She said it's time I open my eyes

noosh

New member
עוד מעט יבואו הימים החמים

משעמם לי. עוד מעט הולכים! מה ברור לכם כשמש? מה אני רוצה לעשות. מתי אתם לא כנים? כל יום שאני מרשה לעצמי לא לצייר. אבל חוץ מזה, אני משתדלת להיות הכי כנה שאפשר, גם עם עצמי. בגדתם פעם (בחבר/ה)? לא. מה אתם עושים כשחברה מעצבנת מתקשרת ומתחילה לחפור לכם?! אני אומרת לה, "לירון מאמי, אני עם חברים"
. סתם, לא באמת. לירון, אל תעלבי :( ואממ, אני משתדלת להיות נחמדה ולהקשיב. במה אתם טובעים? בזכרונות. אוהבים כלבים? מאוד. יותר ממה אתם צריכים? יותר ממכסת ימי החופש. ("הלכתי אצל אלוהים/ הציע לי את כל החיים/ רציתי יותר" - יונה וולך) תבעתם פעם מישהו? תבעו אתכם? לא. מה עמדתכם בנושא זנות? אין לי אחת מגובשת. אבל סחר בנשים לא נראה לי משהו חיובי. מה מחזיר לכם את האמונה אחרי שאיבדתם אותה? התמימות שלי, ואנשים. ובמה אתם לא מוכנים להאמין? ברעיון הזה, שאי אפשר. מה אתם עושים במקום לעזוב? כל מה שאני יכולה. למי אתם מתקשרים בעת צרה? לאנשים שאני אוהבת. ואם זה משהו פרקטי יותר, אז לאבא. Put on your raincoat again cause even the sun's got a price on it? לשמש, ולחניה. לְמה אתם מפחדים לפתוח את העיניים? לעוד כמה חודשים. מה ה- wrong band שאתם נמצאים בה? העבודה שלי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

rfranko

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo129.gif

מה ברור לכם כשמש? מתי אתם לא כנים? בגדתם פעם (בחבר/ה)? כן
מה אתם עושים כשחברה מעצבנת מתקשרת ומתחילה לחפור לכם?! רעות אני מכילה אותך, אז איפה הבעיה??? במה אתם טובעים? כשזה מגיע לבירוקרטיה אז אני טובעת כמו הטיטאניק רק בלי סלין דיון על הסיפון אוהבים כלבים? כן,
וגם חתולים
יותר ממה אתם צריכים? יותר סבלנות ויותר כסף לא יזיק בכלל תבעתם פעם מישהו? תבעו אתכם? לא מה עמדתכם בנושא זנות? בחורה צריכה להתפרנס ממשהו לא?
מה מחזיר לכם את האמונה אחרי שאיבדתם אותה? אני ובמה אתם לא מוכנים להאמין? בטיפשות וצרות אופקים וגם בביבי אני לא מוכנה להאמין מה אתם עושים במקום לעזוב? פרשס למי אתם מתקשרים בעת צרה? לטלי Put on your raincoat again cause even the sun's got a price on it? לכל דבר בחיים יש מחיר, וצריך לבחור אם לשלם אותו או לא, ואפילו השמש הבתזונה שאני נהנת ממנה כה - תהרוג אותי מסרטן לְמה אתם מפחדים לפתוח את העיניים? מי מפחד??? מה ה- wrong band שאתם נמצאים בה? אנשים מסויימים בחיים שלי

אה,Maybe she's right ..

מה ברור לכם כשמש?אה,שאולי היא בכלל לא כזאת ברורה
.ואז זה יסדר את הכל. מתי אתם לא כנים?כשזה הכרחי. כשאין טעם לומר את האמת,והיא גם לא תוסיף או תייעל את המצב. כשזה פשוט מיותר לומר את מה ש*אני*חושב. מה אתם עושים כשחברה מעצבנת מתקשרת ומתחילה לחפור לכם?!בד"כ החברות המעצבנות ויתרו עלי,או אני עליהן. אבל כשחברות טובות מתחילות לקשקש אני בד"כ הולכת למטבח ומתעסקת עם כל מה שבא ליד(או לפה),תוהה על טיב הקוטג' ותאריכו,מחפשת את השוקולד המריר 70% שאמא החביאה,ומשתדלת להגניב איזה "אהא"/"כן"/"אה... נכון,נכון." בסוף כל שלושה,ארבעה משפטים. מקווה שעזרתי
במה אתם טובעים?בכלוווווום שמציף אותי ובולע אותי וקובר אותי. אוהבים כלבים?לא. אם אני אחבב אז זה רק את הגדולים.יש לי כ"כ הרבה טינה וחימה כלפי פינצ'רים.קטנים,מסריחים וחומים.. כמעט כמוני
אולי זה יסוד הבעיה. בכל מקרה,איי טרולי הייט ד'ם. יותר ממה אתם צריכים?פארק. אופניים. אוויר. גיטרה. שוקולד. חברים. חופש. מה עמדתכם בנושא זנות?קטונתי.... מה מחזיר לכם את האמונה אחרי שאיבדתם אותה?אה,אנשים טובים. מעשים טובים. תמיד קונה את זה... תמיד פועל עלי. ובמה אתם לא מוכנים להאמין? במשפט "אני לא מאמין בכלום." מה אתם עושים במקום לעזוב?יושבים,בוכים,מתעצבנים,שומעים אלאניס מוריסט,הולכים לפארק,מקללים,ומדברים לעצמינו.(איך הגעתי ללשון רבים?|: ) למי אתם מתקשרים בעת צרה?
. Put on your raincoat again cause even the sun's got a price on it? ההההההההההההההההההההההה אני קטנה מלהכיל. כ"כ...כ"כ.... טוב. לְמה אתם מפחדים לפתוח את העיניים?לציפיות,דרישות של אנשים. שיפסיקו כבר עם זה
מה ה- wrong band שאתם נמצאים בה?השנה הזאת.. וכל מה שמתלווה אליה. (חוץ מההופעה של פול,שנתן בראש
)

figure it out

New member
למי את מתקשרת בעת צרה?! עני על השאלה, דאמיט!

והא - זה מה שעשית שם עם הקוטג'~!

למעלה