She said it's time I open my eyes

רעוּת

New member
../images/Emo218.gif She said it's time I open my eyes

תענו, ביצ'ס. השקעתי בזה 5 דקות שלמות
. מה ברור לכם כשמש
? מתי אתם לא כנים? בגדתם פעם (בחבר/ה)? מה אתם עושים כשחברה מעצבנת מתקשרת ומתחילה לחפור לכם
?! במה אתם טובעים
? אוהבים כלבים
? יותר ממה אתם צריכים? תבעתם פעם מישהו? תבעו אתכם? מה עמדתכם בנושא זנות? מה מחזיר לכם את האמונה אחרי שאיבדתם אותה
? ובמה אתם לא מוכנים להאמין? מה אתם עושים במקום לעזוב? למי אתם מתקשרים בעת צרה
? Put on your raincoat again cause even the sun's got a price on it? לְמה אתם מפחדים לפתוח את העיניים? מה ה- wrong band שאתם נמצאים בה?

S m e l l y Cat

New member
להלהלרעותי לה

מה ברור לכם כשמש? השמש. מתי אתם לא כנים? כשהנסיבות לא מאפשרות .. בגדתם פעם (בחבר/ה)? לא!11 מה אתם עושים כשחברה מעצבנת מתקשרת ומתחילה לחפור לכם?! אני נותנת להם לחפור >: במה אתם טובעים? ב אמבט של במבה אוהבים כלבים? כןן יותר ממה אתם צריכים? מזה תבעתם פעם מישהו? תבעו אתכם? לא מה עמדתכם בנושא זנות? אני חושבת שזה חבל מה מחזיר לכם את האמונה אחרי שאיבדתם אותה? מוזיקה
ובמה אתם לא מוכנים להאמין? בחייזרים בנתיים . מה אתם עושים במקום לעזוב? נשארים בדרך כלל למי אתם מתקשרים בעת צרה? לאמא Put on your raincoat again cause even the sun's got a price on it? לשמש אין מחיר טורי את מסוממת לְמה אתם מפחדים לפתוח את העיניים? כי י ש שם אנשים מפחידים!! מה ה- wrong band שאתם נמצאים בה? אני לא בלהקה.. המבין יבין. חחחחח סתם מה >; לא יודעת..

רעוּת

New member
../images/Emo46.gif these precioussss things

מה ברור לכם כשמש? הבל הבלים הכל ואין חדש תחת השמש
מתי אתם לא כנים? כשאני מעמידה פנים שאכפת לי. או שלא אכפת לי
. בגדתם פעם (בחבר/ה)? לא מה אתם עושים כשחברה מעצבנת מתקשרת ומתחילה לחפור לכם?! בדר"כ אני שמה את הטלפון על רמקול והולכת לעשות דברים אחרים. או שאני סתם הולכת לעשות דברים אחרים בלי לשים אותו על רמקול
. אבל זה נהיה קצת בעייתי יותר כשמדובר בשותפה שלך, למרות שיש לי דלת עם מנעול וזה
. במה אתם טובעים? אני לא, אני יודעת לשחות
אוהבים כלבים? הם לא מפריעים לי בדר"כ. חוץ מהכלב הפסיכוטי של חברה שלי שנושך אותי כל פעם שאני באה לשם. אז אמרתי לה "זה או אני או הוא", וכמו באנטומיה של גריי, לקח לה יותר מדי זמן לענות על זה
. יותר ממה אתם צריכים? חופש
תבעתם פעם מישהו? תבעו אתכם? לא, אבל לחבר שלי יש ראיון לפרקליטות ואולי הוא יתמחה שם ויתבע מלא פושעים רעים. סתם, לא, הוא ילך למשרד שמרוויחים בו כסף
. מה עמדתכם בנושא זנות? שעות גמישות, בלי בוסים (כלומר, אם אין לך סרסור), לא מתנגש עם לימודים, אפשר לקחת חופש בתקופת בחינות- נשמע טוב! מה מחזיר לכם את האמונה אחרי שאיבדתם אותה? אם איבדתי אותה כבר אז כנראה שכלום
ובמה אתם לא מוכנים להאמין? באלוהים, בפייסבוק, באנשים מה אתם עושים במקום לעזוב? מדחיקה למי אתם מתקשרים בעת צרה? אני מסתדרת לבד
Put on your raincoat again cause even the sun's got a price on it?
לְמה אתם מפחדים לפתוח את העיניים? לשבועיים הקרובים מה ה- wrong band שאתם נמצאים בה? לא יודעת, אולי קשרים מסוימים, אולי התחום שבחרתי ללמוד
http://www.youtube.com/watch?v=YWX6hCRrfsk תעבירו לדקה 7:45 ככה, יש פרסומת סמויה לטורי
. אה, ואז גם תענו ותפסיקו לעשות לי פרש'ס
זונות
.

