רצה להיות... ואממ.. הקטע של לנסות לעשות אנשים מושלמים? אוי, זה נשמע דפוקXD לאיודעת איך להסביר0.0

ליןןןןן

New member
האאא הבנתי..דווקא אחלה הסבר..../images/Emo45.gif

ראיתי רק קטעים פה ושם... ועוד שאלונת... מה הוא סיפר לו? שהוא דפק את אחותו ובגלל זה הוא רוצה לשמור על הגופה שלה? תקני אותי אם טעיתי... ולמה שון רצה לךהתפטר בגלל זה?? הוא רגיל לחתוך אנשים...

Gali4697

New member
אממ

הוא אמר לו כל מיני דברים, לא זוכרת מה וגם שאם שון רוצה לדעת של מי הראש אז הוא צריך להקשיב לו ולדבר איתו והכל ואז בסוף הוא אמר שהראש הוא של מישהי שהוא אוהב וזה.. ואז שזאת אחותו.. מה שאומר שהוא רוצה לשמור את הראש כי הוא אוהב אותה [והראו איזה קטע שהוא מצחיק לנשק את ה'גופה' שלה והכלX__X] אמממ זה מסובך להסביר למה הוא רצה להתפטרXDD גם אני לא בטוחה שהבנתי
יש אולי מקום שמעלים אליו קטעים..?

למעלה