הכסא החשמלי-מתחילים

אושRתי

New member
../images/Emo219.gifהכסא החשמלי-מתחילים../images/Emo70.gif

הנשאלת הראשונה היא:יולקה פולקה 88 אתם מוזמנים לשאול אותה שאלות כבר מעכשיו והיא תשיב

יערה59

New member
שאלות

מה קורה? בת כמה את? מאיזה עיר? באיזה עוד פורומים את נמצאת? את בצופים? אם כן איזה שבט? שיר אהוב? חברה הכי טובה? זהו..

בכריתוש

New member
בר ויערה..

אני לא יודעת אם אתן ביחד או לבד עכשיו אבל כבר קלטתי שאתן צוחקות עליי חלאס!

עונה:

מה קורה? אממ הכל מעולה ואצלך?
בת כמה את? אני עוד חודש בערך בת 16 (ב31.12 תנו כבוד)
מאיזה עיר? אני מהחצר האחורית של איקיאה הידועה גם בשם המלא שלה נתניה עיר הפשע (ואו איך שאני אוהבת את העיר שלי).
באיזה עוד פורומים את נמצאת? בפורום של ליאור שליין.
את בצופים? אם כן איזה שבט? לא אני לא בצופים ולכן אני לא בשבט. למען האמת אין לי מושג איפה צופי נתניה ממוקמים אבל נתת לי מוטיבציה ללכת לברר.
שיר אהוב? אממ פיקה,מכה אפורה, אם אפגוש את אלוהים וכל שירי דיסני (אני שומעת מאד מגווון)
חברה הכי טובה? חברה הכי טובה.. אממ יש לי 2 סהר חברה שלי מנתניה ודפי שגם כותבת פה בפורום
זהו..? זהו..

עדיב4

New member
היי!../images/Emo13.gif

מה נשמע? איך קוראים לך? מה חדש? מה את עושה?. מה עשית היום? מה עשית אתמול? מה את מתכוונת לעשות מחר? מה הדבר האחרון שאכלת? וששתית? יש עוד פורומים שאת משתתפת בהם? וקומונות? מתי בכית בפעם האחרונה? יש לך חבר? את אוהבת את השיער שלך? איזה חברה הפלאפון שלך? תוכנית אהובה? הוט או יס? דבר אחרון שקנית? התאפרת היום? החדר שלך מסודר? יש לך לק על האצבעות? מה הספר האחרון שקראת? מי הבן אדם האחרון שהתקשרת אליו? מה הסוג מסטיק האהוב עלייך? כבר שיחקת בהאם אתה חכם יותר מתלמיד כתה ו'? תכנסי זה ממכר!:] http://www.keshet-tv.com/smarter/game.aspx את אוהבת במבה? אכלת היום ביצה? מתי בפעם האחרונה מילאת תשחץ? גמרת אותו? טוב נגמרו לי השאלות:] קרדיט לי!

ואו ארוך..

