הפרק היומי

Gali4697

New member
אה אמ

Elizabell [סורי, לא יודעת שמותXDDD] הסבירה בהודעה למטה

Gali4697

New member
פרק יפה

אבל בקושי הראו את קוסטה-_- וגם לא התייחסו לחוקרת שזה היה דיי מבאס0: הקטע עם העובד הזה היה דיי חולני
רק שלא יסגרו את הקליניקה|עצוב|

Elizabell

New member
מסכימה...

זה בהחלט ביאס אותי שלא המשיכו עם הקטע של קיט, היא הרי הותקפה או משזה לא היה, וככה לא הראו מה היה, בעעעעע... לא ניראה לי שיסגרו...יסגרו? לאעעעע.... אני לא מאמינה שזה יקרה, אלה אם כן אחד מהם יעבוד עצמאית או כשכיר במקום אחר. נו טוב... ><

hadarydar

New member
אוףףף לא ראיתי../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo182.gif

אני חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי.. והיה רק "גומרות הולכות" [סדרה גרועה דרך אגב] ולא היה ניפטאק.. אז הלכתי לישון בתקווה שהתבטל.. ועכשיו אני רואה שלא

Elizabell

New member
זה היה פרק טוב אבל לא הכי טוב ../images/Emo4.gif

משום מה בעייני הקטע עם המטורף הזה, אשר נכלא ודיבר עם שון, כל הסיפור הזה זיעזע אבל לא ריתק. דברים מזעזעים צריכים לרתק לפעמים ><
אבל משהכי אהבתי בפרק, באמת, זה הקטע האחרון, השיחה של שון עם כריסטיאן, כל הדיאלוג של שון, סחף אותי, ובכלל איך הוא פשוט הפסיק באמצע הניתוח. (זה בהחלט הפחיד אותי, אישה מבוגרת שוכבת על מיטת הנתוחים מוכנה לניתוח כבר רדומה והכל, ופתאום, לאחד הרופאים אין חשק להמשיך עם זה, זה קטע אבסורדי לחלוטין) הסיפור עם גו'ליה והשניה, לא זוכרת את השם שלה,(היא ממש עצבנית ומניפולטיבית) זה שהן פתחו ספא, לא הכניס אקשן, לפחות לא הרגשתי אותו. משבהחלט יהיה מעניין זה משהן יעשו אחר כך
מחכה כבר לפרק הבא... שבוע טוב לכולם אנה

ליןןןןן

New member
אני ההיפך...

מרוב שנבהלתי שהם עזבו את הזקנה על שולחן הניתוחים לא שמתי לב לדיאלוג....
מה היה כ"כ סוחף

Elizabell

New member
הינהף ניראה לי, עונה על הכל,

שון שרף את הראש, כפי שגלי אמרה, בגלל שלפני, שון נפגש עם המטורף שחיבר חלקים שונים של גופות אחרות לגופה אחרת. למטורף הזה היה גם תסביך ><, הוא שכב עם אחותו והרג אותה אחר כל. בפגישה בכלא עם שון, המטורף אמר לו שהם לא שונים כל כך, שון אמר שהוא גורם לאנשים להרגיש טוב עם עצמם, והמטורף אמר, שהוא לא שונה ממנו, כי גם הוא עושה את אותו הדבר, למתים, לגופות. (הפגישה בכלא התבצעה כדי לדון על הניתוח שיעשה שון לגופה, כי המטורף רוצה את הראש, וגם הוא אמר שאם הוא, שון, ישרוף את הראש, הוא יחזור ויתנקם בו). עכשיו בעניין השיחה בסוף, שוןן עזב באמצע הניתוח כי הוא לא היה יכול לשאת זאות יותר, בגלל שאישה מבוגרת כל כך שהדבר האחרון שצריך לעניין אותה זה איך היא נראית, והיא מבוגרת מידי כדי להיות רדומה כל כל הרבה שעות. וגם -> בעקבות השיחה עם המטורף, הוא הרגיש שהוא עושה משהו לא טוב, משהו פגום, ולא להפך, משהו שמנסה לתקן את הפגם. בנוסף המשפחה שלו מתפרקת, החברות שלו עם כריס כבר לא משהייתה, אז אין לו את המוטיבציה להמשיך, העסק מתפרק, ובדיוק עכשיו הוא פשוט לא מסוגל להתמודד, וכשכריס שאל אותו, "מה אתה מתכוון לעשות?" שון אמר: "לראשונה בחיי, אני לא יודע." וחייך ויצא מחדר הניתוח. זה משהבנתי. אם אני טועה תקנו אותי.

ליןןןןן

New member
ואו ../images/Emo51.gif רבה על הפירוט../images/Emo70.gif

רק לא הבנתי ראיתי קטע שהוא אמר שהוא אוהב את אחותו, אז למה הוא הרג אותה
ומזתומרת "עושה אותו דבר לגופות"
זה היה חד פעמי שהוא חתך את אחותו, או שהוא עושה את זה בקביעות לגופות
סורי על החפירה...

Elizabell

New member
עונה ...

ברור שהוא אוהב את אחותו, אבל הוא מטורף, הדבר הראשון המטורף שעשה איתה זה שהוא שכב איתה, שנית, הוא הרג אותה כי משוגע על כל הראש. הוא עשה את זה גם לגופות אחרות, אני מתכוונת לחיבור חלקים שונים שח גוף אחד לגוף אחר. אז שון היה צריך לתקן את משהיה. אבל המטורף רצה שהראש של אחותו ישאר, ושון שרף אותו. עזבי, זה נורא, בשביל מה לך לדעת את כל הפרטים האלה? חחחחחחחחחחח
שיהיה...

RenanaD

New member
האמת? לא התלהבתי מהפרק השבוע ../images/Emo131.gif

בדר"כ כל פרק משאיר אותי המומה לגמרי, אבל השבוע זה לא קרה. פשוט הביאו נושא חדש לגמרי וכרגיל, קישרו אותו למצב המתדרדר של שון וכריסטיאן. התסריטאים מסוגלים ליותר
עוד דבר שאכזב אותי היה ההתעלמות הגלויה ממאט, קיט והמבתר. מתחילת העונה מדברים בעיקר עליהם, ועכשיו פתאום שכחו מהם לגמרי? דבר אחד ממש שימח אותי: ג'ינה חזרה! דמות כה מצחיקה ושווה
בחיי, איך שהיא הוציאה את ג'וליה סתומה! קצת מחמאות, ליטוף קטן לאגו, וג'וליה מסובבת על האצבע הקטנה שלה
ד"א-מה לדעתכם יקרה הלאה עם הספא? אני צופה הצלחה אדירה שתגרום לקנאה ויריבות בין שון וג'וליה ובין כריסטיאן וההיא

ליןןןןן

New member
../images/Emo27.gifחחח ../images/Emo6.gif נכון../images/Emo70.gif ג'וליה

השתכנעה מהר מידי..
חשבתי יקח לה לפחות פרק להשתכנע

למעלה