S m e l l y Cat

New member
חח אופס

מקודם זה לא טען לי את האייקונים אז חשבתי סתם כתבת פייסבוק בלי כלום אז בגלל זה הגבתי את זה לא משנה בואי נתעלם בנונשלנט בואי נשרוק שרושרוק שרוק שרוק שרוק ..... פופופו..

behappy

New member
have a seat now

מה ברור לכם כשמש? שהיא תכף שוקעת ועוד הרבה לפניי מתי אתם לא כנים? כשיש לי כינים? בגדתם פעם (בחבר/ה)? אני מתכחשת לעברי האפל מה אתם עושים כשחברה מעצבנת מתקשרת ומתחילה לחפור לכם?! א. חברה מעצבנת היא לא חברה. ב. חפירות הוא שמי השני ולכן מי אני שאשפוט ג. תמיד יש כלים לשטוף/ מקרמה לארוג/ חתולים ללטף תוך כדי במה אתם טובעים? בלימודים
ולא רק שלי, חזרתי זמנית לכיתה ט'
אוהבים כלבים? מאוד מאוד מאוד יותר ממה אתם צריכים? מסטיקים. וריצות בוקר תבעתם פעם מישהו? תבעו אתכם? עיריית ירושלים, על כך שלא שילמתי קנס של 200 שח, כמעט עיקלה לי את החשבון
לא בריא מה עמדתכם בנושא זנות? יהרוס לי את חיי המין האישיים, אחרי שלא ארצה לעשות שוב מה שעשיתי כל היום מה מחזיר לכם את האמונה אחרי שאיבדתם אותה? ה-24 לספטמבר. בארץ. ובמה אתם לא מוכנים להאמין? בקיומם של ג'וקים באזור המחיה שלי מה אתם עושים במקום לעזוב? מתמודדים למי אתם מתקשרים בעת צרה? לקרבנות תועים. בעיקר החבר וקומץ חברים קשוב ששוטף כלים ואורג מקרמה, כנראה, תוךכדי שמיעת צרותיי Put on your raincoat again cause even the sun's got a price on it? יאללה יאללה. זה לא ירושלים פה, דה חורף איז אובר, בייב לְמה אתם מפחדים לפתוח את העיניים? כי מולי יש מאמר על אינדיאנים עם עוד 17 עמודים טו גו? מה ה- wrong band שאתם נמצאים בה? פרשתי בשיא ובתזמון מופלא ואני אפילו מקבלת תמלוגים. אז עכשיו בסיידר =]

behappy

New member
נצלש. יועוו תקשיבו. שמעתי את הזמרת הזו

שמשתתפת בכוכב נולד הבריטי וכל בריטניה רוחשת וגועשת בגללה ובגלל כיעורה חרף קולה המופלא, והיא אכן טובה. זהו שלום.

behappy

New member
yeah

עילגת אנוכי כמצה עבשה:| האשימי את הלימודים, כפרה

Sunflower Fairy

New member
I think it's perfectly clear../images/Emo204.gif

מה ברור לכם כשמש? השמש?
אמ, כבר לא כל כך הרבה דברים, לצערי. מתי אתם לא כנים? כמעט אף פעם. בגדתם פעם (בחבר/ה)? לא. מה אתם עושים כשחברה מעצבנת מתקשרת ומתחילה לחפור לכם?! הסימן תמיהה הוא כדי להעצים את זה? וזה לא קורה, כי אין לי חברות מעצבנות.
במה אתם טובעים? בקלישאות. וגם בלימודים, ובחובות, וכאלה דברים. אוהבים כלבים? כן, במיוחד את הכלב הז"ל שלי.
יותר ממה אתם צריכים? אין דבר כזה, יותר מדי. תבעתם פעם מישהו? תבעו אתכם? כן, ופה זה נגמר.|מסתוריואפל| מה עמדתכם בנושא זנות?
מה מחזיר לכם את האמונה אחרי שאיבדתם אותה? כמעט כלום, במיוחד אם היא אבדה עקב מעשים של קרובים. ובמה אתם לא מוכנים להאמין? שהכל לטובה. מה אתם עושים במקום לעזוב? אני עוזבת, אם צריך. זה כבר לא מפחיד אותי. למי אתם מתקשרים בעת צרה? אמא? או חברה טובה.
Put on your raincoat again cause even the sun's got a price on it?
זה נכון לגבי כל כך הרבה דברים. לְמה אתם מפחדים לפתוח את העיניים? למציאות האיומה.|גורלאכזר| אלא אם יש משקפי שמש, כמובן. מה ה- wrong band שאתם נמצאים בה? הייתי אומרת החיים, אבל זה יהיה כבר מוגזם מדי, אז אני אשתוק.