טוב נתחיל..
מה נשמע? הכל מעולה ואצלך?
איך קוראים לך?שמי המלא בישראל הוא יעל שמחה מלצר אבל את יכולה לקרא לי יעל...
מה חדש? זכיתי בשמיכת פליז ואני מאושרת כי הכלבה שלי קרעה לי לגזרים את הקודמת אז השמיכה הגיעה באחלה טיימינג.
מה את עושה? כרגע? אני עונה על השאלות שלך..
מה עשית היום? פירוט מלא: הייתי בקורס ליצנות רפואית (שזה אחלה דבר) עשיתי בייבי סיטר על שני ילדים, שהדבר שהכי כייף להם בעולם זה להציק לי, הוצאתי את הכלבים. והאכלתי את החתולים. והכלבים. והשורקנים. ואז סידרתי את החדר וקרסתי מול ליאור שליין ועכשיו אני פה עונה על השאלון שלך.
מה עשית אתמול? ואו מי זוכר את אתמול חח אממ הוצאתי את הכלבים, הייתי בקורס ליצנות רפואית,ודיברתי עם דפי חברתי הטובה עד 2 וחצי בלילה כשהיא נזכרה שיש לה שיעור נהיגה על הבוקר..
מה את מתכוונת לעשות מחר? זה תכנית כבר היום אבל שיהיה, מחר אני הולכת להירגע מכל הלחץ ולנסוע לת"א לפגוש את שני שהיא שחקנית ששיחקה עם אחותי ב"מקום" כי לא ראיתי אותה שנים ואני נורא מתגעגעת אליה ואחר כך אני הולכת לפגוש את ההורים של דפי ולהראות להם שאני לא רוצחת מטורפת שתהרוג להם את הילדה ואחרי שהם ירגעו אנחנו הולכות לצילומים של ליאור שליין אני מניחה שאחר כך אני אסע ברכבת הביתה אכנס לפורום, הזה ולפורום של ליאור שליין אלך להציק לאחים שלי ואז נראה.. (מפורט הא?)
מה הדבר האחרון שאכלת? מלפפונים (אויש זה לא נשמע טוב) אבל מה לעשות צריך דיאטה בחיים..
וששתית? מים עשיתי עם הילדה מהבייבי סיטר תחרות מיקי מיקי ולילדה אין רחמים נאלצתי לשתות ליטר וחצי בפעם אחת..
יש עוד פורומים שאת משתתפת בהם? הפורום של ליאור שליין וברגע שיפתח ל"מקום" אני אכנס גם לשם.
וקומונות? הייתה פעם קומונה של גורי אבל היא מתה, מישהו רוצה לעזור לי להחיות אותה?
מתי בכית בפעם האחרונה? ואו יאיר לפיד סטייל.. אממ יום ראשון עשיתי מונולוג בתיאטרון ויצא לי כל כך מרגש שפשוט בכיתי על הבמה..
יש לך חבר? יש אבל בואו לא נדבר עליו..
איזה חברה הפלאפון שלך?אורנג' *פרסומת סמויה*
תוכנית אהובה? "הלילה עם ליאור שליין","משמורת" וה"מקום" שכבר התאהבתי בה
הוט או יס? הוט
דבר אחרון שקנית?גומיות לאוסף (יש לי כבר 4500 גומיות מסודרות על גלילי נייר טואלט ומוינות לפי צבעים).
התאפרת היום? כן לפני כמה ימים החלטתי שאני אישה אז קניתי איפור וכל יום אני יוצאת לרחוב כמו איזה בובה עם עיגולי סומק וורודים וכו..אבל לאט לאט אני לומדת להתאפר עדין...
החדר שלך מסודר?היום נפלת על יום מסודר, עד אתמול היה פה באלגן שאפילו החתולה שלי לא רצתה להיכנס לכאן.
יש לך לק על האצבעות? לא יש לזה טעם רע ואני כוססת ציפורניים כרונית, אז ויתרתי על לק לפני כמה שנים.
מה הספר האחרון שקראת? אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות (אחלה ספר)
מי הבן אדם האחרון שהתקשרת אליו? דפי, אבל אמא שלה ענתה לי, ואני חושבת שמחר היא לא ממש תחבב אותי אחרי שהערתי אותה ב12 בלילה.
מה הסוג מסטיק האהוב עלייך? אני לא אוהבת מסטיקים
כבר שיחקת בהאם אתה חכם יותר מתלמיד כתה ו'? תכנסי זה ממכר!:] http://www.keshet-tv.com/smarter/game.aspx לא אבל אם את אומרת שזה ממכר אז אני אנסה.
את אוהבת במבה? ברור במבה זה טעם החיים!
אכלת היום ביצה? לא אני שונאת ביצים אבל בישלתי חביתה נחשב?
מתי בפעם האחרונה מילאת תשחץ? לפני חודש כשטסתי לצרפת כדי להעביר את הקלסטרופוביה ופחד טיסות שלי מילאתי ספר שלם.
טוב נגמרו לי השאלות:] קרדיט לי! הנה קיבלת.

