חחח סורי הייתי צריכה לשחרר את זה
B bustedit New member 25/6/06 #38 ררררררררררררררררררררררר../images/Emo99.gif יווווווו היוםםם ראיתי ת'פרקקק ואי אפשרררררר לא להזיללל רירררר על הטלויזיה בגללו!!!!!#@#%#$^
ררררררררררררררררררררררר../images/Emo99.gif יווווווו היוםםם ראיתי ת'פרקקק ואי אפשרררררר לא להזיללל רירררר על הטלויזיה בגללו!!!!!#@#%#$^
כ כבשה מייללת לירח New member 23/6/06 #22 יו בחברים! ^^ ../images/Emo29.gif למי שעוד לא ראה, או מי שרוצה לראות שוב - ממש ברגע זה הפרק משודר בביפ (והוא ישודר עוד כמה פעמים במהלך סוף השבוע)
יו בחברים! ^^ ../images/Emo29.gif למי שעוד לא ראה, או מי שרוצה לראות שוב - ממש ברגע זה הפרק משודר בביפ (והוא ישודר עוד כמה פעמים במהלך סוף השבוע)
J jessie_chan New member 23/6/06 #23 איזה חמוד הוא היה בחברים! עם המבטא הבריטי המזויף וכולו מגולח ומסודר... לא הייתי מזהה אותו בחיים אם לא הייתי רואה תמונות שלו מגולח בפורום
איזה חמוד הוא היה בחברים! עם המבטא הבריטי המזויף וכולו מגולח ומסודר... לא הייתי מזהה אותו בחיים אם לא הייתי רואה תמונות שלו מגולח בפורום
S S m e l l y Cat New member 23/6/06 #25 חחחחחחח...הוא בריטי והוא נולד באוקספורד שבאנגליה.. וישלו מבטא מושימושי
S sweet shir New member 23/6/06 #26 יאאאא תודה תודה! אני אלך לראות מחר! אהה האוס עם מבטא... חהחההחה אגב, בגלל שמבטא שלו הורדתי את פרק 6. חחחחחחחח
יאאאא תודה תודה! אני אלך לראות מחר! אהה האוס עם מבטא... חהחההחה אגב, בגלל שמבטא שלו הורדתי את פרק 6. חחחחחחחח
נ נתלי כהן New member 23/6/06 #27 במקרה ראיתי... אבל!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה שאני עומדת לומר את זה: אבל הוא ניראה מממממממממש מכוער שם! בלי שום קסם האוסי... אני התאכזבתי..
במקרה ראיתי... אבל!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה שאני עומדת לומר את זה: אבל הוא ניראה מממממממממש מכוער שם! בלי שום קסם האוסי... אני התאכזבתי..
G gavan New member 23/6/06 #29 ראיתי את הפרק הזה../images/Emo6.gif../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif
S sweet shir New member 24/6/06 #30 גמני כבר ראיתי..אבל לא זכרתי אותו.. ו-חחחחחחחחחח אחד גדול על החתימה שלך! XD "ג'לל, שחק איתי טאקי יא גפליטע פיש ממסטל שלי!" לגבי LoVe, מסכימה איתך.. חחחחחחחחח
גמני כבר ראיתי..אבל לא זכרתי אותו.. ו-חחחחחחחחחח אחד גדול על החתימה שלך! XD "ג'לל, שחק איתי טאקי יא גפליטע פיש ממסטל שלי!" לגבי LoVe, מסכימה איתך.. חחחחחחחחח
G gavan New member 24/6/06 #31 ../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif../images/Emo198.gif../images/Emo221.gif
S S m e l l y Cat New member 24/6/06 #33 חיחי הקטע האחרון במקרה מבאק טו דה פיוצ'ר? עשית לי חשק לראות עכשיו את כל הטרילוגיה ממ. אולי אעשה זאת.
H Hieros Gamos New member 24/6/06 #32 אוף שתדעו לכם שהמבטא הבריטי שלו בפרק הזה נשמע מזוייף לחלוטין, זה די מצחיק. אני הייתי בטוחה שהוא מזוייף למשך הרבה מאוד זמן (עד שהבנתי מי זה יו לורי וראיתי שהוא בריטי)
אוף שתדעו לכם שהמבטא הבריטי שלו בפרק הזה נשמע מזוייף לחלוטין, זה די מצחיק. אני הייתי בטוחה שהוא מזוייף למשך הרבה מאוד זמן (עד שהבנתי מי זה יו לורי וראיתי שהוא בריטי)
S sweet shir New member 24/6/06 #34 ../images/Emo45.gif חהחה נכון? אני עכשיו ראיתי גם את פרק 6.. סתם בשביל ההשוואה [וכי אני חולה על המבטא שלו.. ], והמבטא שלו בחברים והאוס נשמע שונה לגמרי!
../images/Emo45.gif חהחה נכון? אני עכשיו ראיתי גם את פרק 6.. סתם בשביל ההשוואה [וכי אני חולה על המבטא שלו.. ], והמבטא שלו בחברים והאוס נשמע שונה לגמרי!
כ כבשה מייללת לירח New member 24/6/06 #35 דווקא ../images/Emo29.gif בחברים זה נשמע יותר כמו המבטא האמיתי שלו, בפרק 6 זה מבטא מזוייף (כבד יותר מהמבטא הרגיל שלו.)
דווקא ../images/Emo29.gif בחברים זה נשמע יותר כמו המבטא האמיתי שלו, בפרק 6 זה מבטא מזוייף (כבד יותר מהמבטא הרגיל שלו.)
S sweet shir New member 24/6/06 #36 נו ברור... כי הוא לא אמור להיות בריטי בהאוס [חבל.. ]. אני רק אומרת שזה נשמע שונה לגמרי.