מחפשים ושואלים

night 2

New member
דרוש\ה מתאמנ\ת למאמן במסגרת הסטאג'

דרוש\ה מתאמנ\ת למאמן במסגרת הסטאג' . אם אינך יודע דבר על אימון , אך יש תחום בחייך שאתה מעוניין בשינוי , ואינך בעל מודעות עצמית ורצון להגשים את השינוי . אנא פנה אלי בהקדם . אימון זה הינו במסגרת סטאג' ואינו כרוך בתשלום . בתודה מירה

byly

New member
אני זקוקה למאמו אישי

שידריך אותי ,שיגיד לי מה אני אמורה לעשות עם עצמי.

shosh arie

New member
אני זקוקה למאמן אישי

שלום byly, באיזה תחום את מעוניינת להתאמן? מה את רוצה להשיג? לשנות? מהמשפט הקצר שכתבת נראה שבהירות הוא אחד הנושאים. תוכלי לפרט יותר? שוש אריה מאמנת אישית ועיסקית ADD, Career, Business & Life Coach www.vcoda.co.il

byly

New member
אני ללא מקצוע ../images/Emo201.gif

ללא תואר ,תמיד עובדת בעבודות מזדמנות ,תמיד נמצאת במעגל של חיפוש אחר המקום שלי. הזוגיות כך אני מניחה ,כרגע לא משהו ,אוליי זה זמני . אני עדיין רווקה ,כל המשפחה בבית נגדי ,כולם יורדים עליי וחושבים שאני משוגעת. לפני שבוע ,רציתי לדעת על המצב הזוגי ,ישנה ברדיו חיפה ,תוכנית עם מכשפה. הפקס לא הוקרא בשידור ,גם לא ביום ראשון ,והמכשפה שמיודדת עם אחותי ,בסוף אמרה ברדיו את השם שלי ושאני משוגעת . תגידי ,זה בסדר ? בסך הכל רציתי לדעת מתיי הפקס שלי יוקרא בשידור כמו כל מאזין טיפוסי.

1112221

New member
אימון אישי

קראתי את ההודעה ואני חושבת שפנייה ברדיו חיפה לריקי קיטארו היא צעד לקראת שינוי מיוחל עם לקיחת סיכון... אשמח לשוחח איתך על מעגל החיים - המקצועיים/ זוגיים/ פנאי/משפחה ועוד.. ואיך אפשר לחולל שינוי באמצעות האימון האישי אשמח לשלוח לך בדואל את פרטיי ומהו אימון אישי ומי אני. מתגוררת בחיפה אשמח כן להפגש לשיחת היכרות לא מחייבת. טל ליצירת קשר 054-7754855 אירית שעל

IrisPeleg

New member
מאמנת אישית

שלום אשמח לשמוע מאיפה את בארץ ולבדוק האם אוכל לעזור. את יכולה לקרוא על פרטים באתר שלי http://www.irispeleg.com תודה

byly

New member
../images/Emo201.gifאני גם יכולה להוסיף

שהיה לנו במשפחה המורחבת ,דוד שעשה לעצמו מעשה נורא. ככל הידוע לי ,(הספקתי להכיר אותו 13 שנה פה ושם) הוא תמיד חיפש את עצמו ,ולפעמים אני מרגישה כמוהו ולא רוצה להגיע למצב שלו.

BellA עלמה

New member
אימון אישי לסטודנטית לקויית למידה

בשנה הבאה אני מקווה להתקבל ללימודים בעבודה סוציאלית (עדיין לא קיבלתי תשובה . בגלל המלחמה בצפון העריכו את תקופת ההרשמה) אני לקויית למידה ומחפשת מאמן אישי coach שפשוט יעזור לי להתארגן עם החומר יעזור לי בניהול זמנים ולהיות יותר מאורגנת בזמן ובכלל. ניסיתי בעבר ללמוד כל מיני תחומים ולא הצלחתי. האם יש כזה דבר אימון אישי לסטודנטים עם לקויי למידה?

tlingit

New member
הי ../images/Emo13.gif

יש בהחלט אימון אישי לסטודנטים עם לקויי למידה אני מאחלת לך בהצלחה
מאמנים בתחום מוזמנים לפנות אל BellA עלמה במסרים אישיים

שול6

New member
אימון לבעלי לקויות למידה

עלמה שלום! בוודאי שיש אימון אישי לסטודנטים לקויי למידה ובעלי קושי בקשב ובריכוז. אם תהיי מעונינת בפרטים נוספים אשמח לעזור. אני עוסקת באימון אישי לחיים לבעלי לקויות למידה וקשב וריכוז. תוכלי ליצור קשר . שולמית לוי טל' 054-5919285

טועה3

New member
צריך יעוץ לגבי מקצוע!