יהיו פה הרבה בדיחות לא מובנות

מי שרוצה לדעת משהו שפשוט ישאל
אז... מתחילים?
ראית את אחש מהעטלפים באמת?
גוריפריקים שולטים? מה יותר טוב- להסתבך עם כריתי אם להשוויץ בשעון? נכון שמרק עוף צמחוני זה טעים? ובכלל איזה מרק חיממת על הגז? נכון שעכשיו בא לך מרק?
איך היה בייביסיטר? ומי שונאים לשחק רביעיות? בחרת כבר תמונה לחולצה? מה הצבע האהוב עליך? נכון שאני חופרת?

חח כן נכון אבל אל תתבישו לשאול..

מתחילים? מתחילים
ראית את אחש מהעטלפים באמת? אממ לא אבל הפינגוינים השטלטו על הבית מאז שחזר המזגן
גוריפריקים שולטים? ברור! גוריפירים לשלטון! (ואו דפי אנחנו יכולות להקים מפלגה)
מה יותר טוב- להסתבך עם כריתי אם להשוויץ בשעון? להשוויץ עם שעון, ריטי כריתי זה דבר ששוקל בערך שני קילו וזה *%#$# כרית!.
נכון שמרק עוף צמחוני זה טעים? נכון אבל רק עם הוא עשוי מרכיבים טבעיים!.
ובכלל איזה מרק חיממת על הגז? פטריות ובסוף לא חיממתי אותו על הגז אלא העברתי את הקומקום לחדר שלי שכן היה מחובר לחשמל,שכל שכמוני.
נכון שעכשיו בא לך מרק? כן וברגע שאני אסים פה אני אכין לי אחד כי קררר לי.
איך היה בייביסיטר? סביר יחסית לבד"כ.
ומי שונאים לשחק רביעיות? שלושת המוסקטרים כמובן! (למרות שאפשר לשחק את זה גם בשלשות כשחושבים של זה..)
בחרת כבר תמונה לחולצה? לא אני עדיין בהטלבטויות(ככה כותבים את זה?) אבל זו שרואים זה את כולו כנראה..
מה הצבע האהוב עליך? כחול
נכון שאני חופרת? מה פתאום דפי, אחרי שמתרגלים אליך את נסבלת... אם את/ה לא דפי או אני, אני מאמינה שלא הבנת את השאלות,אז יש לכם פה הסבר: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=390554 ואם עדיין לא הבנתם אתם מוזמנים לשרשר ואנחנו נענה לכם..(אם זה באמת מעניין אותכם)

בכריתוש

New member
מה נשמע? ../images/Emo9.gif

איך קוראים לך? באיזה כיתה את? בצפר? כמה אחים יש לך? מה השיר האהוב עליך? מה את עושה אחריי צהרים? את בשביתה? אם כן עד מתי את ישנה ואם לא מתי את מתעוררת? יש לך חבר? אם כן כמה זמן? איך הגעת לפורום? בינתיים את אוהבת את "משמורת"? מי הדמות האהובה עליך? מה את שומעת עכשיו במחשב? מתחרטת שנרשמת לכיסא החשמלי?

הכל מעולה..

