הינהף ניראה לי, עונה על הכל,
שון שרף את הראש, כפי שגלי אמרה, בגלל שלפני, שון נפגש עם המטורף שחיבר חלקים שונים של גופות אחרות לגופה אחרת. למטורף הזה היה גם תסביך ><, הוא שכב עם אחותו והרג אותה אחר כל. בפגישה בכלא עם שון, המטורף אמר לו שהם לא שונים כל כך, שון אמר שהוא גורם לאנשים להרגיש טוב עם עצמם, והמטורף אמר, שהוא לא שונה ממנו, כי גם הוא עושה את אותו הדבר, למתים, לגופות. (הפגישה בכלא התבצעה כדי לדון על הניתוח שיעשה שון לגופה, כי המטורף רוצה את הראש, וגם הוא אמר שאם הוא, שון, ישרוף את הראש, הוא יחזור ויתנקם בו). עכשיו בעניין השיחה בסוף, שוןן עזב באמצע הניתוח כי הוא לא היה יכול לשאת זאות יותר, בגלל שאישה מבוגרת כל כך שהדבר האחרון שצריך לעניין אותה זה איך היא נראית, והיא מבוגרת מידי כדי להיות רדומה כל כל הרבה שעות. וגם -> בעקבות השיחה עם המטורף, הוא הרגיש שהוא עושה משהו לא טוב, משהו פגום, ולא להפך, משהו שמנסה לתקן את הפגם. בנוסף המשפחה שלו מתפרקת, החברות שלו עם כריס כבר לא משהייתה, אז אין לו את המוטיבציה להמשיך, העסק מתפרק, ובדיוק עכשיו הוא פשוט לא מסוגל להתמודד, וכשכריס שאל אותו, "מה אתה מתכוון לעשות?" שון אמר: "לראשונה בחיי, אני לא יודע." וחייך ויצא מחדר הניתוח. זה משהבנתי. אם אני טועה תקנו אותי.