שרשור קעקועים

2MayaN2

New member
למישהו בא לתת לי תרגום חופשי לזה?../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif

StayAwake

New member
אם הייתי יודעת בעצמי../images/Emo6.gif

הוא איבד אותי כבר באמצע המשפט

StayAwake

New member
../images/Emo41.gifידיים

רוב הקעקועים של זאק על הידיים קשורים למים. דגים

StayAwake

New member
../images/Emo126.gifספינה #2 - אחרי

(אם רק היה שם איזה דגל ישראל קטן...
)

2MayaN2

New member
ממתי כל הקעקועים האלה?../images/Emo2.gif ../images/Emo221.gif

לא ידעתי לא על זה ולא על הספינות והדגים

StayAwake

New member
../images/Emo41.gifזאק באופן כללי../images/Emo6.gif

כי אין לי ניסוח אחר. רוב הקעקועים

Xx Haley xX

New member
שיעשה שרבול על היד+ קצת על החזה.

הכי יפה מאשר שכל אחד תקוע בעל מקום. כי כאילו הם קרובים.XD הכי יפה שיעשה שרבול.XD רק היום דיברתי עם אמא שלי על קעקועים והודעתי לה שאני עושה לא משנה מה!XD והיא אמרה לי, "אני מסכימה לך רק פרפר על התחת. או פרח או פיה". XD ואנ יכזה פחחחחחחחחחחחXD למה נראלך שאני אעשה קעקוע מעפן כזה וחסר חשיבות ועוד שם?XD פיה יש מצב, אבל אני ממש לא רוצה! כאיל וזה קעקוע, אני צריכה להיות שלמה איתו ולרצות ולאוהב אותו. הוא לא ירד לי!XD ואנ ירוצה דרכון. והיא עושה לי "לא" רק כי זה דרקון/XD אז אמרתי לה כן כן, את תיראי, נדבר על זה שאני אלך לעשות את הקעקוע עוד כמה שנים. ואחי בכלל. D: הוא רוצה לעשות שרבול על הרגל ואני סופר בעד!!XD וגם הוא רוצה להמשיך את הקעקוע שיש לו על הכתף.XD

StayAwake

New member
שרבול על הרגל זה ממש מגניב../images/Emo6.gif

אבל זאק מושלם ככה, לא חייב להוסיףP:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo55.gif עכשי והוא רק מושי.:)

הייתי מסדרת לו איזה שרבול סוף שיראה נורמאלי.XD

2MayaN2

New member
חחחחחחחח "פרפר על התחת"../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

אם את עושה קעקוע באמת תעשי משהו שתיהי שלמה איתו ולא סתם משהו שימאס לך ממנו עוד כמה שנים.... אני ממש רוצה קעקוע אבל ההורים שלי פסלו את זה עד גיל 18...אז נחכה שנה
והתכנון שלי זה משהו קטן, אני רוצה של תו מוזיקה:) ואני בעד הקעקוע של אח שלךD: קעקוע לבנים על הכתף שנמשך לחזה זה הכי יפה

Xx Haley xX

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo6.gif אני יודעת.XD

אני כבר יודעת איזה קעקוע אני רוצה. אני יודעת כבר שנים, מאז שהייתי עוד יותר צעירה. ~כאילו שאני כבר ממש קשישהXD~ ת'אמת זה שני קעקועים ביחד כזנה, אבל את השני אני לא יכולה לעשות עד אחרי הלידה, למרות שזההגב התחתון, זה עושה סיבוחים. והחלק השני זה למעלה בגב-כתף כזה. משהו בנוני אבל מגיע כנראה כמעט עד הקהקוע השני שלמטה בגב ומחבר תם.XD אז הקעקוע יושלם עוד המון זמן.ובכלל אל התחלתי לעשות אותו. קודם אני רוצה לרדת עוד במשקל ואז.XD חח נכון.
זה מה שזאק צריך לעשות. אחי עושה ברגל.XD וביד עצמה. אני מקווה, כי זה שמקס.XD ובהצלחה לך! D:

למעלה