איך קוראים לך? אוי ואו יש לי דה ז'ה וו (ננסה להיות מקוריים)אממ אני יעל או יעלי או יולקה או פולקה או יולי או עולי או מנגו(זה משתנה תבחרו מה שבא לכם)
באיזה כיתה את? אני בכיתה י' ואני כנראה אשאר בה עד גיל 30..
בצפר?" אורט יד ליבוביץ" (כן זה השם) נתניה.
כמה אחים יש לך? יש לי אחות (סלבריטי כבר שמעתם עלייה) ואח .
מה השיר האהוב עליך?(כתבתי את זה אבל הפעם נשנה את הסדר) "מכיר אותו","פיקה","שירי דיסני", "אם אפגוש את אלוהים","מכה אפורה".
מה את עושה אחריי צהרים? טוב תאמת יש לי לו"ז מאד צפוף אני בתיאטרון בפ. קול,ליצנות רפואית,אני הולכת לצילומים של ליאור שליין לפחות פעם בשבוע,חברות שלי, החיות שלי .חדר כושר, ואני מקווה שאחרי היומולדת יהיה לי מספיק כסף לחזור לרכב על סוסים ולנגן בגיטרה.
את בשביתה? כן ואני לא לומדת כלום כי אצלנו בתיכון זה רק "ארגון" וחטיבה זה רק "הסתדדרות" ככה ש30 יום כף רגלי לא דרכה בבית הספר.
אם כן עד מתי את ישנה ואם לא מתי את מתעוררת? חח זה תלוי עם יש לי לילה לבן עם דפי כל הלילה אז ב12 ואם לא אז ב9.
יש לך חבר? כן.
אם כן כמה זמן? חודשים ומשהוא .
איך הגעת לפורום? היה פרסום בקומונה של גורי ז"ל (הקומונה לא גורי חס וחסה.)
בינתיים את אוהבת את "משמורת"? ברור אני מחכה לה כל שבוע (היא אפילו כתובה לי ביומן).
מי הדמות האהובה עליך?גורי (אם זה לא הובן עד עכשיו)
מה את שומעת עכשיו במחשב?בזז בזז של המחשב ופווו פוו של המאוור (אבל הזכרת לי שאני צריכה לשים מוזיקה הנה עכשיו אני שומעת את פיקה, ברוח הפורום).
מתחרטת שנרשמת לכיסא החשמלי? ממש ממש לא, זה לא טוב להתחרט על דברים שעושים. וחוץ מזה כייף לי פה אפשר להישאר עליו עוד כמה שבועות?

dand22

New member
שלווום ../images/Emo140.gif

מה עניינים? מאיפה את? בת כמה את? באיזה כיתה? (אם את בתיכון) נהנת בשביתה? יש לך אחים? איך ישנת אתמול? מה עשית היום? יש לך אחים? אם כן כמה? יש לך בע"ח? אם כן איך קוראים לו? את אוהבת ירקות? ופירות? את אוהבת לקרוא? את אוהבת קולנוע? באיזה חודש נולדת? כמה חברות טובות יש לך? את אוהבת לשיר? איזה מוזיקה את אוהבת? חורף או קיץ? סתיו או אביב? לקבל מתנות או לתת מתנות? חיבוק או נשיקה? לצאת או להשאר בבית? בית קפה או מועדון? קור או חום? אכלת פעם דופלו? נכון שזה ממש טעים
? חחח שיהיה לך יום מקסים

שלום גם לך..

