../images/Emo24.gifאת ממש לא צריכה להרגיש אשמה
ההפך אני מרגישה אשמה שתכננתי לעשות את המשחק בשבת ולא התחשבתי שאלה ששומרים וזה לא היה בסדר מצידי. את ממש לא דפקת את המשחק!. אני זו שהורדתי לך את הסצנה בגלל ששתיקה ראשונה-שהייתה אמורה לגלם את ענבל יצאה מהמשחק ומי שהיה אמור לשחק את אבי בכלל לא תכנן להגיע. וחוץ מזה אני ממש לא רוצה שתעמיסו על עצמכם יותר מידי דמויות! המשחק הזה צריך לעבור בכיף ולא באילוצים יש כאן רק אוזיה 4-3 שבאמת רציניים אבל עם 3-4 דמויות לא נגיע רחוק. ובאמת חבל להמשיך את המשך הזה ולקוות שעוד יצטרפו כי זה לא יקרה אנשים בימינו מגיעים לפורומים בשביל להתעדכן, בשביל לשתף, בשביל לשאול שאלות ולא בשביל להשתתף במשחק
מסובך, שדורש השקעה התמדה, והעמדה בזמנים גם אם באים להשתתף במשחק כלשהו זה בדרך כלל משחק קטן כמו החוליה החלשה ועוד כמה. אני מבינה את אלה שנמנעים כי גם אני נכנסת לפורומים מסויימים בשביל להתעדכן, לשאול שאלות,לשתף את כולם בדעתי ולא להתחיל לעשות לפתוח איזה 3 משתמשים ולגלם באינטנסיביות 6-7 סצנות. בגלל זה אני מבינה אותם.. אבל הדבר היחיד שאני לא מבינה למה הם נרשמו למכתחילה למה הם לא קראו את החוקים של המשחק? החוקים היה רשום במפורט מה דורש המשחק הזה וכולם סמנו
אז זהו חשבתי שהאנשים באמת רציניים לא תארתי לעצמי שמדובר בתינוקות שלא יכולים לעמוד מאחורי המילה שלהם. בכל מקרה אם מישהו ירצה להחליף אותי בניהול המשחק אז אחלה אני נשארת עם הדמות שלי.