שלום גם לך..
מה עניינים? הכל מעולה אני מאושרת (ואני לא על סמים).
מאיפה את? פעם שלישית גלידה, מנתניה(אין לי איך להתחכם יותר).
בת כמה את?אני בת 16 עוד חודש יש לי יומולדת בסילבסטר נה נה נה.
באיזה כיתה?כרגע בי' וזה כנראה ישאר ככה לעוד הרבה הרבה זמן.
(אם את בתיכון) נהנת בשביתה?מאד! מנצלת כל רגע (אבל חלאס זה כבר נמאס אני מציעה שבוע לימודים, שבוע שביתה ,שבוע לימודים, שבוע שביתה).
יש לך אחים?כן שניים דפנה (בת 12 והיא שחקנית שתהיה מפורסמת בקרוב..) ואיל (עם י' אחת והוא בן 9)
איך ישנת אתמול? אחלה היו לי חלומות מתוקים עד שהחתולה שלי החליטה להשכים אותי ולהירדם לי על הפנים.
מה עשית היום? בייבי סיטר,הוצאתי את הכלבים ,סידרתי קצת את החדר ,עידכנתי את הבלוג, ואת כל השאר תראי אצל זו ששאלה אותי את זה גם.
יש לך אחים? פסולה שאלת אותי את זה כבר קודם..חח..
אם כן כמה? עניתי לך את זה ככשאלת בפעם הראשונה יש לי עוד שני אחים..
יש לך בע"ח? אחד? יותר לכיון של 20 ומשהו 30
אם כן איך קוראים לו?הכלבים:תלי,קוטג' וספיד חתולים:שלג דמקה, שש בש, מונופול ,ספיידר, טאקי , בלובי,י סימבה, סקאר לילה, לולה ,ויש עוד אבל אני עייפה הדגים: פישי ,ובלופי שורקנים:כתם, פיתגורס ולהמלטה האחרונה אין שמות עדיין.
את אוהבת ירקות?כן את רובם.
ופירות?גם!
את אוהבת לקרוא?מאד! זה הכי כייף בעולם!
את אוהבת קולנוע? כן גם זה הכי כיייף בעולם.
באיזה חודש נולדת?דצמבר החודש הכי גשום ונולדתי גם בשנה הכי גשומה..
כמה חברות טובות יש לך? 2 סהר ודפי (שכותבת פה) והן לא מכירות אחת את השנייה.
את אוהבת לשיר? כן אני לומדת פיתוח קול.
איזה מוזיקה את אוהבת?מוזיקה שחורה (דפי הדביקה אותי) ודיסני (ילדותית כבר אמרנו?).
חורף או קיץ? בחורף קייץ ובקייץ חורף.
סתיו או אביב? יש הבדל בכלל? אותו דבר כמו שאלה קודמת..
לקבל מתנות או לתת מתנות? אם אני אגיד שלתת זה הכי כייף זה ישמע פלצני נכון? אבל זו האמת וחוץ מזה אני קונה מתנות לעצמי לפעמים, אני הולכת בוחרת משהוא ואז מבקשת מהמוכרת לעטוף את זה, ואז אני מגיעה הביתה ואומרת לכולם תראו איזה יופי קיבלתי מתנה, מעניין ממי זה, ואו יש לו את הטעם שלי (ולא אין לי פיצול אישות אבל נראה לי שחשפתי קצת יותר מידי..)
חיבוק או נשיקה? תלוי ממי
לצאת או להשאר בבית?תלוי מתי, עם מי, ומה הסיטואציה. אבל הכי שווה זה להביא את הבחוץ לבית עם כל החברים.
בית קפה או מועדון?בית קפה אף פעם לא הייתי במועדון.
קור או חום?קור! לי פשוט תמיד חם
אכלת פעם דופלו?כן
נכון שזה ממש טעים ? חחח זה טעים אבל בואונו יותר (אני צרפתיה גאה) שיהיה לך יום מקסים
גם לך לילה או יום או בוקר או מה שזה לא יהיה ..