רעוּת

New member
חחח זה לא מוגזם מדי,

החיים זה לגמרי אוברייטד, עובדה שאף אחד לא חזר מהמוות, כנראה הרבה יותר טוב שם
.

Sunflower Fairy

New member
אמג את כל כך צודקת../images/Emo204.gif

לא חשבתי על זה ככה.
סתם, אני במצברוח של נזק, אנשים מתים וזה.

רעוּת

New member
אבל צריכים להיות שמחים ../images/Emo46.gif

מחר ערב חג וזה
. כמו שידיד שלי אמר לי היום- "לנו יש את המימונה ולכם יש את יום השואה".

:)

מה ברור לכם כשמש? החיים האלה מתי אתם לא כנים? כשמישהו\י עשה תספורת ממש מכוערת בגדתם פעם (בחבר/ה)? לצערי... מה אתם עושים כשחברה מעצבנת מתקשרת ומתחילה לחפור לכם?!חושב על משפט שיסיים את השיחה במה אתם טובעים? מוריד את האות "ע" ואז בלא לרושם הודעות כאלה אוהבים כלבים?כן עדיפות לחתולים יותר ממה אתם צריכים? מלא כסף תבעתם פעם מישהו? תבעו אתכם? לא מה עמדתכם בנושא זנות? אחלה כסף מה מחזיר לכם את האמונה אחרי שאיבדתם אותה? שמחר יום חדש ושהכל יהיה בסדר קוראים לזה אופטימיות ובמה אתם לא מוכנים להאמין? בהטפה מה אתם עושים במקום לעזוב? משתדל לזרום עם המצב למי אתם מתקשרים בעת צרה? לחבר טוב Put on your raincoat again cause even the sun's got a price on it? תנוחי.... לְמה אתם מפחדים לפתוח את העיניים?ירידה מרכבת הרים מה ה- wrong band שאתם נמצאים בה? תודה ליקום הכל טוב :)

figure it out

New member
../images/Emo42.gif Ginger is always sincere ...

מה ברור לכם כשמש? ששום דבר כבר לא ברור
קיטשי. אבל נכון. לצערי.. מתי אתם לא כנים? מתי שעדיף לי או לבן שיחתי שאני לא אהיה כנה
(או פשוט - מתי ששלא בא לי...
) בגדתם פעם (בחבר/ה)? לו רק הייתה לי מערכת יחסים....
מה אתם עושים כשחברה מעצבנת מתקשרת ומתחילה לחפור לכם?! מקשיבה...
בסבלנות. עד שהיא מסיימת לספר לי מה היא אכלה היום...
סתם.
יש אמפתיה. בתור חפרנית. במה אתם טובעים? שיחות לילה.. אוהבים כלבים? לפעמים. תלוי איזה. תלוי מתי. (לא את האלה הקטנים בפארק. שממש מתקרבים ואז רק נובחים בהיסטריה) יותר ממה אתם צריכים? זמן
תבעתם פעם מישהו? תבעו אתכם?
מה עמדתכם בנושא זנות? A girl's gotta do what a girl's gotta do...
מה מחזיר לכם את האמונה אחרי שאיבדתם אותה? דברים אקראיים. אם בכלל. ובמה אתם לא מוכנים להאמין? בדיאטות.
מה אתם עושים במקום לעזוב? נשארת ב"wrong band" עד שמסלקים אותי ממנה...
זה הכל טיימינג. למי אתם מתקשרים בעת צרה? תלוי. חברה? Put on your raincoat again cause even the sun's got a price on it? there's something believin in her voice...
לְמה אתם מפחדים לפתוח את העיניים? לערמות השיעורים במתמטיקה.
מה ה- wrong band שאתם נמצאים בה? למזלי יצאתי לבינתיים מ wrong band הביצ'יות של פעם. (איי בליב אין פיס...) (ביץ'.)
(סיפור דומה. אבל זה כבר שיר אחר.)

למעלה