אין לי כסף למאמן אישי, אך אתם עובדים עם כל מיני אנשים אז אולי תוכלו לייעץ לי, וזה די דחוף אני אוהב כלבים ושקלתי ללמוד אילוף כלבים, הבעיה הינה שזה מאוד יקר(כמו לימודי באוניברסיטה) אך זה מילא, הבעיה היא שאני לא יודע איך אוכל לעבוד בכך. לי אין כסף להקים פנסיון/כלבייה משל עצמי ואם כך אז אצטרך לעבוד אצל אחרים ולפי כל האנשים שיש להם כלב ושאלתי אותם, אף אחד כמעט לא הזמין מאלף אליו הביתה ושילם ממיטב כספו, הרוב פשוט הסתפקו בעיצות מפורומים או מאנשים אחרים שמבינים, ומי שכן מאלפים אלו אולי אנשים שקונים כלבים גזעיים ממגדלים, וענף זה בשנים האחרונות פחות פופולארי כי אנשים מעדיפים לאמץ כלבים-וכלבים כאלו לא זקוקים בד"כ לאילוף. עוד בעיה היא שאם אני מאלף כלב מסוים אז אח"כ נגמרה שם העבודה ואח"כ צריך לחפש לקוח אחר ושוק זה הוא מאוד קטן, האם כדאי לי לנסות את זה בכל זאת או לשמור את זה בתור תחביב וללמוד מקצוע אחר? ההרשמה בקרוב וחשוב לי לדעת אם כדאי לי לנסות! תודה למי שיוכל לייעץ

IrisPeleg

New member
למה דווקא אילוף כלבים ?

שתי שאלות לי אליך: 1. למה החלטת דוקא על אילוף כלבים ? לא נשמע שאתה בטוח בזה. כפי שגם אתה כתבת לא כל חובב דגים הופך דייג במקצועו 2. האם בחנת אופציות אחרות ?

טועה3

New member
כי זה משהו שאני אהנה לעשות

אותו, ואם אוכל לעבוד בזה, זה יהיה מצוין. מה שאני שואל זה האם יש למישהו כאן ידע אם יש בזה עבודה או לא. יש לי תואר ראשון במדעי החברה, אז אני יכול להמשיך ללימודי תעודה של מידענות-שבזה אני יודע שיש עבודה בד"כ, אך זה לא משהו שאני כ"כ אוהב לעשות, ז"א אני אעדיף לעבוד עם כלבים.

IrisPeleg

New member
האם אלו שתי האופציות היחידות

טועה יקר, אני לא רוצה להשמע נודניקית וקצת קשה לאמן מישהו בכמה תשובות בפורום אך התחושה שלי שאתה מחפש מטבע מתחת לפנס מבלי לחפש סביב. מה אני מנסה להגיד: 1. אני חושבת שאתה צודק ביותר ושמאוד חשוב לבחור מקצוע שאוהבים ושמתאים לאישיות. 2. האם בדקת או שאתה יודע בדיוק במה כרוך אילוף כלבים. אני לא מכירה את זה הרבה, אבל אני יכולה לחשוב גם על צדדים לא נעימים 3. אתה מאד צודק בטענה שאינך מעונין להתקע עם מקצוע שאינך אוהב בגלל שלמדת אותו. אני למשל למדתי מדעי המחשב ואפילו עסקתי בזה 22 שנה אבל לא אהבתי את זה. ולכן שיניתי כיוון. אבל אולי כדא לבחון עוד כיוונים

טועה3

New member
כבר בחנתי הרבה אופציות

כלבים ובע"ח זה מה שאני אוהב, מידענות וספרנות זה מקצוע שאני יודע שאוכל למצוא בו עבודה, אמנם לא להרוויח המווון אבל מספיק כדי לחיות. ואם את החלפת מקצוע שלא אהבת ולמדת אימון אישי במקום, אז את יודעת כמה חשוב זה ללמוד משהו שאוהבים. לגבי אילוף כלבים, ביררתי במה זה כרוך, איפה שאני הולך ללמוד זה שיטה הומנית יותר-לפי האינסטינגטים של הכלב והאופי שלו, אם זה היה מעורב עם מכות וכו' אז לא הייתי לומד את זה, אבל לכן זה גם יותר יקר, אמנם יש לי חסכונות ואין לי ילדים לפרנס, אם זה היה זול-משהו כמו 5,000 ש"ח אז בטוח הייתי לוקח את זה.

IrisPeleg

New member
בעית פרנסה

ברור לי שאתה רוצה לעסוק בזה כי אתה מאד אוהב את זה ולא בגלל שסיפרו לך שיש בזה הרבה עבודה כמו שאני עשיתי.... אבל, בעית הפרנסה היא לא קטנה כפי ציינת בהודעה הראשונה שלך ולכן צריך אולי להעלות עוד אפשרויות שמתאימות לך. אופציה נוספת היא להגדיר תוכנית עבודה שבה תתחיל עם מקצוע המידענות והספרנות ובזמן זה תתחיל ללמוד את מקצוע האימון ולעצב נישה משלך כפי שהוצע לך.

למעלה