מה עניינים? הכל מעולה אני מאושרת (ואני לא על סמים).
מאיפה את? פעם שלישית גלידה, מנתניה(אין לי איך להתחכם יותר).
בת כמה את?אני בת 16 עוד חודש יש לי יומולדת בסילבסטר נה נה נה.
באיזה כיתה?כרגע בי' וזה כנראה ישאר ככה לעוד הרבה הרבה זמן.
(אם את בתיכון) נהנת בשביתה?מאד! מנצלת כל רגע (אבל חלאס זה כבר נמאס אני מציעה שבוע לימודים, שבוע שביתה ,שבוע לימודים, שבוע שביתה).
יש לך אחים?כן שניים דפנה (בת 12 והיא שחקנית שתהיה מפורסמת בקרוב..) ואיל (עם י' אחת והוא בן 9)
איך ישנת אתמול? אחלה היו לי חלומות מתוקים עד שהחתולה שלי החליטה להשכים אותי ולהירדם לי על הפנים.
מה עשית היום? בייבי סיטר,הוצאתי את הכלבים ,סידרתי קצת את החדר ,עידכנתי את הבלוג, ואת כל השאר תראי אצל זו ששאלה אותי את זה גם.
יש לך אחים? פסולה שאלת אותי את זה כבר קודם..חח..
אם כן כמה? עניתי לך את זה ככשאלת בפעם הראשונה יש לי עוד שני אחים..
יש לך בע"ח? אחד? יותר לכיון של 20 ומשהו 30
אם כן איך קוראים לו?הכלבים:תלי,קוטג' וספיד חתולים:שלג דמקה, שש בש, מונופול ,ספיידר, טאקי , בלובי,י סימבה, סקאר לילה, לולה ,ויש עוד אבל אני עייפה הדגים: פישי ,ובלופי שורקנים:כתם, פיתגורס ולהמלטה האחרונה אין שמות עדיין.
את אוהבת ירקות?כן את רובם.
ופירות?גם!
את אוהבת לקרוא?מאד! זה הכי כייף בעולם!
את אוהבת קולנוע? כן גם זה הכי כיייף בעולם.
באיזה חודש נולדת?דצמבר החודש הכי גשום ונולדתי גם בשנה הכי גשומה..
כמה חברות טובות יש לך? 2 סהר ודפי (שכותבת פה) והן לא מכירות אחת את השנייה.
את אוהבת לשיר? כן אני לומדת פיתוח קול.
איזה מוזיקה את אוהבת?מוזיקה שחורה (דפי הדביקה אותי) ודיסני (ילדותית כבר אמרנו?).
חורף או קיץ? בחורף קייץ ובקייץ חורף.
סתיו או אביב? יש הבדל בכלל? אותו דבר כמו שאלה קודמת..
לקבל מתנות או לתת מתנות? אם אני אגיד שלתת זה הכי כייף זה ישמע פלצני נכון? אבל זו האמת וחוץ מזה אני קונה מתנות לעצמי לפעמים, אני הולכת בוחרת משהוא ואז מבקשת מהמוכרת לעטוף את זה, ואז אני מגיעה הביתה ואומרת לכולם תראו איזה יופי קיבלתי מתנה, מעניין ממי זה, ואו יש לו את הטעם שלי (ולא אין לי פיצול אישות אבל נראה לי שחשפתי קצת יותר מידי..)
חיבוק או נשיקה? תלוי ממי
לצאת או להשאר בבית?תלוי מתי, עם מי, ומה הסיטואציה. אבל הכי שווה זה להביא את הבחוץ לבית עם כל החברים.
בית קפה או מועדון?בית קפה אף פעם לא הייתי במועדון.
קור או חום?קור! לי פשוט תמיד חם
אכלת פעם דופלו?כן
נכון שזה ממש טעים ? חחח זה טעים אבל בואונו יותר (אני צרפתיה גאה) שיהיה לך יום מקסים
גם לך לילה או יום או בוקר או מה שזה לא יהיה ..

../images/Emo131.gifשאלות ...

היית פעם בח'ול
באיזה ארץ\ ארצות
אם כן מתי פעם הראשונה שנסעת
נולדת בארץ
אם לא איזה ארץ
רוצה לעשות רשיון נהיגה
איזה סוג מכונית הית רוצה
איזה צבע את אוהבת
מה צבע העיינים שלך
יש לך משקפיים
או עדשות
את אוהבת חיות
איזו חיה יש לך בבית
כלב, חתול או אחר

תשובות:

