מחפשים ושואלים

bridges

New member
אילוף כלבים

אנחנו לא עוסקים כאן במתן ידע ספציפי אלא במתן שאלות שאולי יאפשרו לך להיות יותר ברור לגבי בחירותיך. אני רואה שאתה שוקל את האפשרויות שלך בכובד ראש ורוצה לעסוק בעבודה שתאתגר אותך ותלהיב אותך. אז אני מזמין אותך לפני שאתה חושב על העניינים הפרקטיים (שהם חשובים אבל שים אותם בצד): 1. האם אילוף כלבים זה הגשמת חלום שלך? עד כמה אתה מוכן להשקיע ולהעז כדי לעסוק בזה? או אולי זה פשוט משהו נראה יותר נחמד מאשר עבודה במידענות? אם כן אז: 2. אם תשובתך היא כן אז מה אתה יכול להביא שיהיה ייחודי בתחום הזה של אילוף כלבים? אם לא אז מה החלום שלך?

טועה3

New member
../images/Emo69.gif

הגשמת חלום? זה משהו שמושך אותי מאוד ואהנה לעשות אותו, יש לי חלומות שונים, אפשר להגיד שאחד מהם זה לעבוד עם כלבים ובע"ח(שאני מעדיף אותם פי מאה על בני אדם שמלאים בשחיתות, צביעות ורוע) מאשר סתם במשהו משעמם במשרד או בספרייה-אלו עבודות שעושים כדי להתפרנס ולהסתדר/לשרוד, אני לא רוצה סתם להתפשר על משהו אפור. 2. ייחודי בתחום אני לא יודע בדיוק, ברור שאני אנסה, אבל לפחות בהתחלה עדיין אי אפשר להיות ייחודי.

GenerationMe

New member
מתלבטת בנוגע לאימון

אני מתחילה לחשוב שאולי אני בעצם זקוקה למאמן/ת. אבל, מהקצת ששוטטתי בפורום הבנתי שצריך לבוא עם מטרה מוגדרת. מה זאת אומרת מטרה מוגדרת??? הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא ממוקדת ואני רוצה עזרה בלהתמקד, אז איך אני אגדיר מטרה? אני אפילו לא יודעת איזה סוג אימון אני רוצה / צריכה.

IrisPeleg

New member
לא חייבים מטרה מוגדרת

כנראה שיש המלמדים אימון שצריך מטרה מוגדרת אבל למרבית המתאמנים שאני מכירה אין כזו ולשם כך הם באו לאימון למצוא את הדבר המתאים להםץ לאחר שמוצאים את זה, מתחיל השלב בו בודקים אייך מגיעים לשם בדרך שתתאים ביותר למתאמן

מטרה אימונית

רבים המתאמנים המגיעים לאימון ללא מטרה או ידיעת המטרה באופן ברור, חלק מהאימון הוא בדיקה של מטרה זו והחלטה במה להתאמן. מזמינה אותך לבדוק במה יש לך פער בין המצוי בהווה לרצוי שיהיה לך בעתיד. בהצלחה אשמח לסייע אירית שעל מאמנת אישית ועסקית .net.ilirit99@012

שול6

New member
התלבטות לגבי אימון

רבים האנשים הפונים לאימון מצויים במצב בו את מתארת. אינך צריכה לבוא עם מטרה מסוימת ולא עם הכנה כלשהי.את צריכה להביא את עצמך כפי שאת, עם השלמות שלך. במהלך הפגישה הראשונה, את תתוודעי יותר לתהליך האימוני ולאיך הוא יכול לסייע לך ובסופה תוכלי להחליט אם תהליך כזה מתאים לך. אשמח לעזור שולמית [email protected]

למעלה