חחחחחחחחחחחחחחחח D= מיכ טיפש
ס ספירוש בן חיים New member 9/10/07 #79 ../images/Emo168.gifחחחחחחחחח את מכחישה את זהXDDDD את גם שרוטה עם הפרצופים האלה וזה לא בושה להיות שרוטה נכון שרוטה בעקבותי??? [אוראל!] אנחנו לא שומעים אנחנו רואים חחחחח
../images/Emo168.gifחחחחחחחחח את מכחישה את זהXDDDD את גם שרוטה עם הפרצופים האלה וזה לא בושה להיות שרוטה נכון שרוטה בעקבותי??? [אוראל!] אנחנו לא שומעים אנחנו רואים חחחחח
מ מיכליק XD New member 9/10/07 #89 ../images/Emo135.gifאני לא מכחישה , אני אומרת ת'אמת . 'o' מה את חרשת ? . D;
ס ספירוש בן חיים New member 9/10/07 #93 ../images/Emo168.gifחחחחחחח שתקיי כפרה שתקיי=] אני לא חירשת אני אומרת תאמת לא הבנת מה רציתבהתחלה אני אומרת כזה מה קשור חרשת על מה.???חחחחחחחח
../images/Emo168.gifחחחחחחח שתקיי כפרה שתקיי=] אני לא חירשת אני אומרת תאמת לא הבנת מה רציתבהתחלה אני אומרת כזה מה קשור חרשת על מה.???חחחחחחחח
מ מיכליק XD New member 10/10/07 #101 ../images/Emo135.gifחח זהו , אח"כ שמתי לב שרשמתי חרשת . D= וזה באמת נשמע כאילו חרשת ת'אדמה . סתם . XD אז תיקנתי . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק אני לא חירשת אני אומרת ת'אמת . XDDDDDDDD מה הקשר ? .
../images/Emo135.gifחח זהו , אח"כ שמתי לב שרשמתי חרשת . D= וזה באמת נשמע כאילו חרשת ת'אדמה . סתם . XD אז תיקנתי . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק אני לא חירשת אני אומרת ת'אמת . XDDDDDDDD מה הקשר ? .
ס ספירוש בן חיים New member 10/10/07 #108 ../images/Emo168.gifחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif כההה ואמרת מה אני חירשת?שאני לא שומעת כאילו חח אז אמרתי אני לא חירשת אאני אומרת תאמת באמת לא שומעיםXDDDDDDD
../images/Emo168.gifחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif כההה ואמרת מה אני חירשת?שאני לא שומעת כאילו חח אז אמרתי אני לא חירשת אאני אומרת תאמת באמת לא שומעיםXDDDDDDD
א אוראליי XD New member 9/10/07 #15 ../images/Emo210.gif ../images/Emo6.gif מה חצופה ? ../images/Emo6.gif
S S u p e r F r o g New member 9/10/07 #5 הולה הולה נשיר ביחד! מחר שביתה )*&^%^&* טה טהההההה. מיכל את לא נורמלית לא עושים עגיל עם אקדח. ואני ממש מקווה בשבילך שלא עשית את זה באיזה חנות כלשהי בקניון><" אמ. תתחדשי:] מחר יהיה לי סיידליפ חהחהח!!!!!!!
הולה הולה נשיר ביחד! מחר שביתה )*&^%^&* טה טהההההה. מיכל את לא נורמלית לא עושים עגיל עם אקדח. ואני ממש מקווה בשבילך שלא עשית את זה באיזה חנות כלשהי בקניון><" אמ. תתחדשי:] מחר יהיה לי סיידליפ חהחהח!!!!!!!
מ מיכליק XD New member 9/10/07 #33 ../images/Emo135.gifיש מש'ו עם מחט שמכניסים את זה עם פלסטיק או מש'ו כזה ,, לא ככ הבנתי . חברה שלי עשתה ככה והיא אמרה שזה לא כואב .
../images/Emo135.gifיש מש'ו עם מחט שמכניסים את זה עם פלסטיק או מש'ו כזה ,, לא ככ הבנתי . חברה שלי עשתה ככה והיא אמרה שזה לא כואב .
א אוראליי XD New member 9/10/07 #16 ../images/Emo210.gif עושים עם אקדח , אז עם מה ? ../images/Emo6.gif