היית פעם בח'ול
כן
באיזה ארץ\ ארצות
באנגליה, ספרד ,וצרפת(שזו ארץ המולדת של אמא שלי אז אני שם כל שנה).
אם כן מתי פעם הראשונה שנסעת
אממ בגיל 3 וחצי וכשהייתי בבטן של אמא (זה נחשב?)
נולדת בארץ
יאפפ אני צברית גאה ואני דור ראשון בארץ משני הצדדים.
אם לא איזה ארץ
ישראל אהובתי..
רוצה לעשות רשיון נהיגה
ברור! אני מחכה לזה..
איזה סוג מכונית הית רוצה
לזה אני פחות מחכה, אני לא מבינה בזה, אני רק רוצה רישיון למשהוא עם גלגלים שיקח אותי ממקום למקום ושהוא לא אוטובוס או מונית.
איזה צבע את אוהבת
כחול.
מה צבע העיינים שלך
חום משעמם (ובגלל זה אני אוהבת עיניים בצבע שהוא לא חום).
יש לך משקפיים
לא אני רואה 6:6 (למרות שזה שאני יושבת פה עכשיו אל תוך הלילה ועונה על שאלות, לא בדיוק תורמת לזה).
או עדשות
עם לא למה אני צריכה?
את אוהבת חיות
ברור!
איזו חיה יש לך בבית כלב,חתול או אחר
כלב חתול ואחר.

ילד רע 16

New member
יולקה פולקה 88 היייי

מאיפה? בת כמה? איך קוראים לך? מה דעתך על הפרק הראשון של משמורת? מה דעתך על הפרק השני של משמורת? רואה הכל דבש? ראית השיר שלנו או האלופה? מה יש לך יס או הוט?

היי ילד רע 16

מאיפה? מנתניה
בת כמה? 16 עוד חודש יאי (אל תשכחו ב31.12 יש לי יומולדת)
איך קוראים לך? כמו שכבר עניתי אלפי פעמים שמי הוא יעל
מה דעתך על הפרק הראשון של משמורת? הוא אחלה אני מאוהבת בגורי..
מה דעתך על הפרק השני של משמורת?הוא מעניין ואני עדיין מאוהבת בגורי...
רואה הכל דבש? בשנייה זו לא.. אבל ראיתי כמה פרקים ואז טסתי לצרפת, ופיספסתי את הסוף אבל זו אחלה סדרה..
ראית השיר שלנו או האלופה?כן ראיתי האלופה ורק בגלל שהייתי באולפנים שלהם(אחותי צילמה אולפן ליד) ווישבתי איתם ,וצחקיתי איתם, ואכלתי איתם ,והכרתי אותם אז זה עיניין אותי לראות איך זה יצא..
מה יש לך יס או הוט? אני מניחה שאם ראיתי האלופה אז יש לי הוט..

תשובה../images/Emo13.gif

מה פירוש הניק יולקה פולקה 88 ? פירוש הניק הוא שכשאחי הקטן היה קטן אז סבתא שלי הייתה אומרת שיש לו פולקע מתוק ואז כולם קראו לו יולקי פולקי ורק אני קוראת לו ככה עד היום אז פעם הוא אמר לי אני בן אז אני יולקי פולקי ואת בת אז את יולקה פולקה.. וככה זה נולד ו88 זה כי 8 זה מ'ס המזל שלי אז פעמיים כי טוב.. מקווה שהבנת..

נעה 124

New member
שאלות :)../images/Emo113.gif

היי! מה קורה? הכל בסדר? מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? תסתובבי. מה הדבר הכי גדול שאת רואה? והכי קטן? כמה שעות רצוף את יכולה לישון? יש לך אחים? כמה? היית רוצה עוד? מה הצלצול שלך בפלאפון? איזה שורה כתובה לך למעלה? (מהשורות-פרסומות של תפוז..) מה השעה? בת כמה את? כמה זוגות נעליים יש לך? מי הסלב שאת הכי הכי אוהבת? פגשת אותו פעם? (אם כן-נא לפרט מקום, סיטואציה וכו') שומעת עכשיו מוזיקה? איזה שיר? נכון שקרן פלס מאוד מאוד מאוד מוכשרת? ונכון שהיא גם יפה? ומה עם יוני בלוך? הוא גם מוכשר, נכון? נמאס לך? טוב, לי לא.. אבל אני צריכה ללכת
אז.. איך היה?

למעלה