שרשור סופשבוע

Rose131

New member
ראררר

שיר השבוע של היוזד: אממ. ליאר ליאר הזה שיר השבוע לא של היוזד:כלמיני אלבום השבוע [חסר לכם שלא LFTL]:מה, ברור שLFTL להקת השבוע:דהיוזד קליפ השבוע:דהבירדאנדהוורם ספר/תוכנית/סרט השבוע:למצוא את ארץ לעולם לא תמונת השבוע:איןליכוח מה אתם שומעים עכשיו?:הרגע נגמר all that i've got והתחיל the bird and the worm

משעמם פה טילים!!!!

שיר השבוע של היוזד:Used - On My Own The Used - The Bird and The Worm שיר השבוע לא של היוזד:שמעתי הרבה!!!!!!!!! Relient K - Be My Escape Funeral For A Friend -You Want Romance? BLINK 182 - Always 3 Doors Down - So I Need You Within Temptation - Frozen In Too Deep- sum 41 From First To Last-featuring some of your favorite words fall out boy - get busy living or get busy dying Actic Monkeys-Favourite Worst Nightmare the smiths-RUBBER RING the smiths-THE QUEEN IS DEAD Shimmy Shimmy Quarter Turn -Hellogoodbye hellogoodbye-Call N Return אלבום השבוע:LFTL ו-"Hellogoodbye" להקת השבוע:THE UDSED ו-hellogoodbye קליפ השבוע:BLINK 182 - Always hellogoodbye-Call N Return וכמובן -The Bird and The Worm ספר/תוכנית/סרט השבוע:ליטל מיס סאנשיין והסרט האהוב עלי הכי בעולם- פרינסס בראיד תמונת השבוע:hellogoodbye אני אוהבת אותם!!!!!!!!!!! מה אתם שומעים עכשיו?:Staind - It's Been Awhile

Luna Sphere

New member
ל-AM אין שיר שקוראים לו FWN.. אני מניחה

שהתכוונת לאלבום P: (תצטרכו להתרגל אליי ולחפירות שלי עליהם)

זה בסדר.. חברה שלי פשוט נתנה לי דיסק

עם שירים שלהם ואמרה לי שככה קוראים לשיר....

Luna Sphere

New member
נכוןןןןןןןןן

paralyzed by the same old antics back and forth like some walking spastic how can a fist fight be romantic thinking back now will you ever feel the same

Luna Sphere

New member
D:

שיר השבוע של היוזד: אממ כעיקרון liar liar או paralyzed שיר השבוע לא של היוזד: i'm not sorry- the pigeon detectives אלבום השבוע: ברור שLFTL!!!!!! להקת השבוע: היוזד P: קליפ השבוע: the bird and the worm ספר/תוכנית/סרט השבוע: שום דבר חחח תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: Find a Way

עונהP:../images/Emo176.gif

שיר השבוע של היוזד: המ, האלבום החדש^^. wake the dead שיר מקסים. pretty handsome paralyzed the ripper [התחברתי אליהם הכי הרבה בשמיעה ראשונה.] שיר השבוע לא של היוזד:יש המון ואין לי כוח. אלבום השבוע [חסר לכם שלא LFTL]: Lies for the Liars כמובן, וגם החדש של FFAF. להקת השבוע: דה יוזדP: קליפ השבוע: דה בירד אנד דה וורם. ספר/תוכנית/סרט השבוע: שודדי הקאריביים 2, -בהכנה ל-3
תמונת השבוע: ייאי, זה מתקרב
מה אתם שומעים עכשיו?: paralyzed

Lintu666

New member
mine

שיר השבוע של היוזד:pRETTY HANDSOME AWKWARD והוספיטל שיר השבוע לא של היוזד: ממ.. לא שמעתי כ"כ הרבה מוזיקה השבוע אלבום השבוע:- להקת השבוע: דה יוזד קליפ השבוע: FALLEN LEAVES של בילי טאלנט ספר/תוכנית/סרט השבוע:- תמונת השבוע: אני פקאצה מה אתם שומעים עכשיו?: את ציוץ הציפורים

FFTL

New member
../images/Emo61.gif עזבי פאקצה. יש לך ואמפייר! ../images/Emo99.gif

Lintu666

New member
הו יה.

חלום.
האמת שיש לי אותו כמעט שנה כבר ואחד מהם עקום אבל אני פשוט מתעצלת להתחורר מחדש מה גם שפתאום זה התחיל להפחיד אותי חח אני תמיד נלחצת מוות כשאני נכנסת לחדר החירורים הזה. הבעיה היא שעד שיהיה לי אומץ ייקח לחור שלי כבר אלף שנה להיסתם
חפרתי ><

Lintu666

New member
../images/Emo9.gif

אם אני זוכרת נכון גם לך יש עיניים דיי מדהימות P:

O L g i T

New member
~מסמיקה~

well thank you
[תאמת יותר הוחמאתי שמישהו פה בכלל יודע איך אני נראית חחח]

Lintu666

New member
חח אני יודעת כי שתינו גם באופנה אלטרנטיבית

ואני זוכרת שהעלת תמונות שלך וחשבתי "וואו!"

bloody marey

New member
אין לי כותרת תתמודדו P:

שיר השבוע של היוזד: pretty handsome awkward שיר השבוע לא של היוזד: Muse -Stockholm Syndrome Muse -Butterflies and Hurricanes My Chemical Romance - Kill All Your Friends Heaven Help Us - my chemical romance אלבום השבוע [חסר לכם שלא LFTL]: ברור שLies For The Liars ולי שי אותו על המחשב P: להקת השבוע: the used
קליפ השבוע: Biffy Clyro - Living is a Problem Becuase Everything Dies billy talent- surrender ספר/תוכנית/סרט השבוע: גיבורים
פיטר פטרלי
תמונת השבוע: אין לי כח לעלות :S מה אתם שומעים עכשיו?: billy talent- surrender שבוע טוב =]

O L g i T

New member
מיין

שיר השבוע של היוזד: תאמת אין.. ולמה כולם ככ מתלהבים מפריטי האנדסום? השיר לא משו שיר השבוע לא של היוזד: איזה שיר ברוסית חח אלבום השבוע [חסר לכם שלא LFTL]: האמת שלא.. אין להקת השבוע: pendulum קליפ השבוע: אין ספר/תוכנית/סרט השבוע: another gay movie מה אתם שומעים עכשיו?: pendulum - masochist

למעלה