סיכום סופשבוע

Dark chocolate

New member
../images/Emo99.gifאניניניני../images/Emo211.gif

הדבר הטוב של השבוע: קולנועעעע
הדבר הרע של השבוע:
מאכל השבוע: גלידה
בילוי השבוע: קולנועעעעע
משהו מצחיק מהשבוע הזה: אין
תכנית השבוע: הופעה
קרן
פלסססססס
שיר השבוע: "עוד יום" של המלכה הנ"ל
במילה אחת ומסכמת, השבוע היה: כיף

../images/Emo214.gifאיזה סרט ראית בקולנוע?../images/Emo9.gif

ובאיזה ערוץ הייתה הופעה של קרן?

Dark chocolate

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo211.gif

ראיתי את הסרט "קליק-לזפזפ את החיים".. לא נהניתי במיוחד
ואת ההופעה אני הולכת לראות ביום רביעיייייי

../images/Emo214.gifלא שמעתי עליו ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

ורק ביום רביעי? שמעתי גם איזה תכנון שיש לך ליום שישי... יכול להיות?

../images/Emo214.gifאז כנגד כל הסיכויים...

את תחליטי מה שבטוח ואני אעזוב את ה'אולי' האומלל בשקט. ^בזמן האחרון אני משתמשת ב'אולי' יותר מדיי...
^

°°NaTaLi°°

New member
שלי

הדבר הטוב של השבוע: יום שני כוכבי כוכב נולד הופיעו באשדוד הדבר הרע של השבוע: אממ היום הזה!!! עדיף שלא תשאלו!! מאכל השבוע: אממ חומוס בילוי השבוע:אתמול התארחתי בפיקניק אם דודים שלי וחברים שלהם משהו מצחיק מהשבוע הזה: אתמול בפיקניק שהתארחתי אם דודים שלי- רצתי אחרי איתי(בן דוד שלי) ,כשהלך לנערים שהיו ממולינו לקח משהו בצבע אדום, באתי לקחת את זה מימנו,והוא הפיל את זה חללריצפה וכל המאכל הזה נפשך לי לחולצה ולפרצוף...(לא נעים חח-אבל מצחיק חח) תכנית השבוע: זואי 101,השיר שלנו שיר השבוע: אממ אין לי משהו ספציפי השירים ששמעתי הכי הרבה השבוע הם שני שירים ששרה חברה שלי(מייקי) "בבוגי" בערוץ ניקולודיאון... במילה אחת ומסכמת, השבוע היה: נחמד חח

°°NaTaLi°°

New member
חח:)

סולי גנבה אותי... שלשום עשיתי בייביסיטר לילדה שאני מתה עליה!! בשם אושר(היא היתה בגן של אמא שלי שנה שעברה-אני בקשר איתה ואם ילדה בשם רותם... בקשר טוב,איתה הכי הרבה).. וישנתי אצלה-בקשה של הילדה מי יכול לסרב חח? יום למחרת דודה שלי "חטפה אותי" ונישארתי אצלה יומיים... בדרך לבשתי את הבגדים שלה חח לא תיכננתי להישאר לישון אצלה עד יום שישי חחח

chen1682

New member
תגובה ראשונה שלי בפורום

נכנסתי מקישור של פורום אחר, אז אני..... ככה: הדבר הטוב של השבוע: שנפגשתי עם ידיד ממש טוב שלי שהכרתי בתאילנד אחרי שלא ראיתי אותו 4 חודשים :) הדבר הטובים של השבוע: יוממולדת! לפני יומוים :) 16.8 הדבר הרע: שלא ראיתי את אבא שלי כל השבוע..... מאכל השבוע: ניגוב חומוס בילוי השבוע: לונה פארקלונה פארק עם חברים בזכות היומולדת שלי! חח [16.8] משהו מצחיק השבוע: OMG צ'נדלר בינג! שעלינו על האנקונדה אז צעקנו את זה חח תכנית השבוע- בוי או די - סיפורי ג'ינג'ר חח שיר השבוע- מכה אפורה!! במילה אחת: שבוע הכי מושלם והכי כיפי שהיה לי החופש הזה!! קוראים לי חן וזו היא התגובה הראשונה שלי בפורום! מקווה לכתוב בו עוד! :)

../images/Emo214.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifבאיחור../images/Emo9.gif

אני כ"כ שמחה לקרוא שהיה לך שבוע מושלם
, לכל אחד מגיע להיות הכי מאושר שבעולם ביומולדת שלו, ועדיף להמשיך את האושר הזה ככל שרק ניתן...
אני אשמח אם תכתבי קצת על עצמך בשרשור ההיכרות שנמצא בהמשך הפורום בת כמה את
ברוכה הבאה, מקווה שתשתלבי ותהני

dashush

New member
עונהה../images/Emo192.gif

הדבר הטוב של השבוע:חבר חדש
הדבר הרע של השובע:אין כזה מאכל השבוע:פסטה מעולההה שאמא הכינה בילוי השבוע:יציאה עם שכנה לספסל ליד הבית
משהו מצחיק מהשבוע הזה:כל השבוע כל היום רק צחקתי אבל היום היה משהו מצחיק שראינו את אח של שכן שלי מסתקל מהחלון עם משקפת חחחח
תכנית השבוע:השיר שלנו(ניגמר
) שיר השבוע:massari-by easy ויש עוד אחד: אהבה אסורה-אליאור אלון ודוד בודה במילה אחת ומסכמת, השבוע היה:קורעעעעע(מצחוק כמובן)

למעלה