הכסא החשמלי-מתחילים

תשובות :)

היי! מה קורה? הכל מעולה אני עייפה מהשאלות האלה כבר אבל לא נקפח אותך..
הכל בסדר? את שואלת או עונה? חח אם את שואלת אז אותה תשובה ממקודם.
מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך?ואו אין ספק ששאלה מקורית.. הקולר של הכלב שלי..
תסתובבי. מה הדבר הכי גדול שאת רואה? הכלב שלי.. חח אני, חח נראה לי שהמיטה או הארון, שנייה הארון.
והכי קטן?גרגירי האבק בחדר שלי.
כמה שעות רצוף את יכולה לישון?אממ תלוי אם אני אחרי גיחה אז 19 או 18 וככה סתם אני כמו חתולה 12 שעות.
יש לך אחים?כן
כמה? 2 אח ואחות (ראי פירוט למעלה)
היית רוצה עוד? כן אבל נראה לי שלאמא לא מספיק 3 משוגעים שמחרבים לה את הבית.
מה הצלצול שלך בפלאפון?פרר פרר קרר (הוא תמיד על רטט, נראה לי שלא הוצאתי אותו מרטט כבר איזה חודש וחצי)
איזה שורה כתובה לך למעלה? (מהשורות-פרסומות של תפוז..) יולקה פולקה 88 תתחלי לזוז.(פעם לפני שהכרתי את תפוז חבר שלי התחבר מהמחשב שלי ושכח להתנתק ואז תהיתי למה הם מפרסמים רק לבנאדם אחד הרי זה לא אפקטיבי)
מה השעה? פאאאקק כבר 2 וחצי אני פה כבר 3 שעות! ומתחיק שנכנסתי רק לראות מה חדש.
בת כמה את? 15 ו10 חודשים ו13 יום אהה התחלף יום 14 יום.
כמה זוגות נעליים יש לך?אממ אולסט 2 ואנס 1 ועוד 12 זוגות שאמא מצאה לי בחנות של צרפטוינים בעיר אז הם עשו לה הנחה כי היא משהלם (כאילו שאין פה מספיק צרפתים)
מי הסלב שאת הכי הכי אוהבת? גורי אלפי וליאור שליין
פגשת אותו פעם? (אם כן-נא לפרט מקום, סיטואציה וכו')כן ככה את גורי:במופע סטנד אפ שהוא העלה בשם מופע חימום ופשוט חשבתי שאני מתה.. ואת ליאור אני פוגשת פעם בשבוע בתוכנית שלו אבל כשהייתי עם אחותי אז הוא לחץ לי את היד ונכנסתי למשרד שלו וזה היה יום מאד מרגש..
שומעת עכשיו מוזיקה?כן
איזה שיר?אקונה מטטה ממלך האריות
נכון שקרן פלס מאוד מאוד מאוד מוכשרת? אם אני אגיד לא אני אחטוף מכות נכון? חח סתם כן היא מאד מוכשרת אני ממש אוהבת אותה.
ונכון שהיא גם יפה?..(הנה אני יוצאת חכמה בשעה כזו של הלילה בעיני) המתבונן היא יפה כן. יש לה עיניים ירוקות או כחולות וכבר אמרתי שאני אוהבת כל מה שהוא לא חום משעמם (איך אני צרפתי פולניה ובכל זאת יש לי עיניים כחולות).
ומה עם יוני בלוך? ארר תעשה לי ילד!
הוא גם מוכשר, נכון? כן אהה בדיוק התחלף לי לשיר שלו.. טימינג זה הכל בחיים
נמאס לך? ממש לא אני יכולה להמשיך ככה שעות (תכלס אני עושה את זה כבר שעות)
טוב, לי לא.. אבל אני צריכה ללכת אז.. איך היה? היה אחלה אני מניחה שכבר חזרת, ככה שם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות כמו למשל אם אני דיסלקטית? כן אני דיסלקטית גאה, ודיקלסטים לשטלון.. חח

לילה טוב לכולם!

זהו עכשיו כבר ממש מאוחר ואני פה כבר שעות וכדי שאני אוכל לראות את התגובות שלכם מחר (או שאולי היום) אני אלך לי לישון כי מחר הולכים לשליין יאי.. אז ליל"ט ואל תגידו שלא השקעתי. ואם יש עוד שאלות אז בכיף

כן סוג של..

היא בתחילת הדרך.. היא עשתה פרסומת וסרט ושבוע הבא עולה בערוץ 10 הסדרה "המקום" והיא משתתפת בזה...

עונה

איך היה אצל ליאור שליין?חח היה מאד כייף גרייניק כבר מזהה אותי וגם ליאור..
הוא מצחיק אותך?? כן הוא מצחיק אותי
למה?ככה

g a l4

New member
שואלת../images/Emo3.gif

מה נשמע?
מה דעתך בנתיים על התוכנית משמורת? מי השחקן/שחקנית אהוב/אהובה עלייך משם? מה דעתך על ליאור שליין?
ראית את הראיון עם טלי שרון אצלו?מה דעתך עליו?
(אותה שאלה גם על קרן פלס,מירי מסיקה,בן ארצי וכל מי שעולה בדעתך
אה כן ושבוע הבא תוסיפי גם את יהונתן סגל לשאלה
) יום/לילה טוב

עונה:

מה נשמע? הכל מעולה אני בדיוק הולכת לקורס ליצנות רפואית
מה דעתך בנתיים על התוכנית משמורת?אחלה סדרה אני מתאהבת בה לאט לאט
מי השחקן/שחקנית אהוב/אהובה עלייך משם?גורי לייק דא..
מה דעתך על ליאור שליין?רצינית איתי הוא אחד האנשים המצחיקים..
ראית את הראיון עם טלי שרון אצלו?לא הייתי בצרפת כזה היה אבל אמרו לי שהיה מצחיק..
מה דעתך עליו?על מי על ליאור או על הראיון חח סתם לא ראיתי אבל אני מניחה שהוא היה מצחיק..
ראית את הראיון עם קרן פלס?כן הוא ממש מצחיק..
ראית את הראיון עם מירי מסיקה?כן הוא היה מעולה אני הייתי שם באותו יום...
ראית את הראיון עם בן ארצי? כן הוא ענקי..!
ראית את הראיון עם כל מי שעולה בדעתך? לא אבל נראה לי שזה מצחיק...
ולגבי יהונתן סגל אני הולכת להיות בראיון איתו כקהל כי הוא היה האבא של אחותי בסדרה המקום והוא אחלה של בנאדם אז אני ואחותי הולכות להגיד לו שלום.. יום/לילה טוב גם לך..

g a l4

New member
אני יודעת שאת הולכת לזה עם יהונתן סגל

בגלל זה שאלתי

שואלת

על מה מספרת הסידרה המקום?באיזה שעה זה? רק פעם בשבוע?מה התפקיד שאחותך עושה שם? בהצלחה

עונה:

על מה מספרת הסידרה המקום?הסדרה המקום מספרת על מסעדה תלאביבית שנושאת את אותו שם עם התחכים והמזימות של המלצרים. באיזה שעה זה?בשעה 9:50. רק פעם בשבוע?השבוע יוקרנו שני הפרקים הראשונים בימים שני ושלישי. התפקיד שאחותך עושה שם?אחותי משחקת את הבת של הבעלים שזה תפקיד יחסית ראשי . תודה רבה.. קיצר שווה לראות..

למעלה