buried myself alive
L Lies for the Liars New member 1/7/07 #17 אעאעאאע;;../images/Emo176.gif אני גרועה בזה, למישהו יש רעיונות איזה שירים להשוות?:O |שוב|
R Rose131 New member 1/7/07 #19 אין מה להשוות את האלבום הראשון לשני../images/Emo3.gif הראשון פשוט יותר טוב ברוב המקרים לדעתי.
L Lies for the Liars New member 1/7/07 #21 ../images/Emo45.gifאני מסכימה.../images/Emo176.gif אז אולי לעשות את הראשון עם השלישי? כי השלישי פצצה^.^
../images/Emo45.gifאני מסכימה.../images/Emo176.gif אז אולי לעשות את הראשון עם השלישי? כי השלישי פצצה^.^
G GD ROCKS New member 2/7/07 #27 אני אומרת לעשות פעם אחת שירים רק מהשלישי. כי שירים מהשלישי נגד הראשון או משהו כזה די ברור מה תיהיה התוצאה D: (טוב או שבעצם לא בכל המקרים. טוב תעשו מה שבא לכם קיצור D
אני אומרת לעשות פעם אחת שירים רק מהשלישי. כי שירים מהשלישי נגד הראשון או משהו כזה די ברור מה תיהיה התוצאה D: (טוב או שבעצם לא בכל המקרים. טוב תעשו מה שבא לכם קיצור D
F FallOutGirl New member 3/7/07 #39 ../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifAll That Iv'e Got WTF? מה אני עושה כאן? הממ.. טוב פעם ראשונה שלי כאן.
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifAll That Iv'e Got WTF? מה אני עושה כאן? הממ.. טוב פעם ראשונה שלי כאן.
S ScreamingForSomethin New member 3/7/07 #40 All That Iv'e Got../images/Emo223.gif כי את שניהם לא שמעתי הרבה זמן ואותו הכי בא לי לשמוע עכשיו